RE: من فوق لیسانسم و دختر مورد نظر سال اول پزشکی، چه کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شکوفه بهار
سلام
با توجه به اینکه سن دختر کمه اون هنوز نمیدونه چی میخواد فعلا به درس فکر میکنه اما شما به یه ثبات تو زندگیتون رسیدید و نمیتونید شرایط اتی اون رو که شامل ادامه تحصیل و شیفتای شب و مسائل و مشکلات دیگراست رو تحمل کنید حتی اگه دختر هم با شما سازگار باشه باز هم شرایطتتون به هم نمیخوره یا باید شما هم ادامه تحصیل بدید و همزمان کار کنید یا اینکه دنبال یکی بگردید که اونم مثل شما به یه ثبات تو زندگیش رسیده باشه.باز هم به فکر و احساس خودتون رجوع کنید
سلام
نمی دونم چی بگم
خیلی پسندیدم ایشان را
صداقتی که در گفتارش موج می زد
نجابتش
حیای آمیخته با ترسی که از صحبت با نامحرم در او ایجاد شده بود
ابتدا لرزش دستش و در ادامه، آرام تر شدنش
اولین چیزی که گفت این بود که برای من مسائل اعتقادی و مذهبی خیلی مهمه شما در مورد اعتقاداتتون صحبت کنید...
بعد هم گفت که من سه سال زحمت کشیدم درس خوندم تا پزشکی قبول شدم و میخام هر جور شده درس بخونم و پیشرفت کنم
و البته گفت به نظر من اول همسرداری و فرزند داری اولویت داره
درس خوندن و پزشک شدنم هم باید در خدمت خانواده ام باشه ...
شاید هیچ وقت این قدر دل بسته ی یه دختر نشدم
اما چه کنم که باید عاقلانه انتخاب کنم
خدایا خودت کمکم کن بهترین تصمیم رو بگیرم
شاید خوشبختی اون هم تو مسیر دیگه ای باشه
نمی دونم
...:302:
آقای محترم
لازم نیست چون دو دل هستید قید ازدواج را بزنید بلکه سعی کنید دو دلیهایتان را پاسخ بگویید تا یک دله شوید.
از سوال کردن نترسید . نترسید که جوابی بشنوید که برایتان مقبول نباشد. صریح و واضح خواسته یتان را بگویید تا ان دختر خانم هم بتواند به شما و خودش برای یک دله شدن کمک کند.
راستش فکر می کنم لازم باشد مقید بودن و اولویت قرار دادن زندگی به کار و تحصیل را برای همدیگر تعریف کنید. ممکن است از نظر شما اینطور باشد که اگر شرایط کاری شما تهران بود همسرتان بعد از ازدواج باید رفت و امد کند. شاید نظر ان دختر خانم این باشد که نه باید شما پیش او بروید یا خانه ای برای او تهیه کنید یا دوری را تحمل کنید.
یا شاید مثلا اگر ایشان کشیک داشت و بچه مریض بود نظر هر کدام از شما چه خواهد بود. و اولویت را چه معنا می کنید. اینکه او کشیکش را کنسل کند و به درسش لطمه بخورد و پیش کودکش بماند یا شما سر کار نروید و پیش کودک بمانید و او به کشیکش برود.
متوجه منظورم هستید. لازم است به طور جزئیتر خواسته ها و توقعهایتان از همدیگر و تعریف انچه به طور کلی گفته اید را بررسی کنید. ممکن است دو نفرتعریفشان از مقید بودن یا در خدمت خانواده بودن یا ...کاملا متفاوت باشد.
موفق باشید و امیدوار.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
آقای محترم
لازم نیست چون دو دل هستید قید ازدواج را بزنید بلکه سعی کنید دو دلیهایتان را پاسخ بگویید تا یک دله شوید.
از سوال کردن نترسید . نترسید که جوابی بشنوید که برایتان مقبول نباشد. صریح و واضح خواسته یتان را بگویید تا ان دختر خانم هم بتواند به شما و خودش برای یک دله شدن کمک کند.
راستش فکر می کنم لازم باشد مقید بودن و اولویت قرار دادن زندگی به کار و تحصیل را برای همدیگر تعریف کنید. ممکن است از نظر شما اینطور باشد که اگر شرایط کاری شما تهران بود همسرتان بعد از ازدواج باید رفت و امد کند. شاید نظر ان دختر خانم این باشد که نه باید شما پیش او بروید یا خانه ای برای او تهیه کنید یا دوری را تحمل کنید.
یا شاید مثلا اگر ایشان کشیک داشت و بچه مریض بود نظر هر کدام از شما چه خواهد بود. و اولویت را چه معنا می کنید. اینکه او کشیکش را کنسل کند و به درسش لطمه بخورد و پیش کودکش بماند یا شما سر کار نروید و پیش کودک بمانید و او به کشیکش برود.
متوجه منظورم هستید. لازم است به طور جزئیتر خواسته ها و توقعهایتان از همدیگر و تعریف انچه به طور کلی گفته اید را بررسی کنید. ممکن است دو نفرتعریفشان از مقید بودن یا در خدمت خانواده بودن یا ...کاملا متفاوت باشد.
موفق باشید و امیدوار.
ممنون از دل گرمی و راهنماییتون
خوشبختانه هم من و هم ایشان نظرمون این بود که باید یکی دو جلسه مفصل بر سر جزئیات صحبت کنیم.
خوشحالم که ایشان هم نظرشون این بود.
راهنمایی شما رو در پرسیدن و مطرح کردن جزئیات در نظر می گیرم.
دارم سعی می کنم یک لیست از مشکلات احتمالی و سوالاتی که باید پاسخ بدهیم تهیه کنم.
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
آقای محترم
موفق باشید و امیدوار.
ممنون از دل گرمی و راهنماییتون
خوشبختانه هم من و هم ایشان نظرمون این بود که باید یکی دو جلسه مفصل بر سر جزئیات صحبت کنیم.
خوشحالم که ایشان هم نظرشون این بود.
راهنمایی شما رو در پرسیدن و مطرح کردن جزئیات در نظر می گیرم.
دارم سعی می کنم یک لیست از مشکلات احتمالی و سوالاتی که باید پاسخ بدهیم تهیه کنم.
من خواهرم پزشكي خونده ا 2 سال طرح گذروند والان هم سال اول تخصص است دوره اينترني بادوست برادرم كه مهندس عمران با مدرك ليسانس و خانواده سطح بالا واز نظر مالي در سطح خوبي بود ازدواج كرد .خانم برادرم هم پزشك است والان اون هم دوره تخصص را ميگذرونه
من ميتونم بهت كمك كنم چون از نزديك زندگي خواهر وبرادرمو ديدم
اگه ميخاي با يك پزشك ازدواج كني بايد بدوني پزشكي با بقيه مشاغل فرق داره درسهاي سخت كشيك هاي شب
گذروندن طرح حداقل 2 سال تو شهر ديگه .انتظار يك زندگي معمولي را نداشته باش .اونها زندگيشون با بقيه فرق ميكنه .
يادمه خواهرم به خاطر متاهل بودن تونست تهران طرحشو بگذرونه بخش اورژانس بيمارستان دولتي شلوغ و وحشتناك تو هفته چند بار شبها ميرفن شيفت روزها خسته فقط ميخابيد اورژانس خيلي استرس داشت مريضهاي بدحال تصادفي .... خواهرم با اينكه خيلي قوي وبا اعتماد به نفسه خيلي دچار استرس شده بود واقعا سخته
خانم برادرم رفت يك شهر ديگه تو درمانگاه كار ميكرد مطب مبشس مريض ويزيت ميكرد ولي 3روز در هفته ميرفت و ميومد يعني نصفه هفته برادرم تنها بود فكر ميكني حقوقش چند بود ماهي 300برادر وشوهر خئاهرم واقعا حامي بودن شوهر خواهرم وقتي خونه ميومد خودش غذا درست ميكرد .ظرفارا ميشست خونه را تميز ميكرد
برادر هم تو كارهاي خونه به خانمش خيلي كمك ميكرد
بعد از دوسال طرح شدن پزشك عمومي با اين همه زحمت ودرس خوندن بايد با حقوق يك كارمند نهايت 200/1 قناعت ميكردن كه ماقعا منصفانه نبود وارضاشون نميكرد شروع كردن براي تخصص خوندن يك سال روزي 10 ساعت درس ميخوندن نه مسافرت نه مهموني مثل بچه هاي كنكوري فقط درس كلاس كنكور كتابخانه
بعد كه قبول شدن خواهرم يك تو ماه 10 شب شيفت داره كارش خيلي پر استرسه وسخته همش سر مريضه يا اتاق عمل (متخصص زنان) غرقه تو حرفه ودرسش .وقت حرف زدن نداره خيلي درگيره براي خونش كارگر گرفته خونشو تميز كنه اغلب اوقات شوهرش غذا درست ميكنه فرصت بچه دار شدن نداره
خانم برادرم هم همين جوريه نميتونن مرخصي بگيرن دوره تخصص خيلي دوره سختيه
اگه واقعا خودت را در حدي ميبيني كه ميتوني اين شرايط سختو تحمل كني باهاش ازدواج كن
ولي اگر ميخاي زندگي راحتي داشته باشي خانمت تو خونه به كارهاي خونه برسه غذا درست كنه هميشه سرحال باشه زن كارمند بگير .من كارمندم ساعت كاريم 8تا 2 بعد از ظهر پنجشنبه ها تعطيلم هر وقت بخام مرخصي ميگيرم خيلي زندگي راحتي دارم شوهرم هم همين طور اون كه مياد من خونه را مرتب كردم غذا آمادس .من استراحت كردم به خودم ميرسم وقت خالي زياد دارم استراحت ميكنم پياده روري خريد ماهواره هميشه فرش هستم ولي خواهرم نه .خيلي از اوقات ميگن خوش به حال تو چه قدر راحت زنگي ميكني
6 سال از درسش تو شهرستان مونده بعد حداقل 2 سال طرح .به نظر من ازدواج تو اين شرايط درس نيست . هم براي تو وهم براي اون سخته .اين خانم بايد بذارن بيشتر سالهاي درسشون تموم بشه لااقل 4 يا 5 سال كه ميشه 24 سالشون .اون موقع حتما معيارهاش وعقايدش تغييراتي ميكنه بعد بايد تصميم بگيره .به نظر من از لحاظ سني هم مناسب نيست
شوهر خواهر من واقعا همسرشو بعنوان يك پزشك دوست داره كلي حظ ميكنه كه خانمش پزشكه به خاطر همين همه مشكلاتشو به جون خريده اگه شما هم واقعا اين قدر پزشك بودن خانمت مهمه مطمئنن تحمل ميكني ولي اگه شغلش برات مهم نيست تحمل كردنش خيلي سخته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نيلاي
6 سال از درسش تو شهرستان مونده بعد حداقل 2 سال طرح .به نظر من ازدواج تو اين شرايط درس نيست . هم براي تو وهم براي اون سخته .اين خانم بايد بذارن بيشتر سالهاي درسشون تموم بشه لااقل 4 يا 5 سال كه ميشه 24 سالشون .اون موقع حتما معيارهاش وعقايدش تغييراتي ميكنه بعد بايد تصميم بگيره .به نظر من از لحاظ سني هم مناسب نيست
شوهر خواهر من واقعا همسرشو بعنوان يك پزشك دوست داره كلي حظ ميكنه كه خانمش پزشكه به خاطر همين همه مشكلاتشو به جون خريده اگه شما هم واقعا اين قدر پزشك بودن خانمت مهمه مطمئنن تحمل ميكني ولي اگه شغلش برات مهم نيست تحمل كردنش خيلي سخته
سلام دوست گرامی!
ممنون از این که تجربیات گران بهایی رو در اختیارم گذاشتید.
امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشید.