RE: در حقم نامردی کردن(خدایا به حق همین روز عزیز خودت جوابشون رو بده)
بنظر من هم خوبه راستشو بگید البته بطور کلی ولی خیلی وارد جزئیات نشید که موضوعو بزرگ کنید براش. مثلا بگید فکر کردم اون ایمیل کار کی میتونه باشه به این نتیجه رسیدم که کار هم خونه هامه از روی حسادت اینکارو کردن. البته من سینه هام کوچیک هست ولی خوب مثل مردا که نیستم بالاخره زنم
ببین عزیزدل شما خودت اومدی حرفو گذاشتی تو دهان طرف یعنی چی انحراف جنسی داره یا خله ......
یعنی تا حالا نشده با دوستامون در مورد هیکل و اینجور چیزا حرف بزنیم یا استخر بریم فکر میکنی پسرا از این حرفا با هم نمیزنن؟
شما اگه حتما با همین دو نفر در مورد مشکلت حرف زدی ومطمئنی یکی از اون دو نفر بوده به نامزدت بگو تا یه وقت فکر نکنه طرف پسر بوده ممکنه این فکرو کرده باشه که اینجور عکس العمل نشون داده واگرنه بروز نمیداد البته این فکرمنه شاید درست نباشه....:72::72:
موفق باشی...
یکم با اعتماد نفس بیشتری با طرف مقابلت رفتار کن اینجور که شما رفتار میکنی اقا نوید رو حساس میکنی ......
دوست عزیز:72:
بگو با دوستام استخر رفته بودیم شاید از اونجا متوجه ظرافت بدن من شدند.
از آنجایی که نتونستند از کانال دیگه ای میانه ما رو بهم بزنند از این طریق اقدام کردند.
خیلی مختصر و کوتاه بگو و زیاد طول و تفسیر نده. اگه واقعا تو انتخابش باشی با این ایمیل ناشناس قضاوت نمیکنه؟!
اگر هم می خواد با این ایمیل رابطه تون رو تمام کنه همون بهتر که حالا شناختیش و گرنه پس فردا با صحبت مادرش و
خواهرش و ...... باید مرتب تن و بدنت بلرزه که نکنه بخواد من و طلاق بده؟!؟
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد:72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abadanveh
یه سوال ازتون دارم. شما توی هیکلتون چه نکات مثبتی دارید؟
باید هیکلتون رو در کل بسنجید. شاید نکات مثبتش در کل بیشتر از یک نکته منفی باشه البته بنظر من که همینم مثبته.
نکته منفی هیکلم فقط همین مورده .بقیه موارد مشکل خاصی نیست نمی گم خیلی عالیم و بقیه همه مثبتن ولی فقط این مورد هست که من رو به فکر می ندازه .مشکل دیگه ای ندارم که نیاز به فکر کردن داشته باشه.
خیلی خوشحال شدم حرف شمارو خوندم :72:
من که این رو مثبت نمی دونم بزرگ هم دوست ندارم ولی معمولی بهتره تا انقدر کوچیک.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هیام
ببین عزیزدل شما خودت اومدی حرفو گذاشتی تو دهان طرف یعنی چی انحراف جنسی داره یا خله ......
یعنی تا حالا نشده با دوستامون در مورد هیکل و اینجور چیزا حرف بزنیم یا استخر بریم فکر میکنی پسرا از این حرفا با هم نمیزنن؟
شما اگه حتما با همین دو نفر در مورد مشکلت حرف زدی ومطمئنی یکی از اون دو نفر بوده به نامزدت بگو تا یه وقت فکر نکنه طرف پسر بوده ممکنه این فکرو کرده باشه که اینجور عکس العمل نشون داده واگرنه بروز نمیداد البته این فکرمنه شاید درست نباشه....:72::72:
موفق باشی...
یکم با اعتماد نفس بیشتری با طرف مقابلت رفتار کن اینجور که شما رفتار میکنی اقا نوید رو حساس میکنی ......
سلام من موضوع حموم رفتن رو گفتم نه حرف زدن در مورد هیکل.مگرنه من حرف زیاد زدم اونام زدن با من.من فقط به این سه نفر نشون دادم.
خب پس با این حساب شما هیکلتون مشکلی نداره. بنظر من بیخود نگرانی. همیشه آدم باید نکات مثبت و منفی رو با هم در نظر بگیره. از تمام دخترهایی که شما میشناسید میشه یه ایراد گرفت هیچ کس بی عیب و نقص آفریده نشده.
بنظرم این خود ما هستیم که در خودمون نکات مثبت و منفی رو بوجود می آوریم. شما میتونی بگی: سینه های من کوچیک و فانتزین و بنظر خودم منحصر به فردن. من ازشون خوشم میاد و دوستشون دارم
sanjab واقعیت رو بهش گفتم البته کامل نگفتم
گفتم یک بار داشتم لباسم رو عوض می کردم دوستم اومد تو من رو دید.و ازروی حسادت که از هیچ کانالی نمی تونستن رابطه مارو به هم بزن این ایمیل رو برات زدن .من خودم می خواستم بهت بگم که بالاتنه ام یکم لاغر هست عدو شود سبب خیر اونها کار من راحت کردن چون واقعا خجالت می کشیدم بگم .الان هم می تونی حرفم رو باور کنی یا نکنی.وفکرات رو بکنی که این مشکل چقدر برات اهمیت داره
نمی دونم چجوری این همه خجالتم رو کنار گذاشتم و تونستم باش حرف بزنم. خیلی بهم اعتماد به نفس دادین مرسی ازکمکاتون :46:
گفتش من تو رو قبول دارم و حرفات رو باور میکنم چیزایی که پرسیدم از کنجاوی بود و می خواستم چرا چنین ایمیلی برای من زدن.
گفت ولی در مورد اینکه میگی بالاتنه ات لاغر هست به نظرم خوبی.من متوجه لاغریت نشدم.من گفتم اخه از رو لباس مشخص نیستش .گفت یعنی با پبنه و دستمال پرش میکنی.گفتم نه :302: ولی خوب می گم که از رو لباس مشخص نمیشه.حالا اگر برات خیلی مهمه اصلا مساله ای نیست مختاری هر تصمیمی خواستی بگیری و اگر برات مهمه و نمی تونی باهاش کنار بیای همین الان بگو.
گفتش من تصوری ازتو ندارم نمی تونم الان بگم می تونم کنار بیام یا نه.
گفتم یعنی چی خوب بگو دیگه:302:
گفت باور کن نمی دونم چه جوری هستی که الان بگم بت می تونم کنار بیام یانه.ولی مهم نیست فوقش یک جراحیه کوچیکه دیگه .من درمورد این عمل تحقیق کردم مشکلی پیش نمیادو حتی برای شیردهی هم مشکلی پیش نمیاد.
:302:
بعد گفت از خودت یک عکس بهم بده با لباسی که اندازه واقعی بدنت مشخص باشه.گفت من هیچ وقت به خاطراین مسائل تورو کنار نمی زارم ولی می خوام بدونم نیاز به عمل داری یانه.:302:
abadanveh مرسی از حرفات.اره هر کسی بالاخره یک ایرادی داره :72:
باید روی اعتماد به نفسم کارکنم .اخه من شوکه شدم اگر این ایمیل براش نمی اومد اینجوری بی اعتماد به نفس و نگران نمی شدم و با اعتماد به نفس در این مورد باهاش حرف می زدم.
ما یکی از دخترهای فامیلمون قبل از ازدواجش این مشکل رو داشت. ولی الان که حدود یکساله عقد کردن چاقتر شده و هیکلش قشنگتر شده و سینه هاش هم خوب شدن. دیگه نمیشه بگی کوچیکن عادیاً. از روی لباسم میشه فهمید که تغییر کرده. بمرور زمان شما هم که ازدواج کنید هیکلتون زنانه تر میشه و این مشکل خیلی کمرنگ میشه. وقتی عشق و علاقه وسط بیاد دیگه عیبهای همدیگرو هم دوست دارید و اونها رو مثبت میبینید. ممکنه شوهرتون حتی یه روز بهت بگه حق نداری عملش کنی من اینطوری دوست دارم.
سلام دوست عزیز!
دوستان به نکات خوبی اشاره کردند ولی من میخوام نظرت رو به نکات دیگه ای جلب کنم:
درسته که شما دو نفر با نیت ازدواج به هم نزدیک شدید و کم و بیش اقداماتی هم در این زمینه انجام شده از هر دو طرف. اما به نظرت یه مقدار برای بحث راجع به این مسایل زود نیست؟
به نظرت ایشون نمی تونن صبر کنن تا نظرات کارشناسانه اشون رو در مورد سایز اندام شما و لزوم یا عدم لزوم جراحی بعد از ازدواج بیان کنند؟ کما اینکه گفتند به خاطر این مساِل شما رو کنار نخواهند گذاشت.
در مورد عکس شدیدا تاکید دارم که این کار را نکنید!!!:324:
در مرحله شناخت قرار دارید و تمام تمرکزتون رو روی شناخت روحیات و شخصیت یکدیگر بگذارید. فریب این رو نخور که ایشون رو مدتهاست که میشناسی و هم کلاسی بودید...
رفتار یک مرد به عنوان هم کلاسی با رفتار او به عنوان یک همسر بسیار متفاوت است.
با دقت عمل کن واکنش ایشون در این مورد میتونه سرنخ های زیادی رو درباره شخصیتش بهتون بده.
تبریک میگم، شما تونستید حرفاتون رو برنید! سخت بود، اما تونستید. :104:
توصیه دانوب عزیز رو جدی بگیرید. تحت هیچ شرایطی تن به عکس دادن به کسی ندهید. اعتمادسازی جای خود و رعایت ضوابط هم جای خود. با قاطعیت و در کمال احترام مخالفت کنید. نترسید با این کار از شما طرد نمشود، اتفاقاً برعکس، برای مردها جذابیت و وقار خانمهایی که "آسان" نیستند بیشتر از خانمهایی است که به راحتی تن به عکس (یا شماره) دادن میدهند.
به امید روزی که خبر ازدواج شما رو در همین انجمن جشن بگیریم! :72:
در مورد دادن عکس برای قضاوت در مورد هیکل شما، منم نظرم منفیه. بنظرم میتونی از عکس یه خواننده یا یه هنرپیشه ای که هم سایز شماست استفاده کنی. دادن عکسهای معمولی اشکال نداره ولی عکسی که کسی بخواد از روی اون راجع به هیکل شما قضاوت کنه منطقی نیست و دور از وقار و سنگینی برای یک خانمه. حتی اگه اون فرد قرار باشه شوهر شما بشه. بهش یگو وقتی ازدواج کردی من مال تو میشم و میتونی بدنم رو ببینی.
آدم تشنه همیشه دنبال آب میگرده. سعی کن اون رو همیشه نسبت به خودت کنجکاو نگه داری و همیشه رازی در وجودت باشه که اون دنبال کشف کردنش باشه. اینطوری نسبت به تو مشتاق تر میشه.