RE: در مورد علت ترک کارم به خونوادم چی بگم؟؟؟
واقعا ازتون ممنونم.خیلی خیلی
البته ایوب دختره.
من واقعا نمیدونم ایوب باید چی بهت بگم..همیشه جوری حرف خوب و بد رو کنار هم میذاری که من میمونم جواب اون خوبه رو بدم یا بده رو..
پیغام خصوصیم وقتی میدی که تا میخوام جواب بدم شارژت تمومه.:)
راستش من اصلا ازاینکه تا الان موندم ناراحت نیستم..چون خودمو خوب محک زدم..دیدم تو همچین شرایطی وا نمیدم..خوشحالم که حتی اون ادم سریش هم فهمید چه جور شخصیتی دارم..خوشحالم با احترام و بدون جنگ و جدل تموم کردم..اره سعی کردم تا اون جا که میشه مقاومت کنم..
من هنوز به پدرم نگفتم :(
میخوام کم کم خودش بفهمه بعد من بگم..به مامانم گفتم فردا هم نمیرم..گفت تو چرا همه جا فقط یکی دو ماه میمونی؟؟؟:(
مسافر زمان واقعا نمیدونم دیگه تو انتخاب کار چه جور دقتی باید کنم..؟؟واقعا نمیدونم..
واقعا نمیدونم چرا گفتن به پدرم انقد زجراوره خصوصا الان که اعصابش خورده و با مامانم بحثش شده.
خبر جدید اینکه مدیر عاملمون بهم زنگ زد..اول جواب ندادم اما چون قبول کرده بودم اگه مشکلی تو کار پیش اومد میتونن زنگ بزنن و ازم بپرسن جواب دادم..البته جایی بودم نمیتونستم درست جواب بدم.
گفت من باید شما رو بذارم رو چشمم..شما رو باید سرمه کرد زد به چشم..من قدر ندونستم..اذیت کردم..برگردید و ..
منم فقط گفتم قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری..من و اونجا مناسب هم نبودیم..و الانم نمیتونم صحبت کنم (جایی بودم)
گفت حرفتو قبول دارم..راست میگین قدر ندونستم اما برگردین و ..
راستش صدا درست نمیومد و من نتونستم بگم نمیام..و اون فقط گفت بعدا باز زنگ میزنه:(
نمیدونم چرا حس میکنم خیـــــــلی خسته ام.
موفق باشید
بهار خانم،واقعا صحبت کردن در مورد قضایای اینچنینی و اظهار نظر سخته..چون من واقعا از موقعیت شما و اخلاق و.. شما اطلاع ندارم و صحبت ها کلیشه ای میشه.
گرچه قبلا هم تو تاپیک ها نظر دادم و گفتم چیکار کنی.ولی فکر میکنم اصلا بهشون عمل نکردی.مثل موارد مثل "ناز داشتن در رفتار" و "نوع پوشش و آرایش".من این موارد رو بر اثر تجربه کار در جند شرکت خصوصی مختلف که محیط های مناسبی هم نداشند کسب کرده بودم.
حالا که اومدی بیرون از سر کار و قضیه تقریبا تمام شدست.ولی باید واقع گرا باشی و این نکته دقت کنی که احتمالا بری سر کار دیگه و شخص یا اشخاصی شبیه این پیدا بشند زیاده.یه جورایی خیلی زیاده!با وضع کنونی جامعه .محیط های کاری تو ایران داره روز به روز کثیف تر میشه.یا باید کاملا منزوی رفتار کنیم تا کسی به کارمون کار نداشته باشه که اصلا راه کار خوبی نیست و پیشرفت کاری نخواهیم داشت و یا باید یاد بگیریم چطور برخورد کنیم تا کم ترین تنش رو ایجاد کنیم و بیشرین سود رو ببریم.از اتفاقات که برات افتاد اصلا ناراحت نباش و سعی کن به این فکر کنی که کلی تجربه کسب کردی.از این به بعد خیلی راحت تر صحبت های این چنینی که بین شما و ریس تون رد بدل میشد رو پاسخ میدی و بهتر عکس العمل نشون میدی.
در انتخاب محیط کاری بعدی دقت بیشتر کن و تحقیق بیشتری کن.البته بهتر بود قبل از پایان کارت در شرکت قبلی دنبال کار میگشتی و بعد از پیدا کردن کار از اونجا خارج میشدی.
موفق باشی:72:
بهتر نیست الان که حساب کار دستش اومده و زهر چشم رو گرفتی، برگردی؟؟