RE: به نظر شما بايد اين رابطه رو تموم كنم؟(خواهش ميكنم راهنماييم كنيد)
سلام دوستان من هنوز ارامش ندارم دارم دؤونه ميشم باهم خوب بوديم ولي باز شروع شد ميكه جرا اينقدر اس ميدي من بيكار ميستم همش با تو اس بازي كنم اين اقا خودش قبلا اصرار داشنت سركار نرم ولي الان اصرار داره برم سر كار ميكه دور باشيم بهتره ميكه فكر كردم الان ماهي يك ميليومي كه تو در بياري هم خيلي خوبه خيلي از مشكلاتمون حل ميشه ميكه عزت نفست ميره بالا اصلا به هيج عنوان نميذاره من تة خةنش تنها باشم ميكم ميخةام درس بخونم ميكه برو سر كار درستم بخون نميدونم جيكار كنم ميكه تقصير تو كه من اينقدر بدهي بالا اوردم ميكه تو وقتمو ميكيري [size=x-large]تورو خدا بكين من جيكار كنم
سلام عزیزم..فکر نمیکنی داره بهانه میاره که خودت خسته بشی و بری کنار؟؟؟؟...در مورد مهریه هم نباید میگفتی سکه نمیندازی چون هم احترامو ارزش خودتو پایین اووردی و هم اینکه هیچ مردی به زنی که راحت در دسترسش قرار بگیره اهمیت نمیده....خواهشی که ازت دارم اینه که حداقل یه ماه تمام راههای ارتباطیتو با این آقا قطع کنی تا هم خودتو محک بزنی و هم این آقارو...میدونم خیلی سخته..بخدا منم الان یه ماهه رابطمو برای همیشه قطع کردم برام خیلی سخته اما دیدم توو رابطه ای که هیچ ارزشی ندارم و دارم فقط خودمو تحقیر میکنم موندن فایده نداره...دارم تحمل میکنم اما دیگه هیچوقت برنمیگردم....پس توام میتونی فقط کافیه اراده کنی و قوی باشی.....و یه سوال:آیا رابطه جنسی توو این مدت داشتی؟؟
سلام نیاز عزیز
دختر خوب تا کی میخوای انقدر آویزون و وابسته این پسر بی تعهد باشی که داره با زبان بی زبانی بهت میگه برو
پی کارت؟؟؟
تا کی میخوای بهش اجازه بدی از اموال و احساسات شما سو استفاده کنه و به دلیل علاقه شما بهش ازت پول
مطالبه کنه؟
تا حالا نفهمیدی که تنها دلیل بودن اون کنار شما فقط پول خواستنه و سو استفاده از مال شما؟
بست نیست که هر روز غرورت رو میشکنه؟
میدونی هیچ چیز به اندازه عزت نفس تو مهم نیست؟
آیا این مرد لایق این که در آینده پدر فرزندان شما بشه هست؟ با این همه بی تعهدی و بی مسئولیتی؟
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد .......... خواهان کسی باش که خواهان تو باشد.
اما اون خواهان شما نیست.
سخته! احساست قابل درکه اما جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته!
دیگه بهش التماس نکن! رابطه رو قطع کن و اموالت رو ازش پس بگیر!
بذار اون به دست و پای شما بیافته!
مردها از دختران وابسته و بی اعتماد به نفس و ضعیف و آویزان خوششون نمیاد.
گلم ارزش تو بیشتر از اینه که اجازه بدی اینقدر تحقیرت کنن.
به خودت بیا!
سخته قطع یک رابطه 5 ساله اما شدنیه.
از خدا کمک بخواه و صبر و آرامش طلب کن و قدرت قطع ارتباط رو.
امروز این تصمیم رو بگیری بهتر از فرداست!
اگر چنین تصمیمی گرفتی بگو تا کمکت کنیم برای اینکه روی خودت و شخصیتت کار کنی بعد از جدایی!
موفق باشی عزیزم
:72:
بله رابطه داشتيم,من الان واقعا تصميم كرفتم تموم كنم امروز بدون هيج حرفي شروع كرد به فحش دادن با اس كه تقصير تو كه من كارام راه نميفته منم كفتم بهش كه واقعا خسته شدم ديكه برو ,بهش كفتم بابت بولم هم يه جك بفرسته واسم عادت كرده هميشه عصبانيتاشو سرمان خالي ميكنه ديكه خسته شدم به خدا ميخوام تنها باشم اخه ديكه حيكار كنم واسش فقط جزنم مونده كه بكيره وبه خدا قسم اكه الان بخواد عروسي هم كميم ديكه نميخوام اصلا انكار ادم نيست اصلا منطق نداره ميكه جرا فلان دوستم كارش تموم شده ولي من نه ميكم خوب به من جه,[size=x-large]ديكه نميخوامش
نیاز جان
می بینی؟ از شما کاملا سو استفاده کرده و حالا دیگه بهت نیازی نداره.
متاسفانه شما تن به رابطه جنسی دادی و همه هستیت و جوونیت رو به انضمامش.
برای اینکه نظرت عوض نشه خطت رو حتما بعد از وصل پولت عوض کن و دیگه پاسخ گو نباش بهش.
برای خودت و شخصیت و عزت نفست احترام قائل شو گلم.
خودت رو هم با تاپیک های خوب همدردی آروم کن نظیر تحمل جدایی در یک رابطه.
سعی کن وابسته نباشی و روی مستقل بودن خودت کار کنی.
سعی کن با عبادت به خودت آرامش بدی.
سعی کن روی اعتماد به نفست هم کار کنی.
:72:
واي الان باز اس داد بياد غذا ببره ولي كفتم من دست نميزنم به مامانم ميكم اةنم كفت بس نميخوام منم كفتم هرجور راحتي بعدم كفتن در هر صورت منتظرم جك واسم بيار ,عادتشه هروقت كيدونه اشتباه از خودش بوده يه جوري ميخواد قضيه رو فيصله بده ,يلي ميترسم همين الانم عذاب وجدان دارم غذا نخورده خيلي اين غذارو دوست داره ,بجه ها من دارم به حرف شما كوش ميدم باورم نميشه دارم اينكارو ميكنم يعني به نظرتون اين تنها راهه مامانم خيلي ناراحت ميشه ميكم نكنه من مقصرم من بجه بازي دراوردم منم زياد اذيتش كردم
نیاز جان!
لطفا محکم باش دختر خوب!
مگر بچه است که شما براش غذا ببری؟ شما رو گویا با مادرش اشتباه گرفته!
دلت به حال خودت و احساساتت بسوزه! دلت به حال شخصیت خرد شدت بسوزه!
لطفا برات اگر مقدوره خطت رو یک مدت خاموش کن و بعد از وصل پول خطت رو عوض کن برای همیشه!
سخته اما طاقت بیار!
باید یاد بگیری محکم بودن رو. درد داره اما وقتی که بتونی از وابستگیش خارج شی می فهمی چقدر به شخصیتت
ضربه زده. اگر هم پیغام فرستاد بگو من با شما هیچ کاری ندارم!
اگر خواهانته باید بیاد رسما خواستگاریت تازه اگر بعد از این همه بی احترامی بازم اون رو بخوای.
بعد هم مطمئن باش هیچ چیزیش نمیشه!
فقط قوی باش خواهشا!
بهش كفتن جك رو هم بده كسي بياره كفتم واقعا ازن متنفرم نميخوام ببينمت كفت نميخوام كسي بفهمه ميذارم يه جا بردار كفتم بيار به خودم بده ,تصنين كرفتم سركار نرم اخه اكه بخوام برم سركار از خونمون دور ميشم ميخوام خونه بمونم و درسمو بخونم مشكل من اينه حتي يك دوست هم ندارم تو زمدكيم وقتي ميبينم اون ميكه نه من مصمم ميشم ولي تا اون ميكه اوكي تموم من حالن بد ميشه خيلي ميترسم
الان جك ازش كرفتم باورتون نميشه حنان حساب كتاب ميكرد كه حقي از خودش ضايع مشه كه نكو,بجه ها خيلي ميترسم نكنه طاقت نيارم به نظرتةن اون دلش واسه من تنك ميشه ,اكه بدونم دلش تنك ميشه حالم خوبه ,تورو خدا جداقل روزي يه بست واسنم ارسال كنين تا يه وقت به سرم نزنه باز برم طرفش كسي رو ندارم باهاش حرف بزنم
niaz64 عزیز سلام
بابت این تصمیم درست بهت تبریک میگم
دوست عزیز الان که تصمیم درست رو در کنار کمک دوستان گرفتی محکم و با اراده باش!!!
ازت میخواهم جا نزنی و حتما لینک زیر رو بخون
مقابله با مشکلات پایان یافتن یک رابطه
باور کن بهترین کسی که میتونه کمکت کنه تصمیم راسخ خودته
موفق باشی:72: