RE: درخواست مهريه تو شرايطي كه دارم درست هست؟
دریا جان عزیزم منم بهت توصیه میکنم صبر کنی .هرچند میدونم خیلی سخته و منم شرایط مشابهی داشتم ولی ارزشش رو داره .
زندگی شما به خاطر لج و لجبازی به اینجا رسیده .به قول خودت میشد بیشتر گذشت کرد تا به اینجا نمیرسید .پس اگه میشه این زندگی رو با گذشت درستش کرد چرا راه طلاق رو پیش بگیری که مهر طلاق هم بخوره تو شناسنامت تا بعدا با مشکلات و فکرای بیشتری روبرو بشی عزیزم .
برای مهریه اجرا گذاشتن هیچ وقت دیر نمیشه .باز هم صبر کن عزیزم .هنوز خیلی وقت داری که مهریت رو اجرا بزاری .
برای فیسبوگ اصلا اصلا نگران نباش .این دخترایی که تو فیسبوک اد میکنه دوست دختر نیستن عزیزم .من خودم هم فیسبوک دارم .خیلی هاشون فقط یک آشنا هستند و یا دوست دوستامون هستند و یا فامیل و یا همکلاسی .دلیل نمیشه چون توی فیسبوک همسرت هستند دوست دخترش هستند واصلا با این حرف ها خودت رو اذیت نکن .
سلامي دوباره.
از همه دوستاي خوبم كه به تاپيك سر مي زنن و نظر مي دن خيلي خيلي تشكر مي كنم.
دوباره يه مشكل جديد: امروز خيلي اتفاقي فهميدم كه ديروز مادربزرگ شوهرم فوت شدن، ولي دريغ از يه خبر از طرف شوهرم يا خانوادش. به هر حال اونا حتي نمي تونن تصور كنن كه من مي دونم.
اين كارشون يعني به همه ي خونوادشون بفهمونن كه دريا با شوهرش قهر كرده.ديگه هيچ اميدي به شروع دوباره زندگي با همسرم ندارم.
*** فقط يه درد دل باهاتون كردم.***
سلام دریا جان . عزیزم خونسرد باش .درکتون می کنم .وقتی که احساس می کنین کسی که دوسش داشتین با خانوادش بر علیه شما جبهه گرفته خیلی سخته.اما خواهش می کنم گوش کنید چی می گم. اگه پیش وجدان خودت فکر می کنی که همسرت ادمی که می شه باهاش زندگی کرد و می تونی گذشته رو فراموش کنی دیدت رو نسبت به خانوادهاش عوض کنی این کارارو انجام بده در غیر اینصورت .....
1-عزت نفست رو حفظ کنین.محکم باش و کم نیار.
2-یکی از اقوام شوهرت رو که شوهرتم قبول داره پیشش بفرست .منت کشی نکن پیغام بده که همسرت و زندگیت رودوست داری و می خوای به زندگیت ادامه بدی .از بدیههای خودت و شوهرت چیزی به شخص واسطه نگو چون جو خرابتر می شه بگو می خوای زندگی کنی . اگه می خواد زندگی کنه اقدام کنه اگه نمی خوادت از زندگیش می ری بیرون و از هم توافقی جدا بشی و حتی مهریه ات رو می بخشی و جدا می شی( در حد حرف فقط) .ای حرفها رو به واسطه بزن.این حرفها کمی شوهرت رو آروم می کنه .
3-به هیچ وجه پدر مادرت رو واسه معذرت خواهی نفرست .چون یک ما ه بعد دعوا شروع می شه.
نمی خوام ناامیدی یا امید واهی بدم ولی مردها وقتی بفهمن زنشون همه جوره منت کش هستش پررو می شن مرد ها باید همیشه ترس از دست داشتن داشته باشن.
110 روز زمان زیادی واسه جدایی زن و شوهره.باهاش تماس تلفنی نگیر .اشتباه کردی که گفتی تصادف کردی بزار از دیگران بشنوه چیکار می کنی .اگه از طریق واسطه به جواب نرسیدی به قانون متوسل شو .می دونم دوسش داری می فهمم که نمی تونی عشقت رو با کس دیگه ببینی ولی منطقی باش .
در مورد مهریه:عزیزم زمانی مهریه رو اجرا بزار که هیچ امیدی به برگشتن نیست .1 ماه فقط یک ماه هیچ تماسی وپیامکی و هیچی برقرار نکن در حد زیر صفر .اگه بعد 1 ماه خبری نشد واسطه هم توی این فاصله بفرست و باز خبری نشد .از قانون کمک بگیر.توی مدتی هم که درگیر قانونی هیچوقت به پاش نیفت ولی بگو دوسش داری و می خوای ادامه بدی ولی اگه اون نمی خواد جدا می شی.اینطوری شوهرت با غرور تصمیم نمی گیره . خواهشا گوش کن عزیزم.مسلط به خودت باش .خدا با توست و تنها نیستی.
دوباره سلام. دوستان خوب از همتون ممنونم كه به درد دلام گوش مي دين و راهنمايي هاي خوبي مي كنين.
اينبار به كمكتون شديدا نياز دارم.
دوهفته ديگه سالگرد ازدواجمون هست. دوست دارم فقط يه اس ام اس براي همسرم بفرستم كه بدونه اين روز حداقل براي من خيلي مهم هست. ولي خودم نمي تونم جملات رو طوري سر هم كنم كه بتونه نشون دهنده ي هم دوست داشتن زندگيم باشه هم اينكه منت كشي توش نباشه و از همه مهم تر خودم نمي تونم جمله اي رو بنويسم كه توش كنايه نداشته باشه.
شما به جاي من بودين چي مي نوشتين؟
سلام دریا جون خوبی .هنوز هیچ خبری از همسرت نشده ؟
عزیزم درسته که برای هممون سالگرد ازدواجمون خیلی مهمه .به خصوص برای خانم ها .
ولی اول ببین برای چی میخوای اس ام اس بدی به همسرت .
می خوای آشتی کنی؟ یا میخوای یک خبری ازش بگیری؟ یا میخوای بدونی جواب میده یا نه تا به عمق ماجرا پی ببری؟
به این فکر کردی که اگر جوابت رو نده چقدر ناراحت میشی یا نه؟ چقدر برات مهمه؟ خودت رو باید آماده کنی .اگر میدونی احتمال داره جوابت رو نده و بعدش به هم بریزی این کار رو نکن .
اگر میخوای آشتی کنی و به بهونه دسالگرد پیش قدم بشی .بحثش جداست . و باید براش برنامه ریزی کنی .میخوای این کار رو کنی؟
تمناي من ممنون از جوابتون.
عزيزم از اين بلاتكليفي خسته شدم، مي خوام بدونه حداقل براي من مهم هستش كه هنوز به يادشم.
من حتي اگه خودمم اس ام اس ندم بازم منتظر خبرش مي مونم . براي همين مطمئنم كه اون روز اگه خبري ازش نشه خيلي به هم مي ريزم. فقط و فقط مي خوام بدونه هنوز به يادشم. من خيلي پا پيش گذاشتم واسه آشتي ولي اون بوده كه براش اهميتي نداشتم.
اين آخرين بارم مي خوام تلاش كنم واسه آشتي ولي نه منتت كشي. فقط مي خوام بدونه من ازش كينه به دل نگرفتم.
nدریا جان سلام
تو هسمرت رو بهتر میشناسی و میدونی چه کاری درسته
من خودم از این مسیجا استفاده میکنم.
اشنالله که به درد تو هم بخوره
بیا با پاک ترین سلام عشق آشتی کنیم *بیا با بنفشه های لب جوب آشتی کنیم * بیا ازحسرت و غم دیگه باهم حرف نزنیم * بیا برخنده ی این صبح بهار خنده کنیم
بوسه ام را می گذارم پشت در
قهرکردی , قهرکردم , سر به سر
تو بيا , در را تماما باز کن
هر چه ميخواهي برايم ناز كن
من غرورم را شکستم , داشتی ؟
آمدم , حالا تو با من آشتی ؟
عزيز تر از جانم
من در چشم تو کتاب زندگي را ميخوانم
و هر بار که مژه هاي تو به هم مي خورد
يک صحفه از اين زندگي را براي من ورق ميزند
سالروز يكي شدنمان مبارك
... سال از پيوندمان گذشت
اي کاش گذر زمان در دستم بود تا لحظه هاي با تو بودن را آنقدر طولاني ميکردم
که براي بي تو بودنم وقتي نميماند
=====================
شنيدم دوست داشتن از عشق برتر است حالا ميتوانم كاملا این جمله را درك كنم چون تا قبل از ازدواج عاشقت بودم اما حالا چون كودكي وابسته به مادر دوستت دارم و از بودنت لذت ميبرم
سالگرد ازدواجمون مبارك
=====================
بر من مباد بي توماندن بي توبودن بي تو خفتن بي تو رفتن
سالروز باهم بودنمان مبارك
عزيزم آهنگ صدايت زيبا ترين ترانه زندگيم
نفس هايت تنها بهانه نفس کشيدنم و وجودت تنها دليل زنده بودنم است
پس با من بمان تا زنده بمانم ...سالگرد ازدواجمون مبارك
=====================
عزيزم بهترين انتخاب عمرم همراه شدن با تو در مسير زندگي است
هر چيز خوبي در دنيا فقط يکيست ?..شاخه گل به مناسبت ... سالگرد
ازدواجمان تقديمت ميکنم ?.....ياد آور بهترين انتخاب زندگي ام را فراموش نميکنم
=====================
يک تکه بلور از جنس حضور / يک ياس سپيد از رنگ اميد
با هرچي وفاست از سوي خدا / همه تقديم تو باد
عزيزم امروز فراموش نشدني ترين روز زندگيمه
سالروز ازدواجمان مبارك
اس ام اس تبریک سالگرد ازدواج
خوب است و قشنگ اين که دلگير شويم / در دام دل شکسته زنجير شويم
اي عشق هميشه از خدا ميخواهم / کنار من باشي و پا به پاي هم پير شويم
همسر عزيزم سالروز عهد و پيمان جاويدانمان مبارک . . .
=====================
قشنگ ترين تصوير عمرم عکس نازنيني از نخستين ديدن توست
خوش آهنگ عمرم يادگار دلنشين اولين خنديدن توست ...
سالروز ازدواجمان . . . دوستت دارم
ببین کدومش مناسبه
موفق باشی:72:
مريم جان ممنون از بابت پيام هات، ولي دلم مي خواد همه ي احساسم رو كه توي 5 ماه بي تفاوت بودنش رو داشتم بهش برسونم. و اينكه تكليفمون رو روشن كنه.
دوستاي خوبم راستي يه چيزي رو هم بگم بهتون: همسرم كه تو اين مدت پول به حسابم ريخته به نفعم شده، با يه وكيل كه صحبت كردم گفت كه ايشون خواستن با اين كارشون راه زندون رفتن خودشون رو ببندن در حاليكه من مي تونم با استناد به همين پول ادعا كنم كه : اگه من خودم از خونه بيرون مي اومدم بهم نفقه تعلق نمي گرفت ، ايشون كه خودشون رو موظف به پرداخت مبلغي مي دونن نشون دهنده اين هست كه خودشون هم قبول كردن كه من خودم از خونه بيرون نيومدم . وكيل بهم گفتند كه چند ماه ديگه صبر كنم تا 6 ماه تموم بشه و بعدا اقدام كنم ، اين طوري به نفعم خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darya.f
نشون دهنده ي هم دوست داشتن زندگيم باشه هم اينكه منت كشي توش نباشه و از همه مهم تر خودم نمي تونم جمله اي رو بنويسم كه توش كنايه نداشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darya.f
مي خوام تلاش كنم واسه آشتي ولي نه منتت كشي. فقط مي خوام بدونه من ازش كينه به دل نگرفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darya.f
دلم مي خواد همه ي احساسم رو كه توي 5 ماه بي تفاوت بودنش رو داشتم بهش برسونم. و اينكه تكليفمون رو روشن كنه.
:rolleyes:سلام دریا جان.. امیدوارم خدا به بهترین نحو گره زندگیت رو باز کنه
فقط همین به ذهنم رسید:
"براى همه پاییز با مهر شروع میشه
اما پاییز زندگى من
جایى شروع میشه که مهر تو تمام بشه . . .
بی مهریت رو در ....مین روز ماه مهر میبخشم.... مهر سالروز ازدواجمان مبارك... "
:72::72::72:
سحر جان ممنون از راهنماييت عزيزم.
دوستاي عزيز اگه ميشه چند تا متن ديگه برام بنويسن تا بتونم بهترين احساسم رو بهش منتقل كنم.
ممنون از همتون