RE: منو وادار به ازدواج میکنند تورو خدا کمکم کنید(تا ساعت 6 وقت دارم)
عزیزم استرس نداشته باش،من نمیخوام بگم با پسرعموت ازدواج بکن یا نکن،بهترین آدمی که میتونه اینو تشخیص بده فقط خود خود تویی،بشین رو معیارات ،خودت ،طرف مقابلت،مشخصاتتون ،کلا همه چی که مهم و لازمه فکر کن ،حرف دیگران اگر جنبه ی کمکی داشتن روشون فکرکن ولی اگه دیدی غیر منطقی حرف میزنن و میخوان حرف خودشونو به کرسی بنشونن اصلا توجه نکن،آخر اگه به این نتیجه رسیدی که نمتونی باش ازدواج کنی،با قاطعیت رو حرفت وایسا،چون رو حرفت فکرکردیو به تصمیمت ایمان داری،اگه به تصمیمی که گرفتی ایمان داشته باشی چند سال دیگم این فکرا که باش ازدواج میکردیو از این جور چیزا اذیتت نمیکنه و میدونی که با دلیل ردش کردی،ولی اگه امکان این هس که باش ازدواج کنی به این زودی تن به این ازدواج نده،بگو میخوای باش حرف بزنی،بگو میخوای بعنوان همسر نه بعنوان پسر عمو بشناسیش تا ببینی تو این شناخت به چه نتیجه ای میرسی،نمدونم تو چه محیطی هستی،ولی تو عرف سن تو سنی نیس که بخوای بگی واسه ازدواجت دیر شده و از این حرفا،تو تازه اول راهی. موفق باشی عزیزم:203:
دوستم معمولا اکثر تصمیماتی که تحت فشار گرفته میشوند اشتباه هستند. یعنی چی که براتون مهلت تعیین کردن؟؟مگه تا حالا معطلشون کردین؟؟؟اگه تصمیم قطعیت منفیه بگو و راحت شو اما اگه شک داری که خوبه یا نه. بگو من الان تو شرایطی نیستم که بخوام تصمیم بگیرم باید بیشتر فکر کنم. به تهدیداتشون هم اهمیتی نده. اینطوری که شما تحت فشاری نمیتونی خوب تصمیم بگیری.
دوست عزیز
اگر قاطعانه نظرت منفی هست با ارامش بیان کن و از عواقبش نترس
پر و ماد عاشق فرزندشون هستم ممکنه مدتی ناراحتی کنن اما حاضر نیستن نارحتی اینده شما رو ببینن
موفق باشی
با سلام
تحت هیچ شرایطی با کسی که علاقه و شناخت درستی ندارید ازدواج نکنید .آدمها بیشتر مواقع فکر می کنند که همدیگر را می شناسند ولی شناخت نیاز به زمان دارد شما در مرحله اول باید احساس مثبت به این فرد داشته باشید وبعد به دنبال شناخت ایشان .
بنظر بنده در حال حاضر فقط به فکر درس و ادامه تحصیل خود باشید . شما تازه در اول جوانی هستید و خواستگاران بسیاری خواهید داشت .