چی شده؟ چی کمک؟ واسه همون نیمه گمشده؟
اگه واسه این نیمه گمشده است من که نظری ندارم :) خودم همون نیمه ی گم نشده هم نیستم!!
:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده؟ چی کمک؟ واسه همون نیمه گمشده؟
اگه واسه این نیمه گمشده است من که نظری ندارم :) خودم همون نیمه ی گم نشده هم نیستم!!
:72:
مینوش نمیشه من با تو دوست بشم؟ کاش همسایمون بودی:302: اعصابم خورده درس نمیتونم بخونم گذشته ی مزخرفم یادم میاد عصبی میشم صورتم جوش زده:302: انقد حرص خوردم میوام برم اونو بزنمش همه یارزوهام امیذم هدفم ایندم خراب شد نمیدونم کجای دنیا وایستادم میدونی چند ماهه همینجور دور خودم میچرخم؟ یه چیزی گم کردم انگار من یه دوست صمیمی میخوام ندارم از کجا بیارم:302:
تو اینهمه دوست داری اینجا توی این سایت گلم. هر وقت می خوای بیا پست بذار.
بابا تو که سنی نداری. باور کن اون پسره به دردت نمی خورد. فقط بهت برخورده و غرورت جریحه دار شده. وگرنه ادمی مثله اون مفتشم گرونه. به چه دردت می خوره؟
اگه حالت بده و نمی تونی وضعتو کنترل کنی باید یه روانپزشک خوب بری و یه روانشناش خوب. یه مدتی.
اگه می تونی دوباره اون درسای مدیتیشنو از اول شروع کن. می دونم سخته ولی خوبه. یه کلاس ورزشی هم برو مثله یوگا و شنا. وانستا حرص بخور. واسه درس خوندنت هم خوبه ورزش سبک.
باور کن هیچ اتفاقی نیفتاده. هیچ مشکلی نداری. فقط احساسته که بهت اینو داره القا می کنه که نمی دونی کجا واستادی. همین. اینده تو دستته. از گذشته درس بگیر و برای اینده ات تلاش کن. چیزی ازت کم نشده. یه مقدار تجربه هم بهت اضافه شده.
من شخصا از اون داستان نیمه گمشده خوشم نیومد. ولی اگه تو خوشت اومد یه چیزیو توجه کن. اینکه اون قطعه ی مثلثی که هی تالاپ می افتاد و انقدر چرخید تا گوشه هاش نرم شد و خودش شد دایره ی کامل هم توی اینکه هی زور بزنه خودشو بچرخونه با اون زاویه هاش کلی انرژی مصرف کرد و هم کلی درد کشید تا گوشه هاش صاف شه و دایره ای شه.
راستی دمنوش بابونه بخور. ماست بخور. واسه صورتت هم می تونی گیاه الوئه ورا رو از عطاری بخری. یه برگ بزرگ سبزه. از پهلو با چاقو شکافش می دی و فقط قسمت داخلیشو که ژل کاملا بی رنگه می زنی به صورتت. قسمت های چسبیده به برگ رو نمی زنی ها چون سمیه و ضرر داره. فقط قسمت کاملا بی رنگو به پوستت بمال ماساژ بده بعدم با اب بشور. نذار رو صورتت خشک شه. بعضی ها تشدید خشکی پوست و خارش می گیرن و بهش حساسیت دارن اما به یه بار امتحانش می ارزه.
می تونی ژل آلوئه ورا رو هم که کارخونه ای باشه بخری مثلا کندلوس. واسه خود پوست و صورت. ماست هم می تونی به صورتت بزنی واسه جوشات خوبه اما قبل حموم بزنی بهتره چون بعدش می ری می شوریش.
Hichkas.a گرامی
من وقت نکردم تمام پستها رو بخونم
ببین دوست من،هر کسی میاد اینجا تاپیک شما رو میخونه قصدش اینه که کمکت کنه!الان 3 صفحه درباره تاپیکی که باز کردی بچه ها کمکت کردن(همین طور تاپیکهایی که قبلا باز کردی) اما به نظر میرسه که راهنماییها موثر نیست و این تاپیک داره از مسیر خودش منحرف میشه.
و تنها دلیلش هم اینه که فکر اون پسر مثل مانعی شده که اجازه هیچ کمکی به شما نمیده.
در پست اولم هم خیلی جدی و رک حرفمو زدم.اصلا من نمی تونم بگم کار اون پسر بد بوده چون اشتباه اصلی رو تو کردی بهش زنگ زدی خواهر من!دمت گرم نبوده که زنگ بزنی تولدشو بهش تبریک بگی!اون آدم هنوز در افکارت هست و تا موقعی که هست هیچ کس نمی تونه کمکی بهت کنه.
الان راههای ورودی به افکارت بسته شده و تا موقعی که این راهها باز نشده از هیچ کسی کاری بر نمیاد.
خیلی نمی تونم خوب بنویسم دوست دارم چند تا راهکار عملی بهت بدم اگر میخوای مشکلت حل شه انجامش بده.
ساده ترین کار:
1-عوض کردن نام کاربریت:300: هیچکس یعنی چی؟یه اسم خوب بگذار که معرف یه انسان باشه:310: انسانی که اشرف مخلوقاته.
2-تو پست اولم هم گفتم ،از بین بردن هرچیزی که اونو به یادت میندازه.
3-روزی 2 صفحه قرآن بخون با معنی(مطمئن باش جواب میده بهت)
4-دعا کن برای خودت!از خداوند بخواه که تو رو از این مرحله عبور بده!هر چی غم و غصه و درد دل داری براش بگو
5-مشغولیتهاتو بیشتر کن،درس،کلاسهای آموزشی،تفریح،مسافرت،دید و بازدید و.....
6-به آینده امیدوار باش:310:
هر موقع تو مسیر افتادی ما هم با انگیزه بیشتری راهنماییت می کنیم.موفق باشید:72:
مینوش سوال دارم ازت ببین تو هم خوابت به هم ریخته بود یه موقعی خوب شدی؟؟؟ چجوری خوب شدی؟؟ منم دو هفتست هر دو سه ساعت با یه خواب بی سر و ته که مبهمه از خواب میپرم بعدش دیگه نمیتونم تا چند ساعت یا تا خود صبح بخوابم ینی خوابم شده شبی چهار یا سه ساعت صبم همش اعصابم خورده .چیکار کنم ؟
دقیقا وضعیت خوابتو نمی دونم. اما من این سری دو بار پشت هم خواب ترسناک دیدم بعدش تا حدود سه هفته درد قفسه سینه و تنگی نفس و تپش قلب داشتم. اینام خوب شده چون رفتم متخصص قلب دو سری قرص داد که یکیش واسه تنظیم ضربان قلبه و این خیلی واسم مفید بود. قلبم انقدر تند تند میزد که همه اش از خستگی نمی دونستم چه کار کنم. یکی دیگه اش هم واسه اعصابه و واسه اینه که خوابای خیلی بد نبینم. اثر چندان محسوسی نداره اما به قول دکتره یه درصدی از تنش رو کم می کنه دیگه. یعنی دیگه خواب ترسناک نمی بینم یا بد می بینم یا یادم نمی مونه.
خواب دیدن مبهم نمی دونم دقیقا چیه. اما کلا خواب هم ادامه ی بیداریه. اگه توی روز از خودمون راضی باشیم. کارایی که باید بکنیم مثله درس خوندنو درست انجام بدیم شب که می خوابیم هم از خودمون راضی هستیم و دیگه خوابای بی سرو ته نمی بینیم. یا اگه تو اون پسرو که تاحدی از قلبت بیرون کردی دیگه کامل پرونده اشو توی قلبت ببندی و بگی تموم شد و مربوط به گذشته بود چون توی بیداری و اگاهی تکلیف دل و ذهنتو با اون پسره روشن کردی دیگه توی خواب ناخوداگاهت نمی یاد ادامه بده ناراحتی های روزتو.
نگران نباش. روی بهتر شدن روحیه ات کار کن. ورزش هم اگه بتونی هر روز بکنی یه ورزش سبک و خوب که مداوم باشه و به زانو و کمرو اینا فشار نیاره می تونه هم به مرور شادابت کنه هم از نظر جسمی قویت می کنه هم توی روز انرژیتو خالی می کنه و شب راحت می خوابی.
سر یه ساعت مشخصی هم بخواب و بیدار شو.
راستی نوشته بودی بعضیا بد شانسن. بدشانسی وجود نداره. ما چیزی رو به دست میاریم که براش تلاش کردیم. پس واسه زندگیت و اینده ات تلاش کن و مطمن باش موفق می شی.
مینوش جون اسم قرصی که واسه خواب میخوری به من میگی؟
تو مگه الان قرص نمی خوری؟ بسته. نگرانم با اینایی که می خوری تداخل داشته باشه. باید با دکتر مشورت کنی.
تازه تو که تپش قلب نداری داری؟ مثلا از صدای بلند یا صدای زنگ ساعت یا صدای ناجور بوق ماشینا قلبت به تاپ تاپ می یفته؟
اونی که واسه خواب بد ندیدن می خورم تا جایی که می دونم واسه من اثری نداره.
قبل خواب دوش اب گرم بگیر وقتی خیلی استرسی.
تغذیه ات خوبه؟
دقیقا با خوابت چه مشکلی داری؟ خوابت نمی بره؟ استرسو اضطراب داری؟
من تپش قلبای سخت میگیرم واسه اون پروپانولول میخورم خوبه ولی بقیه به هیچ دردی نمیخوره . خوابم خیلی سخت میبره و وقتی هم میخوابم خوابای اشفته میبینم مثلا هر شب خواب میبینم یه جایی دارم پرت میشم میخوام خودمو نجات بدم یا خواب میبینم مریضی سختی گرفتم خواب مرگ کلا خوابای بد کابوس میبینم بیدار میشم قلبم تند میزنه انگار دارم میمیرم گاهی یا تنم بی حس میشه یا همه یعضلاتم سفت میشه دیگه تا صب بیدارم ینی من فقط 4 ساعت شاید بشه بخوابم صبا سردرد دارم عصبی و داغونم این قرصای دکترم هیچ تاثیری رو خوابم نمیذاره نرو تریپتیلینو تری فلوپرازین و ازینچیزا داده بی فایدست
ببین یه چیزیو یادت باشه اینکه شب خواب بد دیدی دیگه صبح بیدار شدی تمومه. تازه باید بگی اخیش صبح شد! یعنی هیچ ربطی نداره خواب بد دیدن به اینکه بخواد اتفاق بدی بیفته و اینا. فکرمون اشفته است. اهداف خاصی هم نداریم می خوابیم این فکر اشفته امون می ره تو خواب ادامه پیدا می کنه. اگه هم حس میکنی باید یه کاری بکنی می تونی یه مقداری صدقه بذاری کنار که خیال خودت راحت باشه. وگرنه خواب بد فقط مال اشفتگی فکریه که داریم توی روز.
اون قرصه که به منم دادو خیلی خوب بود واسم همین پروپرونالولوله که تو نوشتی. خیلی خوبه که.
اکوی قلب کردی ببینی دریچه ای از قلبت مشکل داره یا نه؟ معاینه معمولی که با گوشی می کنه دکتر اگه صدای اضافی داشته باشه و لازم باشه اکو می گه بکنی. ممکنه دریچه ی میترالت مشکل داشته باشه که خیلی ها این مشکلو دارنو و در واقع خطرناک نیست. اگه تا حالا متخصص قلب نرفتی یه بار برو. البته فکر کنم رفتی.
قرص اعصابی که به من داد واسه من هیچ اثری نداره همچنان مشغولم به خواب بد دیدن! اگه کابوس هم ببینم دیگه مهم نیست واسم چون اون پروپرونالولو دارم سریع مشکل تپش قلبو اینا رو از بین می بره و دیگه کارم به درد و تنگی نفس نمی کشه. راستی اغلب قرصا رو باید به تدریج قطع کرد نه یکدفعه ای.
توصیه نمی کنم قرص اعصاب بخوری. منم نمی خورم بالاخره روی مغز اثر داره. اینم که خوردم گفتم شاید برام لازم باشه چون چند سالی هست که خواب بی سرو ته می بینم گفتم حالا این وسط خواب دیدنام یه استراحتی کرده باشم :) ولی زیاد قرص نخور مگه وقتی که اضطراب خیلی زیاد داری. من احساسای مختلفی رو داشتم توی زندگیم. همه اشو می شه ادم باهاش یه جوری طی زمان کنار بیاد به جز اضطراب شدید.
خیلی هم قرص قرص توی معده ات نریز. به جاش برو ویتامین بخر. یا مثلا قرصهای امگا 3 یا قرص روغن کبد ماهی این چیزای تقویتی رو یکیشونو بخر و روزی یکی بخور. می تونی یه بار بری متخصص تغذیه و هم تقویتی ها رو ازش بپرسی چقدر بخوری و هم اینکه بهت بگه چی بخوری چی نخوری واسه ارامش بیشتر.
با تمرینای مدیتیشنم خوب می شه قبل خواب خوابت ببره. سرچ کن توی نت تمرین های مدیتیشن بعد هر کدومو که ساده بود بکن قبل خواب. مثلا یه وسیله ای رو که روبروته وقتی خوابیدی انتخاب می کنی مثلا یه کتاب یا چراغ یا تراش یا هر چی. بعد همش اونو نگاه می کنی و تمام فکر تو روی همون شی متمرکز می کنی. مثلا می گی این شی اسمش اینه جنسش مثلا از چوبه میگی الان می تونی حسش کنی و اینا. این چیزا رو سرچ کن توی نت دو سه تا تمرینشو پیدا کن. واسه اینکه خوب خوابت ببره خوبه.