RE: آرزوی ادامه تحصیل همسرم و عدم همکاری او
سلام بر فرشته خانم:72:
نقل قول:
...خلایق هر چه لایق تا کی میتونم اصرارش کنم.؟خودم خسته شدم...می خواد بخونه نمی خواد هم نخونه...من راه خودمو ادامه میدم....بذار اونم یه روزی می فهمه کارش اشتباه بوده اون روز نوبت منه که بهش همه اینا رو یاداوری کنم.
خانمی پاتو از رو پدال گاز بردار... تاپیکتو که میخوندم یاد چند تا ضرب المثل افتادم :
نه به اون شوریه شور نه با این بی نمکی:316:
اگه اینجوری ادامه بدی از اون ور بوم می افتیا:305:
سعی کن واسه همسرت یه همراه خوب باشی. تو همه زمینه ها تشویق و تاییدش کنی و به تصمیماش احترام بگذاری و در عین حال اینو در نظر داشته باشی که همونطور که شما انسان آزادی هستی ایشون هم مثل شما انسان هستند و حق دارن از همسرشون توقع حمایت داشته باشند.
برات پیش اومده که تو یه موضوع دو دل باشی و نتونی تصمیم قاطع بگیری؟ همسرت در چنین شرایطی چه واکنشی نشون داده؟
سعی کن تو خوبی کردن از شوهرت سبقت بگیری.
سعی کن خوبی هاش رو تلافی کن.
اینجوری شاید حتی اگه تمایلی به ادامه تحصیل نداشته باشه فقط بخاطر رضایت شما تلاشش رو بکنه. هر چند که به نظر من حرفای دیشبش هم فقط بخاطر شما بوده.
:72::72:
فرشته من ببخشید که دارم اینجا سوالمو میپرسم
منم وسواس فکری شدید دارم،
کمالگرا هم هستم تا حدودی،
استرس هم دارم!
باید برم پیش روانپزشک یا روانشناس بالینی؟
سرترالین عوارض نداره؟
روی حافظه تأثیر سوء نمیذاره؟
شما با مصرف این قرصا دیگه وسواس فکری تون خوب شده و مشکلی ندارین؟
شاید فرشته مهربان خیلی سر نمیزنه به همدردی
لطفاً اگر کس دیگه ای هم در این زمینه اطلاع داره بهم بگه
آخه دیگه خیلی وضعم خراب شده تو وسواس فکری
بازدهیم توی درس خیلی پایین اومده
همش فکرم مشغوله
بیشتر هم مربوط میشه به نداشتن رفتار جرات مندانه
که باعث میشه همش خودخوری کنم که تو اون موقعیت چرا جواب ندادم و ....
:316::302::316::302:
میثاق چان باید برین روانپزشک.عوارض این داروها خیلی کمه و لی تقریبا معمول ترین درمان وسواسه ...شناخت درمانی هم به کمالگراییت تا حدی کمک میکنه ولی باز هم می گم بدون نسخه پزشک هرگز دارو نخور...سرترالین به من تا حد زیادی کمک کرد میدونی مثل یه سد جلوی فکرای زنجیر وارت رو میگیره...حداقل به من که کمک کرد.