RE: می خوام به شما ثابت کنم که هنوز در خواب هستیم !
خب اگه توكل نكنيم پس چي كار كنيم ؟!!! گله و شكايت جز پيري زودرس چه دردي رو مي تونه دوا كنه ،اونم گله و شكايت در جايي كه نه مرجع قانوني هست نه كسي هست كه با داد و درد ما برسه ........... تازه اونم گله از چيزهاي كلان مثل اعتياد و بيكاري و ......
من به شخصه كه چنين اخلاق غر زدن و گله و شكايت ندارم ولي قبول دارم مشكلات هست و بايد مسئولين به فكر چاره اي باشن نه ما چون ما كه دستمون به جايي بند نيست و كاري هم نمي تونيم انجام بديم پس ......
البته خب هر كس اخلاق خاص خودش رو داره يكي با طرح مشكل و بيان اون و ياد آوري مشكلات شايد آرووم بشه شايد هم به نظرش مياد كه اينجوري بيان كردن مشكلات بدون ارائه راههكار و راه حل و طرح نكردن در مرجع ذيصلاح مي تونه كمكي بكنه يكي هم مثل بنده اين بحثها رو كلا قبول ندارم چون مي دونم كسايي كه در راس هستند خودشون اين مشكلات رو اطلاع دارند و اگه بخوان كاري بكنند يا نكنند به حرف من و شما نيست ......
عرفان جان!از شکیبایی شما خرسندم و لحن تند سخنان من نه در انتقاد به خود شما که به سخن شما بود.بنده بجای توکل که به هر حال باید در همه حال آن را به یاد داشت،*عمل* و *خوداتکایی* را برمی گزینم.
همین امشب درست همانند آن زمان که برای کمک به یکی از هموندان که در اندیشه خودکشی بود،پسری را دیدم که کیسه ای را حمل می کرد و آن بر دوش او سنگینی می نمود.به او مقداری پول دادم و راهنماییش کردم تا به بهزیستی برود و کودکانی را که در سر چهارراه ها زیر نظر بهزیستی روزنامه می فروشند را برایش مثال زدم؛دستکم این کار از من ساخته بود.
به هر حال در جامعه ما فقر و بدبختي بيداد مي كنه بيكاري جوانان فقر و فحشا همه و همه دست به گريبان مردم جامعه ما شده و در بعضي موارد خود مردم مسبب اين همه بدبختي خود هستند و البته مسئولين هم دست روي دست گذاشته و با آمارهاي دروغين خود مزيد برعلت شده اند و به جاي حلي اين مسائل فقط آمارگيري غلط مي كنند
هر چیزی جای خودش رو داره ، توکل جای خودش و عمل و خود اتکایی و غیره هم جای خودشون و اینها در کنار هم یک بسته هستند نه در عرض همدیگه که قابل جایگزینی باشند .
امید و خوشبینی خوبه اما ساده لوحی و سیاه نمایی و سیاه بینی و ناامیدی نه !
و یه سوال دیگه : من و شما در این هیاهو و بلبشو چه نقش موثری رو داریم ایفا می کنیم ؟
به نظرم همگی ما نیاز داریم تا سطح آگاهی هامون رو از طرق مستند و مستدل و قابل اتکا بالا ببریم تا هم حقوق خودمون و هم دیگران رو در این کارزار بهتر بشناسیم .
و البته به غنای این انجمن " حقوق ما .. " هم کمک بیشتر و بهتری داشته باشیم .
معنی توکل یک جا نشستن!
توکل = از تو حرکت از من برکت
کلام امیر المومنین: بزرگترین گناه نا امیدی است.