RE: درخواست مشورت برای انتخاب خواستگارم
سلام نادیا خانم بهتون پیشاپیش تبریک می گویم و با این دید مثبتی که دارید می دونم که خودتون حواستون هست و همه جوانب رو می سنجید و عجله نمی کنید این خیلی خوبه و امیدوارم که خدا کمکتون کنه که توی انتخابتون درست تصمیم بگیرید.
این کاری که اقدامات مربوط به خانواده شون رو به عهده خودشون گذاشتید خیلی خوبه می شه علاوه بر دوست داشتن اقتدار و اهمیت به زندگیش رو فهمید خلاصه سعی کنید توی موارد مختلفی خصوصیات اخلاقی شون رو بسنجید و ببینید چقدر قدرت انجام و فکر کردن کارها رو دارند . در اصل تا حدودی باید قبل ازدواج همسر رو توی مواردی مثل صداقت و ایمان و محبت و عزت نفس و صبر ازمایش کنی و بهشون نمره بدی بعد تصمیم بگیرید (ای کاش این چیزهایی که براتون نوشتم رو خودم قبل از ازدواجم می دونستم و انجام داده بودم - واقعا که از این تالار چیزهای بسیار مفیدی یاد گرفتم که البته یه کمیش خیلی دیره و فقط می تونم به دوستای گلم بگم ):46::72:
سلام نادیا خانم من عضو تازه وارد اینجام داشتم مبحث شما رو میخوندم چندتا سوال واسم پیش اومد اگه ممکنه جواب بدین.
من دختری مجردم 26 سالمه ظاهر زیبایی دارم ودررفتارم در بیرون از منزل خیلی با حجب و حیا برخورد میکنم وبه قول دوستانم جاذبه جنسی زیاد دارم ولی زیاد خواستگار نداشتم و چندتایی هم که بودن باهاشون صحبت میکردم با وجود همه این خصلتها اصلا حاضر نبودن واسم مهریه مثل شما بزارن و تا سر صحبت از جشن و خرید میشد کلا منصرف میشدن ... و سنشون هم خیلی از من بیشتر بود ...
راستش من تایپیک شما رو که میخوندم غبطه خوردم چرا من نباید مثل شما خواستگا ری داشته باشم که همه شرایطمو قبول کنه ؟؟؟
و زیادم بهم پیشنهاد ازدواج نمیشه در صورتی که کسایی مثل شرایط شما دوروبرم هستن با خواستگاران عالی
آیا شما رفتار خاصی با افراد دارین؟ آیا تیپ یا طرز فکر خاصی دارین؟
آیا از قانون جذب و مثبت اندیشی زیاد استفاده میکنید؟و...
نادیا جان ،
من درست متوجه نشدم خواهرشون چکار می کنه و هدفش چیه.
گفتید که این کار را برای ازدواج بقیه برادرها هم می کنه و در موارد دیگه هم برای این برادر انجام داده.
اون کار چی هست؟ گریه می کنه؟ دعوا می کنه؟ تهدید به چیزی؟ چیکار می کنه؟
خانواده اش چه کار می کنند؟
بقیه برادرها ازدواج نکردند به خاطر این خواهر؟
خواستگاریهای قبلی هم به هم خورده بخاطر این خواهر؟
بهتر نیست خواهرشون را ببرند مشاوره و درمان؟
یک درصد هم احتمال این هست که خانواده مخالفند اما نقش و قدرت چندانی هم در این انتخاب ندارند. گفتند که مایل نیستند خواستگاری و بقیه مراسم را باشند و برای عروسی یک شب می آیند و برمی گردند. شما هم که دور هستید زندگیتان را بکنید.
مخالفت سرد ...
پریناز جان،
نادیا علاوه بر زیبایی خانواده ثروتمندی هم داره. این مساله بی تاثیر نیست.
زیاد هم نگران مهریه و غیره نباش. گاهی اوقات به جایی می رسی که حاضر می شی یه چیزی هم بدی که طلاقت بدهند و راحت شی.
کما اینکه نادیا جان چند پست قبل تر نوشتند که مهریه کلانشون را بخشیدند و خونه و ماشین خودش و از همه مهمتر بچه اش را هم داد تا طلاق گرفت.
انشالله که فرد مناسبت را پیدا کنی. این شرط و شروط برای بقای زندگی و خوشبختی کافی نیست.
سلام آبجی نادیا .
من نظر و تجربه شخصیم. رو میدم.
با تجربه ای که مشابه شما دارم. ازدواج با پسر مجرد یک زن مطلقه درست نیست
و همینطور مردی که طلاق داده ازدواج با دوشیزه از نظر بنده درست نیست .
شاید اوایل تازگی داشته باشه .اما بعداز مدتی به مشکل بر میخورید .
با کوچکترین بحث همسر گذشته تلختون رو به رخ میکشه . هرکی بگه نه اینطور نیست من قبول ندارم.
در زندگی من که هر دو تامون هم به نوعی مثل هم هستیم. بازم در مشاجرها گذشته کشیده میشه
چه برسد که یک مرد که اصلا ازدواج نکرده .
سعی کن خواهر من یکی مثل خودت سختی کشیده شکست خورده تا طعم زندگی رو بدونه انتخاب کن.
یه مثال مردی که یک بار طلاق داده باشد انقدر این راه دادگاه رو رفته اومده که حاضر نیست دوباره اتفاق بیوفته
با هرچی که شده زندگی رو نگه میداره . زن همینطور
اما یک پسر براش تجربه نشده این راه رو نرفته .
بگذریم از این مسایل .
خیلی دلایلی هست که این نوع ازدواج هارو ممنوع میکنه . استثنا پیدا شده که خوش بخت بودن. اما انگشت شمار
شما که طعم تلخ جدای رو گشیدید جگر گوشتون رو ازتون گرفته خیلی بیشتراز اینها باید دقت کنی .
با زبان میگی من زیاد هم عجله به ازدواج ندارم. اما دلتون چیزه دیگری میگه .
یک سوال :شما با این خواستگار در تماس تلفنی هستی .؟؟
و چرا این همه فاصله همسر انتخاب کردی تهران کجا شهرستان کجا .
اگراین آقا بیاد جو گیر بشه و از خودش در بیاد چی میتونی کنترول کنید زندگی رو .محیط تهران با شهرستان خیلی
فرق داره .
من خیلی راحت بدون کلمات کتابی حرف هامو تجربیاتم رو گفتم. بلدم. نیستم از کلمات خوب با کلاس استفاده کنم.
امید وارم خواهر نادیا . بهترین تصمیم رو بگیری تا در زندگی به مشکل بر نخوری .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
نادیا جان ،
من درست متوجه نشدم خواهرشون چکار می کنه و هدفش چیه.
گفتید که این کار را برای ازدواج بقیه برادرها هم می کنه و در موارد دیگه هم برای این برادر انجام داده.
اون کار چی هست؟ گریه می کنه؟ دعوا می کنه؟ تهدید به چیزی؟ چیکار می کنه؟
خانواده اش چه کار می کنند؟
بقیه برادرها ازدواج نکردند به خاطر این خواهر؟
خواستگاریهای قبلی هم به هم خورده بخاطر این خواهر؟
بهتر نیست خواهرشون را ببرند مشاوره و درمان؟
یک درصد هم احتمال این هست که خانواده مخالفند اما نقش و قدرت چندانی هم در این انتخاب ندارند. گفتند که مایل نیستند خواستگاری و بقیه مراسم را باشند و برای عروسی یک شب می آیند و برمی گردند. شما هم که دور هستید زندگیتان را بکنید.
مخالفت سرد ...
پریناز جان،
نادیا علاوه بر زیبایی خانواده ثروتمندی هم داره. این مساله بی تاثیر نیست.
زیاد هم نگران مهریه و غیره نباش. گاهی اوقات به جایی می رسی که حاضر می شی یه چیزی هم بدی که طلاقت بدهند و راحت شی.
کما اینکه نادیا جان چند پست قبل تر نوشتند که مهریه کلانشون را بخشیدند و خونه و ماشین خودش و از همه مهمتر بچه اش را هم داد تا طلاق گرفت.
انشالله که فرد مناسبت را پیدا کنی. این شرط و شروط برای بقای زندگی و خوشبختی کافی نیست.
متشکرم از پاسخ و ابراز لطف پیدا جان عزیز :72:
ولی اگه نادیا خانم کمی از خودشان رفتار یا هر چیزی که باعث بشه خواستگار مناسب را جلب کنیم صحبت کنن خوشحال میشوم .:72:
قربون همتوووووووووون برم که انقدر خوبین و به فکر من هستین و تاپیک منو دنبال میکنید
من میخواستم یه مدت همدردی نیاما چون چشم درد گرفتم، ولی مگه میذارید :324:
یا قهوه ایم میکنید یا هی تاپیکمو میارید بالا :311:
پیدا جون درست میگه، مهریه بالا نه تنها خوشبختی نمیاره بلکه همین مهریه باعث خیلی برخوردها و دعواها و چه بسا بدبختیا میشه(حتی برای خود دختر)
در ازدواج قبلیم مهریه بسیار بالایی داشتم که البته بابای بچم ، خودش این مهریه رو برام تعیین کرده بود
هنگام طلاق نه تنها تمامش رو بخشیدم بلکه هیچ پولی هم دریافت نکردم و همانطور که پیدا جان گفتند خیلی چیزها رو هم بخشیدم برای اینکه از اون زندگی جهنمی که چندبارم تا کشته شدن پیش رفتم بیام بیرون.
پریناز جووون جان
به جای فکر درباره مهریه بالا به فکر انتخاب مناسب باش
من البته به تمام دختران حق میدم که به خاطر خیلی از مسائل(ترس از مجرد بودن و تنهایی،استرس داشتن وقتی میبینن دخترای اطرافشون ازدواج میکنن، علاقه به داشتن جنس مخالف در کنار خودشون که نازشو بکشه و دوسش داشته باشه ،گاهی اوقات برای فرار از زندگی در خانه پدری،برای تامین مالی و مادر شدن و......)دلشون میخواد که ازدواج کنن
خود منم دلایلی برای ازدواج داشتم..ولی الان دیگه دختر مجرد نیستم که از بالا رفتن سنم و ازدواج نکردن دلهره داشته باشم،چون هم ازدواجم رو کردم و هم پسرم رو دارم
اینو برای این گفتم تا بدونید که وقتی دختری و داره سنت میره بالا طبیعی هست که دلهره بی شوهری باعث بشه که سطح توقع رو بیاری پایین تا خواستگاراتو از دست ندی و چون پسر میدونه که دامنه انتخابش بالاست ممکنه یه حالتی مثل باجگیری پیش بیاد و تن به خواسته های شما (مثل مهریه بالا) نده
کما اینکه در همین سایت اگر ببینی، پسرا میان مینویسیند:
ما دختری رو میخوایم که مهریه پایین بخواد و همه چیز تموم هم باشه
تمام اینا برمیگرده به همون دامنه انتخاب بالاتر
من که الان ازدواجم رو کردمو بچمم دارم مثل مردا، دامنه انتخابم بیشتره، چون نیازی هم به ازدواج ندارم پس
این منم که تعیین میکنم و انتخاب میکنم
اونقدرام پولدار نیستیم و خداروشکر راضیم
برخوردهایی که در جامعه با آدمها میشه خیلیاش (البته نه 100%) بستگی به خود آدمها داره
خیلی هم بستگی به خانواده داره...وقتی من دوباره برگشتم خانه پدری، باهام مثل نادیای قبل از ازدواجم برخورد شد
و اصلا انگار نه انگار که ازدواجی بوده و بچه ای و طلاقی
خانواده و فامیل و دوستان بسیار خوبی(خداروشکر) دارم..حتی در همین همدردی
پدربزرگ عزیز
حرف شما رو هم تا حدود زیادی قبول دارم
من خیلی دلم میخواد که کسی با شرایط خودم بیاد جلو ولی نمیدونم چرا خواستگارام اینجورین (البته دلایلی هم هست که این مدل خواستگار دارم که بهتره نگم)
پیدا جان
در رابطه با خواهر این آقا باید بگم که ایشون طی ضربه عشقی که بهش وارد شده بسیار حساس شده و میشه گفت قاطی کرده
به هرحال فعلا خودم رو از این جریان کشیدم کنار و گفتم باید خانوادش بیان و هیچ تلاشی برای این وصلت از طرف من نخواهد بود و این مشکل خودشون هست که باید حلش کنند
هروقت خانوادگی اومدن جلو منم در خدمتشون هستم، درغیر اینصورت من هیچ حرکتی نمیکنم
نادیا جان سلام
امیدوارم تو این انتخاب موفق باشید. فقط یه نکته ای به ذهنم رسید بگم. ثبت شروط حتما بعد عقد باید در دفتر اسناد رسمی باشه. تو عقد نامه اگر هم نوشته بشه سندیت اجرایی نداره.
موفق باشی:72:
ممنونم نادیای عزیز امیدوارم هر چی که به صلاحتون هست پیش بیاد و خوشبخت بشین
منظور من بیشتر جذب خواستگار مناسب بود چون من زیاد پرتوقع هم نیستم وتا اونجایی که امکانش باشه سعی دارم مستقل بشم که کمتر به اطرافیانم وابسته بشم و عجله ای هم ندارم چون سنم این اجازه رو بهم میده که بادرایت بیشتری انتخاب کنم
ولی با این تفاسیر منم مثل شما خواستار خواستگار تحصیلکرده با شغل مناسب یا خانواده بافرهنگ و فهمیده هستم
واقعا اخلاق ورفتار طرف مقابل برام مهمه چون خودم خیلی سعی میکنم عاقلانه وفهمیده رفتارکنم ولی متاسفانه جذب کسانی میشم که خیلی از من پایینتر هستن ظاهر،اصالت خانوادگی،فرهنگ تحصیلات و...
نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه ؟
تاپیک رو از اول خوندم. خوشحالم که نهایت تلاشتون رو میکنید که منطقی با مسئله ازدواج برخورد کنید.
.
صحبت های پدر بزرک کمی نزدیک به تفکرات من نیز هست.
.
برای من سواله که:
1. چرا پسر مجرد خواستار ازدواج با زن طلاق گرفته ای هست که فرزندی هم داره ... با این توصیفی که کردین پسره رو هر دختر مجردی انگشت بزاره فکر نمیکنم ردش کنن .. پسره هم مطمئنا اینو میدونه ولی با اینحال شما رو انتخاب کرده.
.
2. خانواده ایشون (پدر و مادر) از تصمیم غیر متعارف فرزندشون استقبال کردن (به گفته پسره) دو حالت میتونه داشته باشه ... اول اینکه: خیلی روشن فکر هستن از این بابت که بچشون با کسی که واقعا دوستش داره و همکف همدیگه هستن میخواد ازدواج کنه و بیوه بودن خانم و اینجور مسائل خیلی نمیتونه تاثیر داشته باشه رو خشبختی طرفین. دوم اینکه: خصوصیات فردی (اخلاقی) فرزندشون طوری هست که به خودشون هیچ وقت این اجازه رو نمیدن که تو سرنوشت (انتخاب) پسرشون ( حتی در حد مشاوره) دخالت کنن، احتمال میدن که فردای روزگار مورد توبیخ قرار بگیرن (این مسئله در مورد ازدواج برادر خود من افتاده ).
.
خانم نادیا از لحاظ سطح اجتماعی دو خانواده چطور ؟! آیا باهمدیگه همخوانی دارین ؟
شما میگین همه ایرانی ها برام قابل احترام هست، این حرف شما درست و متین ولی اختلاف فرهنگی رو هیچوقت نادیده نگیرین. مطمئنا ارزش ها تو هر فرهنگی و هر طبقه اجتماعی باهمدیگه متفاوت هست.
.
بعدششش ...
.
خودتون میدونین ... تا با کسی به مدت طولانی زیر یه سقف زندگی نکنی نمیشه شناخت کامل و درستی ازش داشت. اینطور که مابین نوشته های شما متوجه شما شما علاوه بر اینکه جوان تر از سن واقعیتون نشون میدین و احتمالا از صورت و مطمئنا از سیرت زیبایی هم برخوردار هستین و از لحاظ اجتماعی در حد قابل قبولی هستین. هیچوقت اجازه ندین این مسائل دلیل اصلی کشش مخاطب هاتون به سمت شما برای تصمیم مهمی همچون ازدواج باشه. بحث یک عمر زندگیه !
.
منو میبخشین که کفه منفی ترازوم سنگینی میکرد، امیدوارم این خواستگارتون همونی باشه که انتظارش رو میکشیدین و در صورت به نتیجه رسیدن باهمدیگه خوشبخت باشین !
پریناز جووون عزیز ، منظور شما رو کاملا متوجه میشم
با توجه به اینکه من قبلا زندگی متاهلی داشتم،باید بهم حق بدین که تجربیات و دیدم و نحوه برخوردم به مسائل زندگی مشترک بالاتر از دختران مجرد هست.
دیگه میدونم کی باید چه عکس العملی نشون بدم.
مثلا میدونم کی یک مرد نیاز داره بره تو لاک تنهایی خودش..کی باید ناز کنم و چقدر..کی باید ناز بکشم و چقدر..خواسته هامو در چه شرایطی عنوان کنم..وقتی یک مرد عصبانی هست چه برخوردی نشون بدم..وقتی یک مرد شاده چه برخوردی کنم و خیلی چیزای دیگه
پریناز جووون عزیز
اکثر آقایون از خانومی که خودشو هی میچسبونه بهشون و اصرار به ازدواج داره و تشنه محبت اوناست ،کناره میگیرند.این در ذاتشون هست و نمیشه کاریش کرد
باید یه جوری رفتار کنی که مرد متوجه شه از پس زدن شما، این خودشه که ضرر میکنه نه شما
این نکته خیلی مهمه در جذب افراد
همیشه طوری رفتار کن که از نبودت طرف مقابلت ضرر کنه و شما تازه سود هم بکنی
اعتماد به نفستم ببر بالا و خودتو دست کم نگیر..همیشه رفتار منفعلانه جواب نمیده...بعضی وقتا باید حق و حقوقتم بدونی.
نقل قول:
. چرا پسر مجرد خواستار ازدواج با زن طلاق گرفته ای هست که فرزندی هم داره
saeeded عزیز
راستش این سوال رو باید از اونا پرسید..ولی خب منم خودم پرسیدم ازشون و یکسری جواب رو اینجا مینویسم
- لااقل میدونیم که شما شوهر داشتی و طلاق گرفتی و خیلی آبرومندانه زندگی کردی و شوهرت میدونسته که چجور دختری هستی و حتما دربارت تحقیقات لازم رو کرده و به این نتیجه رسیده که مناسب برای ازدواجی و باهات ازدواج کرده و انقدر زن خوبی بودی که ازت بچه دار شده و اصرار برای دوباره بچه دار شدنت داشته
- با یک تحقیق ساده درباره زندگی متاهلی گذشتت و صحبت با خانواده شوهرت میشه به راحتی فهمید که زن زندگی بودی و هیچی برای شوهر و بچت کم نذاشتی و خودشونم اعتراف کردند که مشکل از جانب مرد زندگیت بوده و نمونه های زیادی رو تعریف کردند
- از نظر اخلاق و رفتار و منش زندگی چیزی کم نداری ومیدونی کی باید چه رفتاری کنی و خیلی پخته و سنجیده عمل میکنی و مثل خیلی از دخترای بی تجربه رفتار خامی نداری (توهینی به دخترای گلمون نشه، این نظر اوناست)
- با یک تحقیق ساده متوجه شدیم که خانه داری و دست پخت و شوهرداریت(ارتباط زناشویی هم شاملش میشه) خیلی خوبه (دقت کنید ، این سه گزینه خیلی مهم در زندگی متاهلی هست)
- چون یک بار جدا شدی ،اینبار خیلی محکمتر در زندگی متاهلیت میمونی و خیالمون راحتتر هست که از دستت نمیدیم (البته من همیشه براشون روشن میکنم که اینجوریام نیست که به هر خفتی تن بدم و اجازه بدم هر بلایی خواستند سرم بیارن (چون جدا نمیشم)، اگر میخواستم اینجوری باشم که زیر ظلم اون قبلی میموندم)
- خب از نظر زیبایی و موقعیت اجتماعی هم بد نیستم (خودم هم چون دلم نمیخواد این مورد ملاک اصلی انتخاب من باشه،برای همین خیلی ساده و افتاده جلوشون ظاهر میشم،دلم میخواد ملاک اصلی هموناییکه در بالا ذکر شد باشه)
- و البته دلایل دیگه ای که همشونو یادم نمیاد (کلا تایپ کردن چیزاییکه تو ذهنمه ، برام سخته)
حالا خانواده ایشون:
خانوادش در شهرستان زندگی میکنند و ایشون از سن نوجوانی در تهران بودند وکاملا مستقل بودند و تمام تحصیل و کار و خونه و ماشین و پس انداز و همه چیزم از خودشون دارند
البته به هر حال هرچی باشه پسره اون خانواده هستند و من با توجه به سنم و تجربم میدونم که این مساله چیز ساده ای نیست و به هر حال از نظر احساسی بهشون وابستگی داره
برای همینم گفتم که خانوادش باید رضایت کامل داشته باشند و با خانواده بیان جلو