عزيزم بهتره كه حتما ازش بخوايين خانواده هاتون در جريان قرار بكيرن و با خانواده ي ايسشون اشنا بشين اينجوري خيلي از شك و ترديد هاتون هم برطرف ميشه من اكه بودم اينجوري ادامه نميدادم
نمایش نسخه قابل چاپ
عزيزم بهتره كه حتما ازش بخوايين خانواده هاتون در جريان قرار بكيرن و با خانواده ي ايسشون اشنا بشين اينجوري خيلي از شك و ترديد هاتون هم برطرف ميشه من اكه بودم اينجوري ادامه نميدادم
مرسی نیاز جان.قبلا خیلی گیر میدادم که تکلیفمون زودتر معلوم شه و خیلی گیرهای دیگه که نوشتم و دوستان گقتن گیر نده .من هم دیگه تصمیم گرفتم هیچ گیری بهش ندم و هیچی هم راجع به اومدنش نگم.تقریبا زدم به بیخیالی ولی سعی دارم روابطم کم کنم و اگه خواستگار مناسبی هم پیدا شد دیگه رد نمیکنم و ازدواج میکنم.(البته اینارو به خودش نگفتم ولی دیگه دلیلی نمیبینم به پاش بشینم ظاهرا این آقا تکلیفش با خودشم معلوم نیست)
سلام.
من مشکل جدید پیدا کردم.
همونطوری که دوساتن گفتن من سعی کردم دیگه به اون آقا گیر ندم و جروبحث نکنم ولی حس میکنم اخلاقش عوض شده اصلا مثل اون اوایل نیست.هر فرصتی که پیدا میشه مدام میگه سعی کن اخلاقت درست کنی خیلی سرد و بی تفاوت شده البته من هیچ اعتراضی نکردم ولی خیلی بی محلی میکنه.بهش گفتم عوض شدی گفت قبلا خیلی باهات کنار میومدم دیدم نمی خوای کوتاه بیای و گیر میدی فهمیدم اشتباه کردم و باید اخلاقم عوض کنم....فکر کنم همونطوری شد که الهه جان میگفت.
حالا که من سعی کردم بهتر بشم اون اینجوری شده من باید چکار کنم؟چطوری رفتار کنم؟حس میکنم داره بی جنبه بازی درمیاره و از اخلاق من(که مهربون شدم)سو استفاده میکنه.میشه لطفا راهنماییم کنید واقعا موندم چطوری باید رفتار کنم
لطفا من راهنمایی کنید.
من واقعا موندم چطوری رفتار کنم.هدف من این بود که ببینم رفتارام چقدر ایراد داره که اگه تقصیر از منه درستش کنم و سعی کردم طبق گفته ی دوستان اخلاقم رو اصلاح کنم الان حدود 2 هفتست که عوض شدم ولی اون همش گذشته رو به رخم میکشه همش میگه سعی کن عوض شی انگار اون خودش هیچ مشکلی نداره .این من خسته کرده باید بیشتر تحمل کنم یا تمومش کنم؟
هر وقت که فرصتی پیش میاد میگه تمرین کن اخلاقت خوب شه,من هم میگم باشه ولی روز بعد بازم میگه.داریم خیلی آروم صحبت می کنیم میگم که دو نفر که قرار با هم زندگی کنن باید سعی کنن هم درک کنن.میگم زندگی مشترک با زندگی مجردی فرق داره باید هردومون سعی کنیم طرف مقبل درک کنیم وخدمون برای زندگی آینده آماده کنیم در جواب به من میگه آره سعی کن بهتر شی همه ی سعیت بکن.آخه این خودخواهی نیست؟؟؟؟
سلام
دقیقا تایپیک تونو یادم نمیاد ولی فک کنم در دوستی بسر می برین . اگر اینطوره بهتره حتما همین حالا رابطه تونو کاملا قطع کنین و ایشون اگه واقعا علاقه دارن به شما می تونن به صورت رسمی اقدام کنن . اینطوری چون از پایه رابطه مشکل داره یه دور باطل هست و تلف شدن عمر آخرشم ممکنه شما ضرر کننده اصلی باشین
دوست عزیزم ممنون از توجهتون.
نه رابطه ما دوستی نیست.هدف ما صرفا آشنایی جهت ازدواج.من اهل هیچ نوع دوستی نیستم و این رو بارها بهش ناکید کردم.
من دیگه خسته شدم. تحمل رفتارای سردش دیگه ندارم.حس میکنم من هم دیگه سرد شدم بهش.اصلا دیگه به من sms هم به زور میده در حد سلام و شب بخیر تا میخوام یه کلمه حرف بزنم میگه میخوای باز گیر بدی حوصله ندارم شب بخیر.میگه فردا بهت زنگ میزنم ولی 2 هفتست اصلا زنگ هم نزده میگه آخر هفته برنامت هماهنگ کن که هم ببینیم ولی دیگه پیگیری نمیکنه و 2هفته میگذره و به روی خودشم نمیاره البته من هم دیگه هیچی نمیگم.
همش دارم کوتاه میام شاید بفهمه رفتارم تغییر کرده و مثل قبل بشه که بعد سر یه فرصت مناسب منطقی بهش بگم باید تکلیفمون روشن بشه ولی اون انگار نمیبینه.
تنها آرزوم اینه که یه شخص مناسب پیدا شه بهش جواب مثبت بدم که حال این خودخواه شاید یکم گرفته شه.
من به راهنمایی نیاز دارم :302: خیلی ناراحتم بارها شده تصمیم گرفتم همه چیز تموم کنم اصلا بی خیال 8 ماه آشنایی و اومدن خواستگاری و رفتن آبروم پیش مامانم بشم.
لطفا راهنماییم کنید فقط یه دلیل قاطع و محکم میخوام که خودم قانع کنم که این آقا به درد من نمیخوره که بعدها نگم شاید اشتباه کردم.
میشه راهنماییم کنید لطفا:302:
سلام بهار عزیز
وقتی 8 ماه میگذره و مخاطب شما به هر دلیلی اقدامی عملی و رسمی نمی کنه یعنی با زبان بی زبانی داره میگه
شما رو نپسندیده و یا قصد ازدواج نداره!
ضمنا زندگی ای که شما دائم توش شک داشته باشی شکل نگیره بهتره. شما به این نحوه آشنایی خوش بین نیستی
پس بهتره تصمیم به قطع رابطه کامل بگیری!
اما یادت باشه هرگز سر رو کم کنی با کسی دیگر تصمیم به ازدواج نگیری چون ممکنه نه تنها حال اون فرد گرفته نشه
بلکه حال خودت گرفته بشه با یک انتخاب عجولانه و بدون شناخت کافی فقط از سر رو کم کنی.
شما راه و مسیر آشنایی رو اشتباه رفتی. حالا هم به هر دلیلی این آقا پاسخی قاطع نمیده. احتمالا میخواد خودت
خسته بشی و بذاری بری.
پس خودت محترمانه رابطه رو تمام کن عزیزم و به خواستگارانت با جدیت فکر کن.
ضمنا شناخت فقط باید زیر نظر خانواده باشه.
در گذشته آدمها کنکاش نکن. چون مالی گذشته ای بوده که تو توش نبودی.
موفق باشی
:72:
قربونت برم بهار شادی عزیز.ممنون از اینکه کمکم کردی.
ولی اگه من خواستگاری داشتم که دلم به این نامرد خوش نمیکردم:302::302::302:
من کلا باهاش سرد شدم امشب sms داد که چرا تحویل نمیگیری؟گفنم خودت خواستی.شروع کرد که این مسخره بازیها چیه درمیاری و ....میخواست دوباره بحث شروع کنه نذاشتم.
بهش گفتم یه مدته که نه بحث میکنم نه گیر میدم نه کاری به کارت دارم چقدر میخوای بهونه گیری کنی که جواب داده بخدا دوست دارم یکم درکم کن خسته ام شرایط روحیم و اخلاقم یکم تحمل کن.
راست میگه؟باید تحمل کنم؟:302: