RE: چگونه باید با مزاحمت های خیابانی برخورد کرد؟
سلام پردیس جان
با اوصافی که شما گفتی با فرهنگی که توی شهر شما حاکم هست من اگر جای شما بودم حتما با همراهی کسی از خانه بیرون میرفتم چون شما اینجوری نه تنها دلت باز نمیشه بلکه تا مدتها خاطره بد تو ذهنت میمونه.
فکر نمیکنم راه دیگه ای باشه چون شما نیتونید همه پسرهای اون شهر رو ادب کنید که...
بالاخره روزی از اون شهر میرید و راحت میشید.
من تا الان توی 5 شهر ایران زندگی کردم (به خاطر کار همسرم و تحصیل خودم) هیچ کجا اینجوری که شما توصیف کردید ندیدم (فقط زندگی در شرق و جنوب کشور رو تجربه نکردم) ظاهرا شرایط شهر شما خیلی بد هست برای محافظت از خودتون هم که شده تنها بیرون نرید.
شنیدم در بعصی از شهرهای جنوب کشور وضعیت قوم و قبیله ای به نحوی هست که حتی پلیس هم جرات تذکر دادن به متجاوز ها رو نداره چون با یک قبیله باید دربیفته
ببخشید دوستان من فکر کردم این تاپیک مربوط به پردیس هست و جواب اونو دادم اگر میشه این پست رو حذف کنید
متشکرم
مرسی فکور جان از راهنمایتون منم چون چند مورد مزاحمت خیابانی داشتم تعداد پست هام زیاد شده چون خیلی دلخور شدم .... من چندین بار تنهایی تهران رفتمو برگشتم ولی توی اون شهر بزرگی مزاحمت اون شکلی ندیدم
من جنوب زندگی میکنم متاسفانه اینجور مزاحمتها زیاده ولی من فعلا نتونستم همراه خوبی پیدا کنم اگه هم پیدا بشه خانوادمه که اونم وابستگی ایجاد میشه و نمیتونن همیشه منو همراهی کنن
با سلام
صرفا تاپیک های فردی مشاوره ای در انجمن های رایگان تالار همدردی قابل طرح هست. و فرد باید مشکل شخص خودش را دقیق بنویسید و دوستان نیز صرفا به آن شخص جواب دهند.
لذا محل تاپیک های نظرخواهی و مشکلات جامعه در انجمن آزاد هست.
این تاپیک جهت انتقال به انجمن آزاد قفل می شود.