sisili عزیز سلام
میدونم چقدر نیاز به مشاوره کارشناسان داری
تاپیکت رو در تاپیکهای نیازمند حضور کارشناس گذاشتم
امیدوارم سر بزنن و راهنمایی کنن
موفق باشی دوست عزیز:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
sisili عزیز سلام
میدونم چقدر نیاز به مشاوره کارشناسان داری
تاپیکت رو در تاپیکهای نیازمند حضور کارشناس گذاشتم
امیدوارم سر بزنن و راهنمایی کنن
موفق باشی دوست عزیز:72:
با سلام
معمولا از نظر روانی افراد از هیجانات خاصی لذت می برند. و به عکس آنچه که مردم عادی تصور می کنند. اینطور نیست که این هیجانات لزوماً مثبت باشد تا ما از آنها لذت ببریم. گاهی ما عادت می کنیم از یک نوع هیجان منفی لذت ببریم و به آن معتاد می شویم.
چند مثال:
یه فردی که غمگین هست و به نظر ما باید از آن فرار کند. بیشتر دوست دارد موسیقی غمیگین گوش بده، و فیلم تراژدی ببینه!! (گرچه از غم بدش میاد)
یه فرد ترسو، زیاد دوست داره فیلمهای هولناک ببینه!! یا بره شهر بازی و داخل تونل وحشت بشه، یا وسایلی سوار بشه که ترسناک هستند. (گرچه به ظاهر از ترس فراریه)
یه آدم بدبین ، فیلمهایی که در آن سوء ظن را تقویت می کنه می بینه، در تالار تاپیکهای خیانت را دوست داره دنبال کنه. نه به خاطر اینکه مشکلش حل بشه، چون عادت داره از این حس بدبینی لذت ببره.(گرچه به ظاهر عذاب می کشه)
شما هم لذتت این فکراست.(فکر از دست دادن عزیزان) بله صحیح هست که شما از خود واقعه فراری هستی، اما از یاد فکرهای این چنینی یک لذت ناهوشیار می بری.
شما معتاد هستی.
معتاد به چیزی که می دونی برایت بد هست. اما از آن لذت می بری و نمی توانی کنار بگذاری/.
لذا راهکار اینه:
لذتهای دیگر را جای این لذت منفی و ناخوشایند بنشانی. و از طریق مشاوره حضوری با یک روانشناس بالینی روشهای تمرکز زدایی از این مسئله را تمرین کنی.
توقف فکر و سوئیچ فکری هم از تکنیک های دیگری هست که به شما آموزش داده خواهد شد.
خلاصه اش اینست که باید یک فهرستی از افکار لذت بخش را داشته باشید و به محض ورود افکار مخرب آنرا متوقف و به آن فکر خوشایند سوئیج کنید. نه اینکه یک جای ساکت و دنج گیر بیاورید و این افکار مخرب را پروبال بدهید و به جنبه های مختلف آن فرو روی و لذت ببری!!!!!
ویدا جان:72: ممنون که تایپیک من و در تاپیکهای ضروری قرار دادی و جناب مدیر عزیزتر از جان رو به فکر من انداختی.:46:
جناب مدیر خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون و اینکه به تایپیکم سر زدین.
من تمام تلاشم و دارم انجام می دم ولی انگار این افکار شدن گربه و من موش هر چی فرار می کنم اونا دنبالم میان.
نمونش خوابهایی که می بینم. شاید در طول روز فکری نکنم ولی شب خواب می بینم البته حتما در ضمیر ناخداگاهم این افکار مدام در حالا بالا و پایین بریدن هستن که تو خواب هم راحتم نمی گذارن.
بنابراین لطف بفرمایید ادرس و شماره یه مرکز خوب روانپزشکی یا روانشناسی یا مشاور هر چی که من و می تونه از این افکار نجات بده بدهید تا در اسرع وقت برای درمان خود اقدامات لازم را به عمل بیاورم.
با تشکر فراوان از شما. و با پوزش از این که یه لحظه قاطی کردم.:43::46::72::72::72::72:
مدیر عزیز ببخشیدا:228:
نمی دونم چرا از پسر 5/5 سالم گرفته تا کارشناسان محترم این تالار تا داد نزنم بهم بهایی نم یدن. مدام دارم با پسرم کلنجار می رم اخرش داد که می زنم کاری که خواستم و انجام می ده
بالااجبار این جا هم مجبورم:324::324:
اقایون خانمااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا:324::32 4: من واقعا دارم اذیت می شم. :324:
اقای مدیر من نمی دونم این چه لذتیه ( به گفته شما) که این همه عذاب اور . دلهره اوره.
تو رو خدا به داد برسید.:324:
ایییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی مردمممممممممممممممممممممم مممممممممم کمممممممممممممممممممک:324:
sisili عزیز سلام
از اینکه با راهکارای خوب دوستان باز حال خوبی نداری بسیار ناراحت شدم
سیسیلی عزیزم فکر نمیکنی پیش یه مشاور بری شاید برای حالت بهتر باشه؟
نظر من اینه حضورا به یک مشاور مراجعه کنی و کمک بخواهی تا بهتر نتیجه بگیری
دوست ندارم انقدر آشفته باشی دوست عزیز:72:
ویدا جان ممنون که پاسخ می دین.
یکی که برام می گه یا می نویسه که افکارم پوچه هیچ اتفاقی برای همسر و بچه ه ام نخواهد افتاد و ... من تا چند وقت ارومم اون مطالب و م یخونم یا گوش می دم و اروم می شم.
ولی تو تایپیکم همه گفتن برو مشاور کسی به من نگفت مثلا این افکار و بریز دور یا مثلا اتفاقی نخواهد افتاد و ....
من واقعا نیاز به ارامش دارم. در ضمن من سراغ مشاور خوب و ازتون گرفتم ولی کسی پاسخی نداد.
سلام sisili عزیز:72:
داشتی خوب پیش می رفتی خانم گلی:72: چی شد یهو ؟
این لینک رو ببین عزیزم
معرفی مشاور
چیزی که الان به ذهنم میرسه اینه که خوابات که رویای صادقه نیست عزیزم از بس که خودآگاه وناخودآگاهت به این مسائل فکر کرده خب معلومه که تو خواب هم سراغت میاد مخصوصا که چند روز تو بیداری حواست جمع بود که به این مسائل پروبال ندی.
مامان گلی خیلی سریع نوبت یه مشاوره بگیر. منتظر اینم نباش که دخترت رو بگذاری پیش کسی. با خودت ببرش. ایشاا... که موقع مشاوره خوابش میبره یا ساکت میمونه که مامانش از مشاوره استفاده کنه.
سعی کن همون کارایی رو که قبلا بهت گفته شد رو باز ادامه بدی و میدون رو خالی نکنی عزیزم.
:72::72:
سلام سیسیلی عزیز
احساس میکنم شما به این تاپیک وابسته شدی و بااین تاپیک سعی میکنی به التیام احساساتت بپردازی . چی شد خانمی قرار شد ذهنت رو از این مسائل دور کنی این که به تاپیکت وابسته شدی و منتظر پست بجه ها هستی نشون میده این کار رو نکردی .
جواب این تاپیک رو مدیر همدردی به طور کامل داد حالا خودت باید قدم برداری . تو تالار هم میتونی به جای اینکه بیای سراغ تاپیک خودت و ناله سر بدی و دنبال هم حسی باشی تو تاپیک های دیگه شرکت کن و فعالیت ها ی دیگه انجام بده و سراغ این تاپیک نیا و ذهنت رو منحرف کن.
چشم بازم سعی می کنم.:302:
ولی به خدا منتظر پستهای متعدد نیستم منتظرم یکی پابه پام کمکم کنه که این زخم التیام پیدا کنه. نیاز به یک همراه دارم.
وقتی با شوهرمم د راین مورد صحبت می کنم عصبانی می شه و می گه باز شروع کردی.
من فقط یک همراه می خوام که مدام تو گوشم بخونه.
باشه به تنهایی دوباره سعی می کنم:302:
سلام سيسيلي جان
راستش من شنبه پيش روانپزشك رفتم . حالتهاي عجيبي داشتم و دارم . حتي توي زندگيم بي انگيزه شدم . (من پدرم رو 12 سالگي از دست دادم ) گفت تو هنوز افسردگي بعد از حادثه داري . گفت درمان نكردي و اميدت رو از دست دادي . سيسلي ميگفت توي بچگيت يه مشت محكم خوردي ، اما اون يه حادثه بوده و تموم شده . باورت نميشه وقتي حرف ميزد اشكهاي من پايين ميومد . سيسيلي اون روز با چه ذوقي اومدم كه برات بنويسم ، اما پست مدير رو خوندم و بي خيال شدم . اما الان ميگم . حتما حضوري پيش يه روانپزشك برو . مگه وقتي دندونت درد ميكنه دكتر نميري ؟ به خدا تحمل اين حال خراب ، از دندون درد كه سخت تره . به من گفت درمانش 13 ماه طول ميكشه و بعدش پاك پاك ميشي .
سيسيلي اين كلمه خيلي آرومم كرد . اينكه بعد از اين دوره اين حالم تموم ميشه .
انقدر با خودت اين درد رو حمل نكن . بذارش زمين .
موفق باشي .