RE: وقتي درآمد خانم بيشتر از درآمد آقاست!!!
من فکر میکنم بد نیست من و شما مدتی در حد درآمد همسرمون زندگی کنیم برای مدت زمان کوتاهی توقعاتمونو از نظر مادی کم کنیم تا فقط همسرمون مخارج زندگی رو تامین کنه
تو این مدت به اندازه بهش محبت نشون بدیم تا طرفمون درک کنه بدون رفاه زیاد هم زندگی مشترکمونو دوست داریم
بعد از مدتی که همسرمون احساس غرور و مردانگی کرد آروم آروم میتونیم پول خودمونو وارد زندگیمون کنیم
البته به مقدار لازم نه پول زیاد و سعی کنیم بدون منت باشه
دوستان نظرشون چیه؟؟؟
سلام
سينان من فکر مي کنم که اين رفتار مي تونه به خساست تعبير بشه
وقتي که درآمدي هست و از طرف ديگه اي هزينه اي ايجاد شده بايد هزينه کرد و نمي شه گفت با درآمد محدود همسر همه اين هزينه ها پرداخت بشه
چرا از مشاورين سايت کسي کمک نمي کنه؟
با سلام
شما باید مشکلتون را با یک نگاه عمیق تر نگاه کنید.
تفاوت دیدگاه اعتقادی و فرهنگی نسبت به رسالت و وظایف زوجین در خانواده
یعنی ایشون را دوست دارد. و خانواده خوبی هم دارید.
اما نگاههای متفاوتی دارید.
او سنتی هست.
و در نگاه او وظیفه یک زن اینست که اصلا و اساسا مسائل اقتصادی برایش مهم نباشد.
یعنی یا کار نکند.
یا اگر کار کرد کاری به تصمیم گیری و نحوه خرج کردن پولهای نداشته باشد و در اختیار همسرش بگذارد و به او اعتماد کند.
تا وقتی که برای شما تصمیم گیری در مورد اقتصاد مهم باشد با هم در تعارض هستید. چون دیدگاههایتان نسبت به جایگاهایتان متفاوت است.
از نظر او وقتی شما بهترین زن عالم هستید و با شما خوشخبت هست که شما در سایه او باشید و به او تکیه کنید.
وقتی در کنار شما لذت می برد که دغدغه شما به جای پولهایتان، یا تصمیم گیری هایتان ، یا هر چیز دیگر صرفا تکیه کردن به او باشد.
هر چه شما خوش فکر تر باشید، برجسته باشید و تصمیم گیر باشید یا نظر دهنده باشید، از نظر او ضعیف تر هستید.
در واقع اگر قوی باشید رقیب او هستید. و یک مرد سنتی در کنار رقیبی در خانه خسته می شود. مخصوصا اگر قویتر باشید.
اشکال ندارد.
قوی باشید. اما نشان ندهید قوی هستید. از او همواره کمک بخواهید اما نظر ندهید.
مدتی بگذارید کاملا سکان دار باشد و پولهای واقتصاد برایتان مهم نباشد.
============
پاورقی:
توجه کنید من در این راهنمایی که کردم نمی خواهم بگویم کار او درست هست یا نه؟
بلکه صرفا با توضیحاتی که دادید آناتومی خانواده اتان را ترسیم کردم و گفتم در این آناتومی چگونه می توان آرامش را افزایش داد.
اگر بخواهید فعال باشید. و به زور در تصمیم گیرها در نظر گرفته باشید. روز به روز بیشتر به حاشیه می روید.
اما اگر در موارد تصمیم گیری و اقتصادی هم مثل سایر قضایا تمکین کنید دیری نمی کشد که قلب او را تسخیر می کنید وغیر مستقیم او تحت نظر شما هست.
من بسیار دیده ام که در خانواده سنتی که خانمها نه کار می کنند، نه پول به دست می آورند بیشتر مردانشان را به اطاعت از خود سوق داده اند. و علتش همین ساده نشان دادن هست.
صمیمیم و روراست بودن.
و مهم بودن خود زندگی نه پول، نه پیشرفت نه من و نه او.
گاهی باید کاملا خود را رها کرد.
مطمئن باشید خیلی چیزی را از دست نمی دهید
ممنون از راهنمايي مشاور خانواده
بله فکر مي کنم حق با شماست . من به عنوان رقيب مطرح شدم و براي همين مرا در حاشيه قرار ميده
بله ماديات براي من مهم نيست منم دنبال آرامش شوهرم و خودم هستم
اگر هم حرص و جوشي مي زنم به خاطر آينده بچه هامونه
قبول دارم تصميم گيرنده ايشون باشه و من ساکت باشم به اميد روزي که همراهيش رو ببينم
ممنونم