RE: میخوام ازدواج موقت(صیغه)کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gilber
بله بنده تا الان خواستگاری نرفتم.ولی این چیزهایی هم که درمورد جواب رد شنیدن به خاطر نداشتن یکسری شرایط گفتم از روی تجربیاتیه که از خواستگاری رفتن دیگران و دوستان بدست اوردم.
در هرحال از راهنماییهاتون ممنونم و سعی میکنم به کار ببندمشون
سلام دوست عزیز ... غیب نگین که ...
شما اول 10 مورد خواستگار برین اگه همه موارد شما رو رد کردن بعدبیایین به فکر صیغه و ازدواج موقت بیوفتین.
مطمئن باشین کسایی هستن که اولویت انتخاب همسرشون صداقت- ایمان و پاک بودن پسر باشه مسکن و شغل و ... همه به مرور زمان به دست میاد.
.
به نظر شخصی من صیغه برای پسر مجرد اصلا مناسب نیست.
دوستان عزیز
لطفا از بحث کردن و قانع کردن همدیگه و پاسخ دادن به همدیگه در تاپیک خودداری کنید.چرا که هم تاپیک منحرف میشه و هم امکان انتقالش به انجمن آزاد زیاد میشه
با تشکر از شما عزیزان
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
دوستان عزیز
لطفا از بحث کردن و قانع کردن همدیگه و پاسخ دادن به همدیگه در تاپیک خودداری کنید.چرا که هم تاپیک منحرف میشه و هم امکان انتقالش به انجمن آزاد زیاد میشه
با تشکر از شما عزیزان
:72:
ما همه اینجا هستیم که مراجعه کننده رو قانع کنیم که این راه اشتباه بوده
و در این سن و این نوع انتخاب اشتباه است .ودر آینده با ازدواج دائیم به مشکل بر میخوره .
سلام دوست گرامي :72::72::72:
***** الان به خاطر شرايط مالي و اقتصادي ممكنه خواستگاري رفتنت به نتيجه دلخواه نرسه
اما بعدا به خاطر ازدواج موقتي كه داشتي احتمالا خيلي خانم ها بهتون جواب منفي ميدن((و بازم دامنه انتخابتون خيلي محدودتر از الان ميشه))
پس از چاله به چاه نيوفتين....
((و اين مساله صيغه هم چيزي نيست كه شما اجازه داشته باشين اون رو از همسر آينده تون مخفي كنين... چون ايشونم بايد با آگاهي انتخاب كنن))
***** مشكلي كه الان داري((مشكلات اقتصادي)) حداكثر تا چند سال ديگه حل ميشه
اما مساله ازدواج موقت شما براي هميشه تو كارنامه شما نوشته ميشه و قابل پاك كردن نيست
***** خانمي كه الان با وجود اين كمبود هاتون بهتون جواب مثبت ميده ، به احتمال زياد يه خانم كم توقع و سازگاره كه پاكي و نجابت و اخلاق شما براش اهميت بيشتري داشته
براي يه خانم ساختن با بي پولي و نداريه يه مرد راحت تر از ساختن با مرديه كه قبلا با زن ديگه اي همبستر بوده ((يه خانم با مطلع شدن از اين موضوع نميتونه از لحاظ عاطفي احساس امنيت كنه))
سلام،
از دوستان تقاضا داریم از بحث خودداری کنند تا تاپیک منحرف نشود.
سوال gilber در پست اولش این بوده:
نقل قول:
لطفا راهنماییم کنید که ایا انجام اینکار که از لحاظ قانونی هم منعی براش نیست ایا میتونه برام مشکل ساز باشه؟
ایا من دارم راه اشتباهی رو برای براورده کردن نیازهای خودم انتخاب میکنم؟
هر کسی از دوستان می تواند نظرش رو بگوید، ولی اگر اعضای پاسخ دهنده شروع کنند خطاب به همدیگر پست هایی ارسال کنند و همدیگر رو نقد کنند و به بحث بکشند، تاپیک منحرف می شود. به خصوص با توجه به موضوع این تاپیک، احتمال انحرافش و به بحث کشیدنش خیلی هست. پس از دوستان تقاضا می کنیم تا همکاری کنند تا تاپیک به نتیجه ای برسد.
با تشکر.
gilber جان شرایط هر کسی فرق میکنه.
یه نسخه رو نمیشه واسه همه پیچید.
اگر میتونی خودت رو کنترل کنی و تا ازدواج دائم صبر کنی عالی هست! و این طبیعتا بهترین کار هست
ولی اگر نمیتونی این کار رو انجام بدی مطمئن باش صیغه صدها و هزاران مرتبه از روابط متعدد و نامشروع و خودارضایی بهتره!! (البته به شرطی که شخصی رو هم که انتخاب میکنی آدم درستی باشه!)
شرایط و موارد رو یکی یکی توی ذهنت بسنج تا به جمع بندی بهتری برسی
1-هزینه مالی
2-ترس از فهمیدن دوست و فامیل و آبرو
3-نگرانی از بابت درگیر شدن در مسائل عاطفی
4نگرانی از بابت ازدواجت در آینده
5-...
...
ضمنا با خودت روراست باش! نکنه که از ترس ازدواج دائم و برای فرار از سختیهاش و مسولیتهاش دنبال صیغه باشی!!!
در ضمن به نظرم بهتره با افرادی مشورت کنی که تجربه صیغه رو داشتن.چه زن و چه مرد. تا به نتایج بهتری برسی!
دوست عزیز اگر مشکلات و تبعاتی که ممکن است بعد از صیغه برایتان بوجود بیاید را با مشکلی که الان دارید مقایسه کنید به هیچ عنوان به صیغه فکر نخواهید کرد.سعی کنید تمام حواس خود را روی ازدواج دائم متمرکز نمایید. اگر بدنبال خانمی مناسب برای زندگیتان میگردید هیچگاه با تن دادن به صیغه (که امکان این هم هست که بخواهد مسیر زندگیتان را من بعد دچار انحراف کند) ذهن خود و او را مشوش نکنید،اجازه دهید روزهای شیرین ازدواجتان برایتان همچنان شیرین بمانند و آرامشی که با ازدواج کسب میکنید همچنان به قوت خود باقی بماند.
درمورد مساله ی مشکل مالی برای ازدواج که مطرح کردید،باید بگویم حرفتان مبنا بر مشکل بودن آن در خواستگاری قابل قبول است ولی هیچ چیزی غیر ممکن نیست،من خود از آنجائیکه همسرم عاشقم بود و بر مبنای شناختی که از خود و خانواده شان داشتیم در جلسه خواستگاری فقط از شغلشان سوال کردیم و از امکانات مالی نپرسیدیم و به کمک خدا بعد از ازدواج از لحاظ مالی خیلی پیشرفت داریم و از اینکه بدنبال پاکی و صداقت همسرم بودم نه تنها پشیمان نیستم بلکه بسیار خوشحالم. امروزه هستند کسانیکه بدنبال پسر خوب و خانواده دار بدون چشم داشت مالی برای ازدواج میگردند،به خدا توکل کنید.
دوست عزيز سلام. من نويسنده تايپيك ميخوام با زن صيغه اي همسرم كنار بيام هستم..
من كاملا شرايط شما رو درك ميكنم... همسر من دقيقا در دوران مجردي مشكل شما رو داشتند با اين تفاوت كه هدفشون رفع نياز جنسي بود ولي الان هنوز درگير تعهد خودش نسبت به اون زن پنجاه ساله است.
دوست گرامي شما وقتي از الان دنبال برطرف كردن نياز عاطفيتون هستيد كه از طريق جنس مخالف برطرف ميشه يقين داشته باشيد كه بعد از ازدواج هم درگير اون خواهيد بود... اين رو مطمين باشيد.
يك زن صيغه اي انساني ست كه از لحاظ اجتماعي دچار معضلاتي است كه تن به همچين كاري ميدهد بالطبع نميشه اطمينان به سلامت روحي اون فرد داشت.
ببينيد من خودم درگير اين قضيه هستم. ميبينم كه اون زن صيغه اي بخاطر چه چيزهايي صيغه همسر من حاضره باشه در حالي كه نه ديگه ميتونه نياز جنسي از همسر من دوا كنه نه اينكه همسرم نياز عاطفي بهش نداره ولي وجدانش بهش اجازه نميده هواش رو نداشته باشه و اون زن هم از اين مساله سواستفاده ميكنه.
ببينيد فكر كنيد اگر شما در آينده بعد از ازدواجتون هم درگير اين صيغه بمونيد و همسر شما متوجه بشوند زندگيتون آشفته ميشه. من يه زني هستم كه تمام تلاشم رو براي كنار اومدن با اين قضيه انجام ميدم ولي خيلي واسم سخته و همچنين نود درصد خانومها اصلا تحمل نميكنن و قيد زندگي رو ميزنن...
خواهش ميكنم اگه واقعا نياز عاطفي داريد دنبال زن صيغه اي نباشيد كه بعد از ازدواج مشكلات عديده اي خواهيد داشت. بهترين گزينه به نظر من اينه كه همسر مورد علاقه تون رو پيدا كنيد و ايشون رو قانع كنيد كه دو سه سال عقد باشيد تا شرايط زندگي مستقلتون فراهم بشه. الان توي خيلي از خانواده ها اين شرايط هست. اينجوري هم خيالتون از بابت زندگي آينده تون راحته هم نياز عاطفي و جنسيتون رو به شكل صحيحي برآورده ميكنيد.. موفق باشيد