RE: جدا از همسر زندگی کردن؛ آیا ممکنه؟
شما درستون کی تموم میشه؟
اگه 1 سال دیگه میتونین برین که خیلی خوبه.
تا 1 سال رو یجوری تحمل کنین بعدش درست میشه.
راستی به نظر من این که شوهر شما تخصصشو تو یه رشته ای بگیره که مورد علاقشه خیلی فرق داره با اینکه زیاد دوست نداشته باشه. ینی همینکاری که الان کرده.
وقتی رتبه بهتری میخواسته حتماً پول بهتری هم در آینده توش هست.
اینم بدون خیلیلا از خداشونه شوهرشون بخواد تخصص بخونه تا هر جا شده باهاشون میرن تا اون بتونه بخونه.
البته من اصلاً منکر فداکاریایی که شما کردین نمیشم.
سلام
خیلی ازتون ممنونم
بله سعی می کنم بعد مدتی برم پیشش. تا اینجا که خدا خیلی بهم قدرت داده...انشاا... بتونم همه سختی ها رو پشت سر بذارم و همسرم هم باهام مهربون باشه
سلام
مشکلات داره به جاهای دیگه کشیده میشه. تقریبا یک هفته از وقتی که شوهرم بهم زنگ زد گذشته و در این مدت ارتباط خاصی نداشتیم. اما اون اونجا کارش به مشکل برخورده و زنگ زد من رو دعوا و تهدید کرد. مشکل فقط دوری نیست. شوهرم انتظار داره من از اینجا مشکلات اونو هم حل کنم...چیزایی که به من ربطی هم نداره....با مرد های لوس و لجباز و بی عرضه (بلا نسبت بقیه) چکار باید کرد؟! یا من لوس هستم؟!
میشه بیشتر توضیح بدید؟ چه انتظاری دارن؟
سلام
انتظار داره من براش پول جور کنم. همیشه من براش قرض گرفتم ولی دیگه نمی تونم.
من با یه مشاور خانواده مشورت کردم. گفت دلیل همه بد اخلاقی ها , شرایط سختیه که توش قرار داره.. از مسائل مالی گرفته تا آبگوشت....همون.....
حالا دیگه برای خودم حقی برای غر زدن نمی بینم!
سلام سحر جان
تعجب می کنم یعنی یک هفته هیچ خبری از هم نداشتید
به خدا سنگم بود کم می اورد
سحر جان اون از تو دوره و غیر از مسائل عاطفی با هزار مسئله دیگه مواجهه و خیلی زیاد نیاز به توجه و محبت و بالا بردن اعتماد به نفس از جانب تو داره یه هفته هیچ ارتباطی باهم نداشتید!!!!!!!!!!!!!!
توروخدا یه کم حمایتش کن
می دونم تو هم نیاز هایی داری
ولی اون اوضاعش بدتره تو لااقل پیش پدر و مادرتی
سلام اقلیما جان
آخه وقتی دعوا می کنه نمی تونم دوستش داشته باشم. اتفاقا من خیلی احساس دارم ولی عشق من یه آدم خیالی در رویاهامه! وقتی شوهرم مهربونه, آدم رویایی و شوهر واقعی ام یک نفرند اما وقتی بداخلاق می شه, خاطرات خوبمونو یادم میارم و با خاطرات زندگی می کنم!
تصمیم گرفتم چند روز برم پیش شوهرم...
کار خوبی می کنی
امکانش هست که کلا بری پیشش؟
می تونی کارتو جور کنی و انتقالی بگیری بری پیشش
قطعا همسر تو هیچ وقت این لطف تورو فراموش نمی کنه
سلام
فعلا ممکن نیست کلا برم, اما شاید تا یکی دو سال دیگه بشه برم...منم از خدامه برم پیشش
سلام دوستان
زندگی در جریانه...ماهی یک بار همدیگه رو می بینیم...قبل رفتن اینقدر اذیتم کرد که خیلی دلم براش تنگ نمی شه.
جواب: دور از همسر تا الان ممکن بوده!
در بلند مدت هم توکل به خدا