RE: چطور مي شه طرف رو امتحان كرد كه آيا.....
اسرین جان!می دانم که منظور اصلی شما چیست،امات این مثال شما که برای جاانداختن مطلب بود و البته حالت طنز هم داشت،این گزک منطقی را بدست *برخی* می دهد تا بگویند:
*یعنی چه!!!مگر باید در جلسات آشنایی و گفتگو چنین پرسشهایی را کرد؟؟نخیر آقا باید از علایق و خواسته ها و نیز با پرسشهای فنی این کار را انجام داد؛*در پاسخ باید گفت که:آخر جان دلان نازنین خو و رو!!مگر کسی می آید و تمام حقیقت را ببیان می کند و صفات بد خودش را صادقانه می گوید!!؟دخالت ناخودآگاهانه رخی مصلحت اندیشیها را که نمی توان در نظر نگرفت؟و البته هیچ بقالی نمی گوید،ماستم ترش است و در باغ سبزهاست که نشان داده می شوند . .
وانگهی گیریم که پرسش و پاسخها در کمال صداقت باشد ،آیا این تضمین عدم جدایی یک زوج جوان است؟؟؟؟؟؟باید زیر یک سقف بروند تا زیر و بم شخصیت فردی آنها در شرایط واقعی که گاهی خوب و گاهی بد هستند،آشکار گردد.خیلی جالب است،بنشینند در خانه و با کنترل خانواده با هم حرف بزنند یا فوقش دختر با یکی از اعضای خانواده اش بیاید بیرون و با پسر در جایی حرف بزند!!هی پسره می خواهد چهار کلام حرف بزند،هی همراه ختر چشم غره می رود یا اینکه می آید نزدیکشان یا پسره خجالت می کشد تا سخنی بر زبان آورد و . . .خوب اینها همه مسخره بازی است دیگر . . .
از دیگرِ دوستان نیز توقع شرکت در این بحث می رود . . . .
سلام
من نمی خوام راجع به موضوع نظر بدم اما فقط یه نگاهی به متن زیر بندازید:
[quote=ASRIN GOZALI]
یکی از همکلاسان من در کمال تعجب و ناباوری من آمد و به من ابراز علاقه کرد ! ( رابطه ی ما فقط در حد سلام و علیک بود !!!!! ) در حالی که آنچه که او از من میشناخت فقط نقش اجتماعی من به عنوان دانشجو در کلاس بود و من مطمئن بودم که ایشان فقط ذره ای از جنبه های شخصیتی بنده را دیده بودند ! چطور از عواطف ، هیجانات و طرز فکر من در مسائل دیگر باخبرند ؟! ایشان چطور من را شناختند ؟ شاید من را موقع نماز خواندن در نماز خانه دیده باشد ، اما نداند که من تا دلش بخواهد اهل بزن و بکوب و شادی و موسیقی و حرکات موزون هستم ! ( البته با رقص اشتباه نگیریدش ! ) جالبه که این خانم قاری قرآن هست !!!
میبینید ؟ این یک مورد عینی از عدم وجود فرصت شناخت در جامعه ی ما هست ! ایشون بدون شناخت من و فقط مشاهده ی رفتار من در دانشگاه به من علاقمند شده بود در حالی که من رو هرگز در لباس مربی گری ورزش ندیده که چطور رفتار میکنم ، یا به عنوان فرزند خانواده یا همسر چطور خواهم بود ؟ ...
و حالا درخواستی از آقایون و مدعیان این سخن دارم که" خانمها نباید در ازدواج همیشه نقش منفعل داشته باشن و منتظر باشن تا کسی به آنها پیشنهاد بدهد بلکه باید..."
جنابASRIN GOZALI به نظر من اون خانم هم چنین قصدی داشتن و می خواستن با بیان علاقشون بگن صحبتهایی در خصوص ازدواج داشته باشید نه دوستی .در ضمن اینکه بنده عقیده دارم رفتار هر شخص نشان دهنده ی شخصیت آن فرد است و چنانچه شخصیت و منشی مورد تایید باشد مطمئنآ در زمینه های دیگر نیز رفتار فرد مورد تایید است البته این را نیز می پذیرم که آن خانم به شخصیت شما به طور کامل پی نبرده بودند وشناخت این مهم کاری بسی دشوار است.
اما موضوع دیگری هست این است که آقایون که به همکلاسی یا به هر دختر دیگری که ارتباطی اندک دارن پیشنهاد ازدواج میدهند حتمآ زمینه شناخت داشته اند دیگر نه؟
نتیجه گیری آنکه هم آقایون و هم خانمها اگر به آنها پیشنهاد ازدواج داده شد بدون هیچ بررسی چون قبلا همدیگر را به درستی نشناخته اند و هم اکنون نیز شرایطی مساعد برای این امر فراهم نیست و ممکن است علاقه فرد از روی احساسات باشد و مهم تر این که فعالیتهای ما را در دیگر عرصه ها ندیده و ممکن است با آنها مخالف باشد بهتر است هر چه زودتر خودمان را از این منجلاب نجات دهیم و پا به فرار بگذاریم.
نمی دانستیم که رابطه دوستی دختر و پسر،حالا به هر دلیلی باشد منجلاب است!!؟چرا اینقدر قالبی می اندیشیم؟یک قالب دایره ای یا چهارگوش در ذهنمان درست کرده و می خواهیم همگان را با زور و فحش و تهمت و . . . در آن بچپانیم!!!اگر هم نروند که خوب یا باید از این ور و اون ورشان زد یا اینکه دورشان انداخت یا باذ تف و لعنت پذیرفتشان . . .تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل . . .
و نیز قابل توجه دختران و پسرانی که با هم دوست هستند و البته در اکثریت هم به سر می برند!
جالب این جاست که من اصلآ صحبتی از دوستی دختر و پسر نکردم که شما این چنین موضع می گیرید ؟!؟!؟!؟!؟!
دقت کنید:
نتیجه گیری آنکه هم آقایون و هم خانمها اگر به آنها پیشنهاد ازدواج داده شد بدون هیچ بررسی چون قبلا همدیگر را به درستی نشناخته اند و هم اکنون نیز شرایطی مساعد برای این امر فراهم نیست و ممکن است علاقه فرد از روی احساسات باشد و مهم تر این که فعالیتهای ما را در دیگر عرصه ها ندیده و ممکن است با آنها مخالف باشد بهتر است هر چه زودتر خودمان را از این منجلاب نجات دهیم و پا به فرار بگذاریم.
در ضمن اینکه من واژه منجلاب را از روی قصد و غرضی انتخاب نکردم .
بهتراست شما(گرد آفرید) که به دیگران خرده میگیرید که از روی قسمتی از سخنانتان که به نظر من چکیده اصلی آن بود ،قضاوت نکنند خود نیز به آنچه میگویید عمل نمایید.
درود بر ناشناخته
باید بگوبم که بنده [size=large]اعتراف نمی کنم[/size] که اشتباه نموده ام،زیرا پیشنهاد برای ازدواج در حقیقت نخست درخواست دوستی است از طرف مقابل؛چرا؟چون شما دو نفر را دیده اید که مانند دو فرد غریبه با هم ارتباط دارند و قصد شناخت یکدیگر را هم برای ازدواج هم داشته باشند!دوستی مراتب گوناگون دارد و صمیمیت یکی از مراحل آن است،صمیمیتی که به هر حال بنیان روابط طرفین برای متقابل همدیگر است؛این گونه دوستی البته در مورد پیشنهاد ازدواج از راه غیررسمی است نه جریان خواستگاری وراه رسمی آن.ایضاً بکار بردن واژه منجلاب را چه با غرض باشد و چه بی غرض،اصلاً شایسته نمی دانم.
و درود بر شما.
هر چند که به نظر نمی رسد شما هیچگاه از جایگاهی که خود برای خویش می پندارید کمی تعلل ورزید اما من این را برای دگران که این متن را می خوانند برای رفع ابهام از آنچه شما به من نسبت دادید (ارسال 23)می آورم که : به عقیده من دوستی به قصد ازدواج متفاوت با دوستی فقط به قصد دوستی است و من آن نتیجه گیری را فقط بنا به متن ASRIN GOZALI و بیان شما از این که زمینه شناخت برای ازدواج فراهم نیست گرفتم و عقیده بنده دراین مورد شاید کیلومترها با نتیجه گیری حاضر متفاوت باشد .
و هچنین این که من در اینجا هیچ نظری راجع به دیگر دوستی ها ندادم و اگر هم میدادم و با اندیشه شما متفاوت بود شما هیچ حقی نداشتید و ندارید که چنین برخوردی داشته باشید .
توصیه ای دیگر برایت دارم ابتدا برو معنای تالار گفتمان را بدان بعد 1156 پست ارسال نما.
ناشناخته جان سلام !
بنده زیاد متوجه منظور شما نشدم . راستش بنده به آن خانم علاقه یا احساس خاصی نداشتم ، فقط مثل یک همکلاسی به او مینگریستم . حالا منظور و جمع بندی صحبت های خود را میتوانید به شکلی بیان کنید که بنده هم متوجه بشوم ؟!:162:
:72:
ناشناخته برایت متأسفم که تحمل حرف حساب و حق را نداری و چون زورت می دآید سریع زبان به دشنام می گشایی!!البته من دقیقاً هدفم این است تا با تحلیل عقلایی مغالطه های برخی،بی منطق بودنشان را آشکار کرده و با دریافت فحش و ناسزا از سوی آنها مهر تأییدی بر رفتار پسندیده و سودمند خود بزنم.
سلام
دوست عزیز ،ASRIN GOZALI منظور من از اوردن قسمتی از پستتون این بود که خیلی جاها گفته میشه دخترها هم مثل پسرها میتونند به جنس مخالفشون پیشنهاد ازدواج بدن و این خیلی طبیعی اما من میخوام بگم طبیعی که نیست هیچ خیلی هم...
در ابتدا میگم که شما هم مطمئنا حق انتخاب و نه گفتن داشتید و دارید.
اما اگر یه پسری با همین محدود اطلاعاتی که همکلاسی تون از شما داره نسبت به دختری داشته باشه وابراز علاقه کنه و بهش پیشنهاد ازدواج بده به نظر همه خیلی طبیعیه و هیچ کس نمیگه که تو که هنوز چیزی از اون نمی دونی که عاشقش شدی اما اگه یه دختر این کار رو بکنه میگن از روی احساساته ، اون که همه چیزو نمیدونه و هزاران دلیل دیگه میتراشن و ...بیچاره اون دختر که غرورشو زیر پا گذاشته و تنها خواسته زمینه آشنایی را بیشتر کنه .
بنابراین شما نمی توانید رفتار آن دختر را دلیل بر فراهم نبودن شرایط نامساعد برای شناخت جهت ازدواج تلقی کنید بلکه این کاملآ طبیعی است و در غیر این صورت این سوال من در پست اول همچنان باقی میماند: آقایون که به همکلاسی یا به هر دختر دیگری که ارتباطی اندک دارن پیشنهاد ازدواج میدهند حتمآ زمینه شناخت داشته اند دیگر نه؟
اما گردآفرید عزیز
بنده به هیچ روی قصد توهین یا جسارتی به شما را نداشته و ندارم و تنها نظرم را گفتم و با پستهای مودبانه و بدون تهمت و ناسزای شما موجه گشتم و از بابت خط آخر پست قبلی نیز از شما پوزش میطلبم اما همچنان میگویم که اگر اینجا تالار گفتمان است هر کسی حق دارد نظرش را بگوید بدون اینکه مورد ارزش گذاری دیگران قرار بگیرد و دیگران تنها میتوانند به رد یا قبول آن بپردازند بدون تهمت و ناسزا و دشنام.
ناشناخته جان !
بنده نمیتونم درباره پسر های دیگه نظر بدم و الزاما و منطقا هم اونطور نیست که هر پسری که به دختری ابراز علاقه کرد اون رو شناخته !!! اگر دختری به من ابراز علاقه کرد و در صورتی که من هم از اون خوشم آمده باشد ، هرگز او را رد نخواهم کرد ، بلکه استقبال هم خواهم کرد . در مورد خانم مورد نظر هم هرگز با وی بد رفتاری نکردم ، بلکه کاملا محترمانه و منطقی تقاضای ایشون رو رد کردم . طوری که ایشون به خودش جرات داد در زمانی دیگر این کار را تکرار کند ...
فقط این رو بگم که من باز هم این حق رو هم برای دختر و هم برای پسر قائلم که ابراز علاقه کنه و هرگز اون رومشکل نمیدونم و این حق رو برای هر دو قائلم که پیشنهاد رو قبول یا رد کنند .
:shy::72: