RE: مشکلات مالی انگیزه مو برای ازدواج کم می کنه.
گفته اند که حرف حق تلخه و باور کردنش هم سخت . قبلاً هم خارپشت بهم گفته بود که من شرایط ازدواج رو ندارم .
فکر می کنم خارپشت راست میگه.
احساس می کنم که در این مدت با خوش خیالی تمام سعی کردم بخشی از واقعیت کنونی جامعه رو نادیده بین گیرم.
سعی کردم مشکلات اقتصادی رو کوچیک ببینم و حالا فکر می کنم که این کار شدنی نیست و جز حماقت کار دیگه ایی نیست و احساس می کنم اونقدر ایمان به خدا ندارم که بتونم درک کنم "خدا جور می کنه" یعنی چی .
نمی دونم اون موقع که به بابام میگفتم از چه دخترایی خوشم میاد ، با خودش چی فکر کرده ، احتمالاً با خودش گفته بذار داغه الان نمی دونه چه خبره . حتماً تو دلش به حرفهای من خندیده و از این که همچین پسری داره احساس تاسف کرده .
بدتر از اون نمی دونم خواهرم چی فکر کرده وقتی بهش گفتم دلم می خواد ازدواج کنم ، حتماً گفته بــــــــــــــــــــرو ، کی جلو تو گرفته ؟
دوستام ...
چقدر احمق بودم من... .
.
احساس می کنم اونقدر همه مون درگیر ظواهر شدیم که نمی تونیم اصلا این حرف رو قبول کنیم . حالا که خودم مردد شده ام دیگه چه جوری می تونم بقیه رو متقاعد کنم؟
نمی دونم جواب دوستامو که متقاعدشون کردم برن ازدواج کنن چی بدم وقتی بفهمن نظرم تغییر کرده.
نمی دونم ایران مون به کدوم سمت داره حرکت می کنه ؟
.
نمی دونم چه فردی رو جز خودم باید مسئول و مقصر بدونم که این بلا رو سر من و جامعه مون آوردن .
فقط می دونم اندازه یه آمریکایی هم مسلمون نیستیم ، برین ببینین چطور راحت ازدواج می کنن.
آقایی که باعث شدی ارزش ریالمون در برابر دلار کم بشه ، آقایی که توی رسانه های رسمی کشور تجمل گرایی رو باب کردی ، آقایی که اسمت باباست ، آقایی که مشاوره اشتباه میدی ، همه شما در برابر بنده مسئول هستین و من از شما نخواهم گذشت ، منتظر اون روز باشین.
و این پایانی بود بر داستان ازدواج omid65 .
نقل قول:
ازدواج!
من خیلی با وجدان هستم! چرا با یه دختری که تو خونه پدرش از رفاه برخوردار هست ازدواج کنم؟
بنده خدا داره تو خونشون پادشاهی می کنه!
من که نمی تونم حد اقل های زندگی رو براش فراهم کنم چرا حد اقل هایی رو که داره ازش بگیرم؟
یا خونه باباش میمونه یا یک آدم با وجدان دیگه که میتونه حد اقل ها رو براش فراهم کنه باهاش ازدواج می کنه
من خیلی با وجدان هستم
واسه چی می خوای زن بگیری ؟
بیماری خاصی داری ؟:)
تو که نبسته ای به کس دل نبسته کس به تو دل
واسه چی اینقدر خودت رو ازار میدی ؟
شرمنده ام خارپشت به خاطر این 7 ماه رویاپردازی ... !
سلام
چند روزه دارم فکر میکنم چی شد؟چرا اینجوری شد؟
مگه خدا نگفته بود خوب باشید .پاک باشید.دزدی نکنید .نماز بخونید.دل مردم رو شاد کنید ......تا سعادتمند بشید.
مگه نگفت ازم بخواین تا بهتون بدم.
پس خدایا چی شد؟
ما که از همه بیشتر تو دنیا بیادت بودیم.تو چرا مارو فراموش کردی؟
چرا یه جوون مثل امید یامثل داداش من که نمیخوان هرز برن.نمیخواد دزدی کنن.نمیخواد جیب بزنن . بایدبخاطر بی پولی قید ازدواج رو بزنن ؟؟؟؟؟؟
خدایا اونقدر هم گناهکار نیستن که نبینیشون.
خدای مگه صدای العفو والغوثشون نشنیدی شب احیا که میخواستن راه ازدواجشونو باز کنی چون از به گناه افتادن میترسیدن؟؟؟؟
خدایا مگه شونه های کبودشونو ندیدی که واسه علی اکبر وامام حسین زنجیر میزدن تا یه وقت نشه مردی وغیرت یادشون بره؟؟؟؟
پس چی شد؟
اونهمه جمکران رفتن ودعا واسه عاقبت بخیریشون بیخود بود.
خدایا ولی من هنوز منتظرم.منتظر معجزتم.
نمیگیم بهشون قصر بده حقوق میلیونی بده .
یه زندگی ابرومند بده که محتاج نباشن.
خدایا کمک کن...
ببخشید کلا اعصابم بهم ریختس
برادر منم مثل امیده.ناراحت ومایوس.
اگه خواستین این پست رو حذف کنید.
امید جان
به عنوان کسی که شرایطش شبیه به شماست ازت میخوام هر چی برای خودت خیر و صلاح میدونی انجام بده
بهترینها رو برات آرزو میکنم:72:
امید جان واقعا سخته ! واقعا !
خدا کمک کنه این دوران رو سربلند رد کنیم
چه خبره اینجا چرا مسءولین رسیدگی نمیکنن
امید میدونی چی میگی این پستای آخری شده انجمن پسران مایوس از یافتن همسر!!!پاشین خودتونو جمع و جور کنید مثلا جوونای مملکتین حالا هر مملکتی با هر شکل ح.ک.و.م.ت.ی.مگه بقیه چیکار میکنن مگه کمن پسرایی که تو شرایط شما قرار دارن.معجزه!!!!مگه چه کار شاقی قراره رخ بده.ببینم امید تو مگه اوضاع زندگی فعلیت چه طوره?اینطور که میگی سالی یه دست لباس مبخری لابد غذا که هفته ای 2وعده میخوری ببینم چهطوری میای نت. نکنه اونم یواشکی از اتاق کامپیوتر دانشگاه میای
حقیقاتا تصمیم دزستی گرفتی ازدواج خیلی واست زوده.هنوز خیلی مونده تا به سنی برسی که بتونی نقش یه پشتیبان واقعیو واسه یه دختر معصوم بازی کنی هنوز خیلی مونده تا یاد بگیری تو سختیها چه طور دلگرمی خانومت باشی چون هنوز از پس یه برنامه ریزی واسه زندگی خودت بر نمیای.به فکر یه تغییر نام باش naomid91
سلام
واااای ببخشید اگه چرند وپرند نوشتم گفتم که حالم بد بود اونموقع.
اخه بخاطر برادرم ناراحت بودم چون خیلی ناراحت وافسرده شده میخواد ازدواج کنه ولی کار نداره هزار در زده.
میشه پست منو حذف کنید .خجالت کشیدم:302:
به کلمه معجزه خندیدید ولی باور کنید واقعا یه معجزه میتونه مارو نجات بده .
خیلی گرونیه .کار نیست .حالا خدارو شکراقا امید از نظر کار مشکل نداره:323:
داداشم میگه همچین شب قدر دعا کردم از ته دل که گفتم عید فطر نشده بچمم بدنیا میاد ایشالا:311::311::311:
ولی من هنوزم فقط از خدا کمک میخوام.....
مهاجر جان اگه دیدی دختری که به پشتیبان نیاز داشته باشه دوتا واسه داداش من وامید کنار بگذار هر کس که اطراف ما هست بیشتر نیاز به یه عابر بانک داره:D
امید جان یادته گفتم یه سر به بنگاهیا و طلافروشا و... بزنی کلا بیخیال ازدواج میشی؟:311:
به نظر من ازدواج تو این وضعیت برای کسی که از طرف خانواده ساپورت نمیشه حماقته .
خدا اگر قرار بود به فکر بدبخت بیچاره هایی مثل ما باشه اول به اون قحطی زده های سومالی و... میداد که انصافا از ما واجبتر هستن .
فقط بگم امید جان تنها نیستی .دغدغه ی خیلی از جوونهاس.
فعلا که همه ی مردم ایران راضی و خشنودن و بدبختی و قحطی و ...واسه مردم اروپا و امریکاس .باور نداری بزن 20:30 :303:
سلام
امید عزیز، یادت میاد اون اوایل بهت گفتم بذار ذهنت استراحت کنه و این ازدواج رو تبدیل به یه غول نکن؟
ببین عزیز من آدم باید واقعبین باشه؛ و فقط به خاطر ازدواج خودش رو آزار نده؛
من هم دل دارم، احساس دارم، نیاز دارم، از دیدن دوستان متأهلم یه نوع حس کمبود رو در همون لحظه احساس میکنم؛ و خیلی چیز های دیگه؛ اگر قرار باشه به این احساسات پرو بال بدم داغون میشم، با وجود اینکه شغل دولتی دارم، جایگاه و موقعیت اجتماعی خوبی دارم اما چون حقوقم با مخارج امروزی جور در نمیاد ،و خونه هم ندارم ،همون بهتر که بیخیال ازدواج بشم
شما داری امروز خودت رو نادیده میگیری و اصلا" به فکرش نیستی؛ مدام فکر شب و روزت ،صحبت هات، برنامه هات شده ازدواج ! باور کن یه روز پشیمون میشی که چرا از این روزها و شب های که از عمرم میگذره استفاده نکردم؛
هر چیزی شرایط و موقعیت خودش رو میخواد.
خودت رو آزار نده