RE: من به شوهرم خیانت کردم
با سلام و احترام
همانطور که در پزشکی نسبت به یک مشکل ابتدا راههای کم تهاجمی تر مثل تجویز داور هست و در مراحل پیشرفته حتی ممکن است به قطع عضو هم برسد در مشکلات روانشناختی هم همین طور.
دوستان تجویز های دارویی را خیلی زیبا توضیح دادند و آن اینست که متمرکز بر زیبایی های درون شخصی خود شوید و فریب لذتهای حاشیه ای را نخورید. مهمترین چیزی که از دست خواهید داد از دست دادن خویشتن هست. یعنی اینکه تا آخر عمر دیگر نمی توانی صفورای دوست داشتنی را در خود ببینی. همانطور که در این تاپیک هم خودت را معرفی کردی ، خودت را خیانت کار خواهی دید. و این مهمترین آسیب غیر جبران اینگونه ادامه دادن هست.
اما به هر حال ممکن است مشکل شما بسیار حاد شده باشد و به خاطر سالها ارتباطی که با این همسرت (غیر از عرفی و شرعی) داشتی و ارتباطی که با این آقای جدید داشته اید. درونتان به مرحله غیر قابل برگشت رسیده باشد و زیبایی و زشتی برایش یکسان باشد یا خوبی و بدی با لذت معنی شود.
اگر چنین هست تجویز دارویی من و دوستانمان در این تالار کمکی نمی کند. پس بهتر هست از روش جراحی و قطع عضو استفاده کنید. خسارتش بسیار شدید هست. اما از مرگ درون شما بهتر هست. از مرگ زیبایی ها انسانی بهتر هست. و آن اینست که قبل از ارتباط مجدد حتی تلفنی با این آقا . ابتدا از این زندگی بیرون بروی. طلاقت را بگیر. و به عنوان یک فرد انتخاب دیگری داشته باش. در این صورت اگر آن آقا را هم مثل شوهرت یافتی ، حداقل خودت را نباختی و خیانتکار ندیدی. بلکه یک تجربه بسیار سخت به دست آوردی به قیمت متلاشی کردن زندگیت.
این مقاله هم موضوع را بیشتر برایتان روشن خواهد کرد:
انتخاب همسر در زیر نور قرآن از زبان مثنوی
کاری که شما با شوهرتون کردین درست مثل کاریه که مادر من با پدرم کرد و................بهتره یه سری به پست من بزنین عنوانش هست: دوست پسر مادرم.
به نظر من همه ی آدما عیب و ایرادای زیادی دارن اگه به خاطر اون عیبها همه بخوایم به هم خیانت کنیم زندگی هیچ کسی زندگی نمیشه!
جالب تر اینجاس که ما برای خیانت کردن سعی میکنیم دلایل خوبی پیدا کنیم یکی دروغگو بودن همسرشو موجب میدونه یکی عدم رضایت جنسی و.......هرچی به ذهنمون میرسه
وقتی میخوایم خیانت کنیم عیب طرف تو ذهنمون غول میشه چون بهمون مشروعیت و آرامش میده در حالیکه اگه عاشق همسرمون بودیم اون عیب رو تا جاییی که میشد برطرف و اگرم نمیشد تحمل میکردیم
هیچ نصیحتی روی کسی که عاشق شده و لذت سکس با کسیغیر از شوهرشو چشیده تاثیرگذار نیست جز اینکه یکم خودتونو فرای این سن ببینین.بهتره کمی به آینده فکر کنین به نظر شما کی براتون میمونه!؟
ازتون خواهش میکنم حتما دوست پسر مادرم رو بخونین دوست دارم نظرتون رو در مورد مادر من بگین خییییییییییییییییییلی ممنونم
صفورا من فک میکنم بیشتر مشکل اینه که تو در ارتباط داشتنها بی قیدو بند رفتار کردی اما با این وجود عذاب وجدان داری.بدون تا زمانی که اون آقای خارجی تو زندگیته همه چی برات مشکله و تو کامل دل به زندگی نمیدی.با این اوصافم به هیچ وجه نمیتونی به وضع همسرت بهبود ببخشی چون مدام در حال مقایسه ای و این درست نیست.
سلام وقتی یکی و دوست نداری وقتی بهت آرامش نمیده وقتی اونقدر برات ارزش قایل نیست که میری طرف غریبه پس بذارش کنار مگه چقدر عمر میکنی که با همچین آدمی خودتو مجبور میکنی زندگی کنی؟ البته اسمشم نمیشه گذاشت زندگی. تو با این آقا هم دنیاتو از دست میدی هم آخرتتو.از حرکت نترس. ماها گاهی خیلی به خودمون ظلم میکنیم و دیر میفهمیم.به خودت ظلم نکن با فکر یه تصمیم درست بگیر. نمیگم اون آقای خارجی خداس. نه.ولی هیچ آینده ای با شوهر الانت نداری.میسپرمت به خدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Safoora
سلام،اولین باریه که تو یه فروم مینویسم.۲۷ سالمه.۳ ساله ازدواج کردم.با شوهرم ۵ سال دوست بودم .عین ۵ سال با هم رابطه داشتیم.اوایل ازدواج خیلی خوب بودیم.مشکل از جایی شروع شد که فهمیدم خیلی دروغ میگه.یه دروغگوی حرفه ای.وقتی بهش میگم من میفهمم تو داری دروغ میگی فحش میده و جنگ راه میندازه.اخیرا فهمیدم قبل از ازدواج که دوست بودیم با یکی دیگه هم بوده.منتهی چون بابای من خونه و ماشین به من داد منو انتخاب کرد.یه خصلت دیگه ای هم که داره فیلمهای پورن نگاه میکنه.هرشب. تا پیش ازین فکر میکردم اشکال از منه . شاید من آدم سردی هستم.تا شد ۱ سال پیش.تو اینترنت با یه پسر غیر ایرانی شروع کردم چت کردن.اولش هم من هم اون فقط برای تقویت زبانمون بود.آروم آروم دیدم چقدر برام احترام قایله.چقدر دیدیش متفاوته به زندگی.تا اینکه برای اینکه همو ببینیم اومد ایران.تازه فهمیدم احترام یعنی چی.تو قلبم اتفاقی افتاد که هیچوقت تجربه نکرده بودم.همیشه فکر میکردم شوهرمو دوست دارم.ولی اشتباه کردم.هیچوقت حاضر نبودم خودمو براش فدا کنم یا حتی براش کمترین از خودگذشتگی کنم،الان برای این آقا حاضرم بمیرم.جالبه که اونم میگه تو با همه دخترای زندگیم فرق داری،اولش گفتیم اینا همش برای اینه که از دوتا فرهنگ مختلفیم.بعد دیدیم نه واقعا تو نگاه هردومون یه چیزی هست،خلاصه ایشون از ایران رفتن . من بعد از چندماه تنهایی رفتم کشورش.اونجا دیگه محدودیت های ایران نبود.ما با هم رابطه داشتیم.بعد از ۸ سال س...س با همسرم اولین بار فهمیدم وقتی میگن ۲ طرف لذت ببرن یعنی چی.عذاب وجدان گرفتم ولی تقصیر خودمه.وقتی برگشتم ایران سعی کردم با شوهرم خوب باشم.سعی کردم بهش بگم تو رابطه ازش چی میخوام،ولی گوش نکرد.کار خودشو میکنه،مامانم هروقت منو میبینه میگه چرا لاغر داری میشی.اون آقای خارجی هم که الان دیگه هر روز بهم زنگ میزنه بیشتر از همه از اون ور دنیا نگرانمه.بهش گفتم درآستانه جداییم.هیچی نگفت،فقط گفت درون تو زیباست،آدما تصمیمای اشتباه میگیرن.
من الان مدتهاست با شوهرم حرف نمیزنم.میخوامم حرف بزنم همش به زبان فرانسه همه چی میاد تو زبونم.چون تمام حرفهایی که از عمق وجودم به معشوقم میگم فارسی نیست.الان شوهرم اینجا خوابیده ، به من گفته روزه است ولی دیدم آب خورد.بازم دروغ.سه روزه حتی بهم سلامم نکردیم.
چیکار کنم ؟
سلام عزیزم.راهی که انتخاب کردی به ناکجا اباد ختم میشه.درسته همسرت مرتکب اشتباه شده اما تو مرتکب اشتباهی شدی که جبرانش خیلی سخته.اول از همه بهت توصیه میکنم ارتباطتو با اون اقا قطع کنی.تو شناختت نسبت به اون سطحیه.واین باعث میشه ضربه بخوری.درمورد شوهرتم از در عشق وعلاقه وارد شو.باهاش یه جوری رفتار کنه که احساس امنیت کنه و بهت حرفاشو راحت بزنه و دروغ نگه.انشالا که زندگیتون بهتر میشه.
سلام
با توجه به جمیع نظرات دوستان به نظر من توصیه مدیر همدردی برای شما عقلانی ترین و روشنترین راه حل هست.