RE: پشیمانی از رد کردن خواستگار(چه کنم که دوباره برگرده؟)
سلام مرضیه جان میبینم که شمام درگیری با خاستگارو....
موقعیت سختیه درک میکنم من نسبت به خاسگاری که هم دانشگاهیمون بود احساس کشش نداشتم و ردش کردم
واقعا پسر خوبی بود اما بعد چند ماه این فکر که اشتباه کردم عین خوره افتاد بجونم خیلی پشیمون بودم
تا اینکه یسری مسایل پیش اومد که 70 در صدشو خودم جور کردم تا باهم حرف بزنیم خلاصه اینکه ایشون دوباره ازم خاست که فکر کنم منم با شادی گفتم حتما چون این دفعه من سراغش رفته بودم فک میکرد جوابم واقعا + هست و پسرا این جور مواقع 100در صد مطمان میشن که دیگه کار تمومه
منم که خودمو مجاب کرده بودم که بله قبوله
اما باورت نمیشه بعد یک هفته دوباره همون حس قبلیم افتاد بجونم داشتم خفه میشدم که حالا خودم رفتم سراغش چیکار کنم؟
تو بد وضعی گیر افتاده بودم بالاخره گفتم جواب من همونه درصورتی که اصلا فک نمیکردم اینطوری شم
اون خیلی ناراحت شد چون این دفعه ماجرا فرق داشت حتی باهام خدافظی هم نکرد میدونم خیلی ضربه خورد و همینطور من که باعث اذیتش شدم
اینا رو گفتم که از خواسته هات مطمان شی و مثل من نباشی البته من مسالم فرق داشت نمیتونستم دوسش داشته باشم
نمیدونم باید چیکار کنی ولی خودتو تو منگنه نذار که چرا ازدست دادمش عزیزم قدر خودتو بدون و از رو ناچاری تصمیم نگیر... میدونی سطح تحصیلات مهمه
در صورتی که شما بخایی ادامه بدی
چند در صد میخایی ادامه تحصیل بدی؟ مدرکت چیه؟
اگه بخوای بدون که این اقا مناسب نیس چون نمیتونی بری درس بخونی اگر هم بخونی فاصله علمی واجتماعی بینتون بیشتر میشه واین شاید قاتل عشق باشه که شما خودتو بالاتر بدونی یا چیزی بگی از دانشگاه که ایشو ن متوجه نشن؟
من جواب شما رو نمیدونم لطفا به ماهم بگین:72:
قرار نیس به هر قیمتی ازدواج کنیم ما باید قیمتی ازدواج کنیم
RE: پشیمانی از رد کردن خواستگار(چه کنم که دوباره برگرده؟)
سلام عزیزم. من مدرکم لیسانسه. علاقه زیادی به ادامه تحصیل ندارم و ترجیح میدم تو زندگی برم دنبال علایقم. ولی مطمئنا اگر هم همسرم از لحاظ تحصیلی از من سطحش پایین تر باشه و امکان ادامه تحصیل نداشته باشه، خودم هم درس نمی خونم و این فاصله رو بیشتر نمی کنم.