مثلا چه چیزایی جلو جمع می گفتن؟اگه خیلی ناجوره که اصلا اونا از کجا فهمیدن؟در کل فکر کنم چیز افتضاحیه این غرقه سازی.
نمایش نسخه قابل چاپ
مثلا چه چیزایی جلو جمع می گفتن؟اگه خیلی ناجوره که اصلا اونا از کجا فهمیدن؟در کل فکر کنم چیز افتضاحیه این غرقه سازی.
من از صحبت کردن میترسیدم چون میترسیدم حرفام مسخره باشن و مهم نباشن . اونها هم بدون اینکه من بفهمم از هم کارگاهی هام می پرسیدن که من در طول این دو کارگاه چه صحبت هایی با اونها کردم در کارگاه خویشتن هم خوب هر کسی مسایل شخصیش رو توی دفتر مینویسه اونا هم بدون اینکه من بفهمم هر جلسه دفترم رو میخوندن و از این طریق کلی اطلاعات بدست اوردن و همه رو جلوی دیگران برام افشا کردند.
البته از این طریق من خیلی عوض شدم میتونم بگم که قبلا من با یه دیوار هیچ فرقی نداشتم ولی الان من به راحتی در مقابل دیگران ابراز وجود میکنم و از این بابت بسیار خوشحالم.
مرسی که جواب دادی ولی راستش به نظرم کارگاه جالبی نیست.حداقل از نظر من.
میشه یکی کامل توضیح بده که غرقه سازی یعنی چی وچطوریه؟:325:
منظورتون این هست که غرقه سازی جالب نیست؟ اخه غرقه سازی به کارگاه ربطی نداره . من اونجا که رفتم دیدن خیلی وضعم خرابه برای من اینکار رو کردن ربطی به کارگاه نداره . اونجا که روی من خیلی کار کردن و به دیگران هیچ کاری نداشتن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahar20
روشی که رفتاردرمانگران اغلب برای درمان فوبیها به کار می برند. بیمار فوبیک را به مدت طولانی با موقعیت ها یا موضوعاتی مواجه می کنند که از آنها می ترسد و اجازه نمی دهند فرار کند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pink butterfly
یک شیوه یادگیریِ نحوه مواجهه با موقعیت ترساننده، مواجهه بی درنگ با آخرین مرتبه از سلسله مراتب آن موقعیت ترسناک است که بدان «غرقه سازی» اطلاق می شود. در غرقه سازی لازم است که فرد در یک موقعیت ناخوشایند، باقی بماند. از جنبه نظری، اضطراب، نهایتا کاهش می یابد و شخص، یاد می گیرد که به دنبال ماندن در آن موقعیت، با هیچ اتفاق ترسناکی رو به رو نخواهد شد. این روش، از روش گام به گام، حساس تر است و ممکن است در صورت عدم رعایت اصول روان شناسی، خطرناک نیز باشد؛ لذا از سویی رضایت شخص، شرط اخلاقی این روش است و از سوی دیگر، این روش باید زیر نظر یک متخصص انجام شود.
ممنون ازتوضیحاتت فقط میشه بایه مثال مراحل درمانیشو ازاول تاآخرش بگی(مثلاوسواس نظافت)تابهترمتوجه شم :43:اگه امکان داره کمی هم ساده تروزیردیپلمی تربگی خیلی خوب میشه ممنونتم:162::33:شاید برایکی ازنزدیکانم که هیچ جوری درمان نمیشه کاربردداشته باشه البته باکمک مشاور:323:
میتونید یک سطل اشغال گنده روی سر طرف خالی کنید.:227:
من شنیدم توی یک بیمارستان روانی یک نفر نسبت به استفراغ خیلی حساس بوده برای کاهش حساسیتش یه سطل استفراغ روش خالی میکنن.
یا یک نفر ملافه هارو از روی تختا جمع میکرده بعد میان با این گاری ها که ملافه های کثیف رو جمع میکنن گاری رو:D پر از ملافه کردن و ریختن روی طرف.
روش توهین آمیزیه
دکتر فرهنگ میگفت که کسی که وسواس نظافت داره دستکش کنه دستش و یه سطل آشغالش رو بریزه و همین طور هی با دست چنگش بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pink butterfly
روزای اول شاید سخت باشه و زیاد طول نکشه ولی همین طور به مرور زمان زمانش رو زیاد و زیادتر کنه
خانم سحر
همانطور که به درستی درباره روش غرقه سازی گفتید:
پس قبول دارید که رضایت شخص مهمه و باید اخلاقی هم باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط s@h@r
آیا شما از افشای اطلاعات شخصیتان جلوی یه جمع 30 ،40 نفره رضایت داشتید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط s@h@r
آیا همانطور که خودتان گفتید نباید ملاحظات اخلاقی و رضایت شما رو در نظر میگرفتند؟
آیا افشای اطلاعات شخصی شما جز درمان با روش غرقه سازیست؟
فکر میکنید آنها از افشای اطلاعات شخصی شما جلوی یه جمع 30،40 نفره چه هدفی می توانند داشته باشند؟(من در یکی از پستهام هدفشان را توضیح دادم،ضمن اینکه من خودم روانشناس آینده این مملکتم و با روانشناسا خصومت شخصی ندارم)
منظورم کاملا مشخصه!من درمان با روش غرقه سازی رو رد نمی کنم.اتفاقا در مواردی لازمه اما باید به نحوه انجامش هم دقت کرد و نباید مسائل اخلاقی و رضایت مراجع رو بر منافع شخصی و شهرت طلبی ترجیح داد