برای افزایش قد که معجزه نمیشه؟ اینجا هم در خصوص مسائل ازدواج و خانوده و راونشناسی عمومی مشاوره میدن و مشکل شما تخصصی اینجاست نیست.
در پست قبلی موارد تأثیر گذار رو نوشتم و دوستان هم مواردی رو گفتن.آنچه که لازمه در لینک های که برات گذاشتم هست
نمایش نسخه قابل چاپ
برای افزایش قد که معجزه نمیشه؟ اینجا هم در خصوص مسائل ازدواج و خانوده و راونشناسی عمومی مشاوره میدن و مشکل شما تخصصی اینجاست نیست.
در پست قبلی موارد تأثیر گذار رو نوشتم و دوستان هم مواردی رو گفتن.آنچه که لازمه در لینک های که برات گذاشتم هست
در عوض من مي خوام قدم كوتاه باشه اخه قدم 198 هستش و داره قدم داره دوباره بلند ميشه.
دوست عزیز شما به خودت تلقین میکنی که دخترا ازت قد بلندترن، من قدم 186 وقتی تو خیابون راه میرم با خودم میگم چقدر دخترا قد کوتاهند خد-ایا من فردا چه جوری یه دختر پیدا کنم که هم اخلاقش خوب باشه هم قدش بهم بخوره اینا خیلی خیلی قد کوتاهند! باور کن داری تلقین میکنی اکثر دخترا قدشون ازت کوتاهتره، تازه خیلی هاشون هم با اینکه کفش پاشنه بلند میپوشن 170 نمیشن! در ضمن قد بلندی اصلا آش دهنسوزی نیست خوبی ها و بدی های خودشو داره، خود من زمانی که داشنجو بودم نمیتونستم رو تخت راحت بخوابم پام می خورد به آهن انتهایی تخت، هرجا در موردم حرف میزدند به جای اینکه از ویژگی های شخصیتیم بگن، می گفتند آها همون قد... ولی اگه واقعا می خای قدت بلندشه حرکتهای کششی انجام بده
سلام من یک پسر 30 ساله ام. شرایطم دقیقا مشابه شرایط تو . اگه دروغ نگم از 16 سالگی تا الان روزی حداقل 10 ساعت ذهنم درگیر این قضیه است. دکتر و ورزش و... هرکاری که بگی کردم . فقط همین و بهت میگم که چاره ای نداری اینو بپذیر که تقدیری که خدا درنظر گرفته و هیچ راه حلی جز کنار اومدن باهاش نداری.
دوست عزیزم، آقای محمود 777
من پسری هستم 21 ساله.
Arman جان درست میگه. هیچ راهی برای افزایش قد نیست. باید باهاش کنار بیای. یه آدم چاق میتونه با ورزش خودشو لاغر و خوش اندام تر از همه ی لاغرها کنه، اما هیچی قد رو درست نمیکنه. هیچی. منم قدم 173 هست و 21 سالمه و یه چند نفری هستند که بهم سرکوفت میزنن و مسخره ام می کنن و اشک تو چشمام حلقه میزنه. دقیقاً میدونم چی میکشی. در ضمن من توی سایت www.zohal.org هم ثبت نام کردم و محصول ورزشیشون ( دی وی دی آموزشی و جزوه ) رو که برای افزایش قد بود به قیمت 24 هزار تومان به صورت اینترنتی خریدم و حدود یه هفته ای انجامش دادم. ولی این ورزش ها به حدی خسته کننده و مزخرفه که ... آخرم ولش کردم. همشم دروغه. تغذیه خوب و خواب کامل و ... اینا همه چرت و پرته. فقط و فقط به ژنتیک بستگی داره.
محمود جان، نمیدونم نماز میخونی یا نه. نمیدونم با خدا چقدر رفیقی. ولی دست از پیدا کردن روشی برای افزایش قد بردار. باور کن اونقدر دنبالش بودم و به نتیجه ای نرسیدم که دارم بهت میگم. با نماز، آرامش پیدا کن. با قرآن. بادل شکسته، همون تو خونه که نشستی، تو خلوت خودت، با امام زمان (عج) درد دل کن. باور کن بهت کمک میکنه.
به حرفام فکر کن و اگه دوست داشتی، یه ایمیل به آدرس ایمیل من بفرست تا با هم از طریق ایمیل، ارتباط داشته باشیم. دقیقاً میدونم چته. کمکت می کنم تا آرامشت رو بدست بیاری.
آدرس ایمیل من: masoodfakhari_ce@yahoo.com
موفق باشی. منتظرم.