RE: هیچ وقت نمیتونم با شوهرم حرف دلم رو بزنم چی کار کنم؟
گلاره جان
کاری که من برای تقویت اراده انجام میدم و تا حالا جواب هم گرفتم اینه:
خودمو مجبور می کنم یه کاری رو تو یه تایمی انجام بدم و برای خودم هم یه تنبیه و یه پاداش در نظر می گیرم.
مثلا به خودم می گیم:305: امروز تا ظهر باید این پروژه رو تموم کنم اگه این کارو کردم که اجازه دارم بعد از ظهرو استراحت کنم در غیر اینصورت ظهر کارای خونه رو می کنم تموم هم که شد می رم خونه مامانم اینا به اونها کمک می کنم:302: (به خودم خیلی جدی و قاطع می گم تا دیگه یادم بمونه که استراحت رو در ازای کار به آدم می دن:300:)
از سیستم تشویق و تنبیه واسه خودت استفاده کن رو من که خیلی جواب می ده.:300:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gelareh
sciعزیز یه دنیا ممنونم.وقتی جوابم رو میدید کلی آرومتر میشم.کمکم کنید منم تمام تلاشم رو میکنم که فرمایشاتتونو عمل کنم.در مورد نکات مثبتم باید بگم خیلی وقته دیگه خودمم نمیدونم چه نکته مثبتی دارم .انقد الان بی حس و حالم که اصلا در خودم نکته قابل ملاحظه ای نمبینم.البته میدونم خودم مقصرم اما باور کنم انقد از طرف شوهرم گاه و بیگاه تحقیر شدم که دیگه هیچ اعتماد به نفسی ندارم.در مورد برنامه یکروز کاریم باید بگم کمی به کارهای خونم رسیدگی میکنم.بعدش اگه خریدی چیزی داشته باشم بیرون میرم .کتابی میخونم در غیر اینصورت متاسفانه علافم.همین موضوع بیشتر از همه چیز عذابم میده از خودم توقع خیلی زیادی داشتم همین الان از گفتن این حرفها برا شما شرمم میاد باورم نمیشه که انقد زندگیم بیخود شده .قدیمها یه کتاب 200 صفحه ای رو تو دو روز میخوندم مطالعه برام لذت بخش ترین کار دنیا بود اما الان......
چطوری میتونم اعتماد به نفسمو دوباره به دست بیارم.شوهرم چون آدم فوق العاده فعالیه مسلما از دیدن من تو این وضعیت بیشتر ازم دور میشه .میتونست کمکم کنه اما....البته میدونم که خودم مسئولم و خودم باید به خودم کمک کنم.در مورد دکتر هم حتما امرتونو اجرا میکنم.فقط دقیقا بهم میگین منظورتون از آزمایش برا چی بوده؟
گلاره،
ببينيد من كاري ندارم شوهر شما چگونه مي تواند باشد چگونه نمي تواند باشد... اما در حال حاضر مي توانم به شما بگويم كه هر كسي ديگر هم شوهر شما بود، وضعيت طور ديگري نبود!
چرا كه يك طرف زندگي كه شما هستيد نتوانسته ايد براي خودتون جذاب باشيد
بدونيد مهمترين بخش همين نكته است كه اول براي خودتون جذاب باشيد!
اين هدف بسيار خوبي است و در توانمندي شما هم هست. پس قابل وصول است... فقط مي مونه صبوري و پشتكار كه بايد از اين دو (صبر و پشتكار) كمك بگيريد و طي تلاشي خستگي ناپذير طي سه ماه آينده خودتون رو به حد ايده ال برسونيد.
لطفا از شوهرتون دو انتظار رو نداشته باشيد و ديگه روي ايشون در اين دو مقوله حساب نكنيد:
1. به شما كمك كنه كه اعتماد به نفستون رو بدست بياريد
2. شرايطي رو ايجاد كنه كه اعتماد به نفس شما حفظ بشه
هر كاري كه لازمه انجام بدهيد رو بايد فقط و فقط خودتون انجام بديد... مثل زماني كه مجرد هستيد!
در گام اول من اصلا از شما انتظار ندارم با مطالعه آروم بشويد... زماني اين اتفاق مي افتاده! الان الزاما مطالعه شما رو آروم نمي كنه... توجه داشته باشيد كه خيلي از ما اين اشتباه رو مي كنيم كه اگر مدتها پيش از فعاليتي آروم مي شديم و احساس رضايت از خودمون داشتيم... امروز هم با انجام همون فعاليتها بايد همون احساس رو تجربه كنيم! خب اصلا اينطور نيست! امروز شايد شما از انجام فعاليتهاي ديگه اي به همون احساس برسيد و فردا به صورت ديگر...
پس مي خواهم در اين مقطع شما بنوبسيد: (زندگي رو كاملا تنها و مستقل در نظر بگيريد و فقط تعامل و تاهل با شوهرتون رو حفظ كنيد)
1. چه فعاليتها و كارهايي رو دوست داريد انجام دهيد؟
2. دوست داريد چگونه باشيد؟
3. با انجام چه كارهايي آرام مي شويد؟
4. آيا شبها به سادگي به خواب مي رويد؟ چه ساعتي؟
در مورد مراجعه به پزشك متخصص، يك موضوع لازم و ضروري براي هر خانمي مراجعه به متخصص زنان و انجام آزمونهاي دوره اي است. شما به متخصص زنان مراجعه كنيد براي معاينه و چك آپ.. همين كفايت مي كنه.
sci گرامی.نمیتونم بگم چقدر ازتون ممنونم.یه عالمه تشکر که برام وقت میذارید.در مورد ساعت خوابم بایدبگم تقریبا اکثر شبها تا ساعت 5 یا 6 صبح بیدارم.خوابم از ساعت 5 تا 11 صبحه.در مورد آدمی که دوست دارم باشم باید بگم من دوست دارم درسمو ادامه بدم.منضبط باشم از لحاظ مالی مستقل باشم(این برام از هر چیزی مهمتره)دلم میخواد هر روز به برنامه های درسیم برسم اما چند ماهه لای کتابهامو باز نکردم.بیشتر واسه همین اعصابم خورده.من آدمی نبودم که انقد بی برنامه باشم.الانم رو اجرا ضعف دارم.شایدهم به هم خوردن خوابم تاثیر قرص ضد افسردگی فلوکستینه(این قرص رو دکتر یکسال پیش برام تجویز کرد.بعد سه ماه گذاشته بودمش کنار الان 6 ماهه که مرتب میخورم اما تاثیر نداره)اگه بذارمش کنار ضرر داره؟راستی بهم کتاب معرفی میکنید برا اعتماد به نفس؟؟ممنونتون میشم....بازم مرسی
sunlife عزیزم ممنونم عزیز دلم.مرسی.امیوارم به کمک شما دوستهای خوبم و اجرای فرمایشاتون بتونم زندگیمو نجات بدم.مرسی
گلاره جان
کتاب "اعتماد به نفس در 10 روز"( از دکتر حورایی )به نظرم جالبه ضمنا کوتاه هم هست حوصلت سر نمیره از خوندنش
[align=justify]گلاره جان به سوالاتی که آقای sci می پرسن فی البداهه جواب نده...
می تونی بعد از یکی دو روز تعمق و بررسی جواب بدی. هر سوال رو از زاویه های مختلف بررسی کن و بعد مفصل جواب بده.
اجازه بده تاپیکت آروم و مطمئن پیش بره.
یادت باشه کلید ها در پست های تو پیدا می شن، نه در پست های سایر دوستان.
پس حالا که تصمیم قطعی گرفتی این وضعیت رو تغییر بدی، وسعت و عمق نگاهت رو بیشتر و بیشتر کن. و به دنبال هر کشفی که می کنی، فورا وارد عمل شو. بذار این تاپیک کند پیش بره، اما همگام با خودت پیش بره. یعنی دوتاییتون با هم حرکت کنید...
این تاپیک، و همراهی دوستانی که اینجا داری، می تونه انرژی و انگیزه حرکتت باشه.
:72::72::72:[/align]
خانم گلاره
تغييرات در شما بصورت تدريجي اتفاق خواهد افتاد. همانطور كه قبلا هم گفتم سعي كنيد فعلا محيط خانه را آرام نگاه داريد و از جر و بحث به شدت پرهيز كنيد.
دارو رو با نظر روانپزشك قطع كنيد و قطع ناگهاني فلوكستين رو توصيه نمي كنم
فعلا به مدت دو هفته روي خودتون تنها كار خواهيم كرد و سپس آرام به زندگي خواهيم پرداخت. در حال حاضر شما بايد مثل يك ورزشكار كه براي مسابقه اي آماده مي شود... براي زندگي آماده شويد! و اگر بپرسيد كه الان آمادگي شما رو در چه حدي ارزيابي مي كنم بايد عرض كنم : صفر!
از همين امشب تصميم بگيريد ساعت خواب خود رو تنظيم كنيد. پس بين ساعت 12 تا 1 بامداد بخوابيد و پس از هشت ساعت بيدار شويد. لطفا قبل از ساعت 9 بيدار شويد!
در ساعت اوليه روز بعد از بيدار شدن، اولين كار شما يك دوش با آب ولرم باشد و سپس تهيه و صرف صبحانه
حتما زمانيكه شوهرتون منزل رو ترك مي كنند بيدار باشيد.
قبل از ظهر يا در ساعات بعد از ظهر 30 دقيقه پياده روي سريع انجام دهيد
گوش دادن به موسيقي بي كلام هنگام انجام كارهاي روتين از الزامات زندگي شماست. مثل آشپزي، اتو كردن لباسها، و پياده روي و حتي زمان حمام
هر روز يك فيلم سينمايي قبل از ظهر ببينيد
هر روز صبح بعد از دوش صبحگاهي حتما به مدت 5 تا 10 دقيقه مقابل آينه باشيد و به پوست خودتون رسيدگي كنيد يا اين زمان رو صرف زيبايي چهره خودتون كنيد. (لطفا از 10 دقيقه بيشتر نشه)
يك استخر شنا مطمئن رو شناسايي كنيد و سعي كنيد با يكي از هفته اي دو روز قرار بگذاريد براي استخر
هر روز با يكي از دوستانتون تلفني يا حضوري در رابطه با مسائل روز ، مد، و مسائلي از اين قبيل غير از زندگي زناشويي صحبت كنيد ( درد دل شنيدن و گفتن ممنوع)
فعلا سراغ مطالب درسي نرويد و طي دو هفته آينده براي هر كاري كه دوست داريد برنامه ريزي كنيد
ضمنا قرار شد فهرست كارهايي كه دوست داريد انجام بديد رو بنويسيد!
خيلي دوست دارم اين پست رو بخونيد
http://www.hamdardi.net/thread-21867-post-201522.html#pid201522
و توصيه اي كه به ايشون شده در اين تاپيك رو عملي كنيد. براي جلوگيري از تكرار اين رو ننوشتم
اعتماد به نفس و عزت نفس شما به سرعت باز خواهد گشت. مشروط به عمل كردن به توصيه ها
هيچ تاپيكي رو در اين سايت غير از تاپيك خودتون و تاپيكي كه توصيه كردم مطالعه نكنيد تا اطلاع ثانوي!
حتما گزارش كارهايي رو كه كرده ايد و وقتي دفترچه رو تهيه كرديد اينجا بنويسيد
سوالي بود بپرسيد
ممنونم sci گرامی.سعی میکنم همشو اجرا کنم فکر کنم دو هفته آینده قراره خیلی بهم خوش بگذره:311: حتما گزارش کارهامو براتون مینویسم.بای تا فردا
sci عزیز سلام من فرمایشاتتون رو انجام دادم.امروز تقریبا روز پرکاری داشتم.فقط یه سوال ؟طی این دو هفته تو برنامه روزانه ام تا چه حد کارهای روزمرمو (مثل کارهای مختلف منزل)بگنجونم؟از فرمایشاتتون اینطور برداشت کردم که بیشتر از قبل به خودم برسم اما تو تاپیکی که بهم معرفی کردید به اون خانم توصیه هایی در مورد کارهای روزمره فرمودید.مثلا امروز به عنوان مثال کارهای زیر رو انجام دادم:
1-صبح ساعت 8.5 بیدار شدم.دوش گرفتم صبحانه حاضر کردم.به خودم رسیدم.بعدش نهار درست کردمو بعد با خواهرم رفتم بیرون.موقع برگشت نیم ساعت تنهایی پیاده روی کردم.
2-بعدازظهر:تمام خونه رو مرتب کردم.کابینتهامو که چند وقت بود به هم ریخته بود سرو سامون دادم.کمد لباس خودم و شوهرم رو مرتب کردم و.........(اگه همشو بگم طولانی میشه)
3- چند تا کار کوچک رو وقت نکردم انجام بدم مثلا میخواستم به دوستم تلفن کنم .کتابهای کتابخونه پیشم امانت بود نشد ببرم تحویل بدم(البته واقعا وقت نکردم.)طبق فرمایشتون تو ستون سوم مشخص کردم که کی این کارها رو انجام بدم.الان خیلی خسته ام.راستی یه فیلم هم خریدم که تازه میخوام ببینمش
رویهمرفته روز مفیدی داشتم.فقط یه خواهش:لطفا همراهیم کنید تا به نتیجه برسم.میدونم توقعم زیاده اما باور کم واقعا به کمکتون محتاجم.بازم ممنون
خانم گلاره
لطفا پستهایی که برای شما گذاشتم رو با دقت زیاد بخونید
بله، کارهای روزمره را هم در حد متعارف و معمول بگنجانید اما اولویت، طی دو هفته ابتدایی با کارهای خود شماست
ضمن حفظ تعامل و تاهل و احترام با شوهرتون
برای روز نخست بسیار خوب بوده
مطمئنم بزودی نتایج مطلوبی خواهید گرفت. نتایج ارام و با صبوری شما پدیدار خواهد شد
سوالی بود بپرسید
خانوم شما قبلا روابطتون با همسرتون چطور بود اینجور مسائل خیلی تکراری هستن معمولا برمیگرده به ضعف روحی و فرهنگی شوهرتون