دوستان مثل اینکه این تاپیک رفت زیر خاک ...
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان مثل اینکه این تاپیک رفت زیر خاک ...
علی جان،
نمیدونم شبکه های کفار رو نگا میکنی یا نه.
ولی من و تو 1 یه برنامه ای داره خیلی جالبه.
یه خانومیه که به خونواده هایی که با بچه هاشون مشکل دارن کمک میکنه.
چند قسمتش رو ببینی خیلی کمکت میکنه.
کودک درون همسرت به شدت غالب شده و داره جولان میده برای خودش و باید کنترل بشه.
باید بدونی که رفتارهای خودت تاثیر زیادی روی غالب شدن این کودک درون داشته.
منفعل بودن، عدم ثبات و جدیت و از این دست مسائل باعث میشه از کنترل خارج بشه اوضاع.
سلام علی اقا
خوبین؟
ببینید ..مشکل عمده شما منفعل بودنتونه و هرکس دیگه ای هم باشه از این انفعال استفاده میکنه.(منم بودم میکردم)
مثلا ببینید همسر من، از روز اول زندگیمون منو عادت داده که در شرایطی که خسته است حاضر به انجام هیچ کاری نیست ....هیچ کاری...
اما اگر همون همسر دو 3 بار تسلیم خواسته های غیر منطقی من بشه من دیگه به نظر شما کوتاه میام؟
ممکنه شما بگید اگر نمیردمش داد و بی داد میکرد و ....
خوب شما بهتر نبود بهش بگید مثلا من خیلی گرسنه هستم..شما داری میای با خودت لقمه ای چیزی برای من بیار...
نه اینکه فشار مضاعف خستگی و گرسنگی رو تحمل کنید(خود این دو مقوله انسان رو بسیار عصبی میکنه)
شما طوری رفتار میکنید که انگار تمتم کنترل خودتونو دادید دست خانومتون.حتی کنترل فرمون ماشین رو .یعنی اگر خانومتون میگه برو تو فلان نقطه پر ترافیک..شما میری...نمیشه بگید عزیزم اینجا شلوغه..من یه گوشه نگه میدارم شما برو کارتو انجام بده و بیا.
ایشون وقتی به خانواده شما فحاشی میکنه شما چیکار میکنید؟
نمیدونم قبلا ازتون پرسیدم یا نه...مهریه ایشون چقدره؟
ایا امکانش هست با یه فرد امین از خانوادش صحبت کنید؟(ببینید این باشه برای اخرین راه.چون این کار مثل شمشیر دو لبه هستش)
من خواهش میکنم شما به دکتر یونسی هم سربزنید.
من تاپیکتون در قسمت نیازمند به حضور کارشناسای تالار گذاشتم.
مشکل خانوم شما لاینحل نیست...
لاالا ... ببین این زن ها ادم رو مجبور می کنند که به کانالهای کفار و ... :305:نقل قول:
ولی من و تو 1 یه برنامه ای داره خیلی جالبه.
اتفاقا اتفاقا یه برنامه داشت یه خانم روانشناس داشت در همین مورد صحبت می کرد و اتفاقا اشاره به سوء رفتارهایی می کرد که با رفتارهای همسر من دقیقا مطابقت می کرد حالا اون از جوانب مختلف بررسی می کرد ... جالبه که همسرم می دید و می دونست که طرف داره دقیقا در مورد شباهت رفتاری خودش صحبت می کنه ولی سریع کانال رو عوض کرد و وقتی هم من برگردوندم به بهانه های مختلف ذهن من رو درگیر می کرد .
ببینید همسر من میدونه داره اشتباه می کنه مسئله اینه که نمی خواد دست از این کاراش برداره .
حق با شماست دقیقا همینطور هست حالا من موندم چطوری اوضاع رو درست کنم چون فشارهای کاری ، فشارهای اقتصادی و دیگه اینجور چیزها داره حوصله ام رو سر می بره .نقل قول:
ببینید ..مشکل عمده شما منفعل بودنتونه و هرکس دیگه ای هم باشه از این انفعال استفاده میکنه.(منم بودم میکردم)
ببینید ایشون شخصت خاصی داره ، اگر یه روزی یه کاری خلاف میلش کنید به راحتی بعدا جوری تلافی میکنه که نگو و نپرس کلا انسان ناآرامی هستش البته احساس می کنم این یک اپیدمی هست .نقل قول:
شما طوری رفتار میکنید که انگار تمتم کنترل خودتونو دادید دست خانومتون.حتی کنترل فرمون ماشین رو .یعنی اگر خانومتون میگه برو تو فلان نقطه پر ترافیک..شما میری...نمیشه بگید عزیزم اینجا شلوغه..من یه گوشه نگه میدارم شما برو کارتو انجام بده و بیا.
متاسفانه 500 تا اونم به پیشنهاد خانواده خودم بوده . اینم بگم مطمئن باشین طقی به طوقی بخوره فورا میزاره اجرا شک نکن .نقل قول:
نمیدونم قبلا ازتون پرسیدم یا نه...مهریه ایشون چقدره؟
فایده نداره اونا خواهرشون رو ول نمی کنن می دونن حتی داره اشتباه می کنه بهش هم می گن البته همسر من حرف قبول نمی کنه .نقل قول:
ایا امکانش هست با یه فرد امین از خانوادش صحبت کنید؟(ببینید این باشه برای اخرین راه.چون این کار مثل شمشیر دو لبه هستش)
ببینید همسر من شعارش اینه : من بهترین ادم روی زمین هستم ، اخلاقم بهترینه ، و من هیچ اشتباهی نمی کنم .
یه دفعه مشکل داشتیم خواهرش و باجناقم صد بار گفتن مقصر تویی باز قبول نکرد
دنبال ادرس و تلفنشم اکه دارین لطف کنیدنقل قول:
من خواهش میکنم شما به دکتر یونسی هم سربزنید.
با تشکر از همه شما دوستان عزیز من همچنان منتظر نظرات شما دوستان هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali323
[align=justify][align=justify]يك كسي به كس ديگري گفت:آقا من در خانه خيلي عصباني ميشم، منو راهنمايي كنيد... كه عصباني نشم. گفت: چرا عصباني ميشي؟ گفت: دست خودم نيست، وقتي پامو تو خونه ميذارم و يه ناراحتي پيش بياد به زمين و زمان بد ميگم و بي اختيار عصباني ميشم.[/align][/align]
گفت: اگر بي اختيار عصباني ميشي ، نسبت به من هم عصباني شو. گفت: حاج آقا با شما كه نميشه... گفت: وقتي بامن نميشه با اونها هم نميشه. اينو بدون كه وقتي تو خونه عصباني بشي بچه ات ياد ميگيره، بزرگ ميشه و اين عصبانيتشو به تو و مادرش برميگردونه.
از حضرت عيسي(ع) سوال كردند كه سخت ترين عذاب قيامت چيست؟ حضرت فرمودند: خشم خدا، گفتند: ياروح الله چه كنيم كه از خشم خدا در امان بمانيم؟ گفتند: خشم خود را فرو خوريد. پيامبراكرم(ص) فرمودند: واي به حال مردي كه وارد خانه شود و اهل بيت او از او وحشت كنند،بلرزندو بترسند.
به نظر شما رفتار مناسب زن در قبال عصبانیت و خشونت مرد چيه؟
1- مقابل به مثل كنه.
2- بي تفاوت باشه.
3- اصلا با اين مرد نميشه زندگي كرد.
4- خونسرد باشه و در يك شرايط بهتر با شوهرش صحبت كنه.
5- ...
چندنکته باعث میشه در موقع عصبانیت مرد خونه به زن خونه کمک کنه:
نکته اول:
عامل عصبانیت رو شناسائی کنیم اگه خانم خونه هنر به خرج بده بتونه عامل عصبانیت رو شناسائی بکنه ودر جهت برطرف کردن این عامل تلاش بکنه جواب می گیره مثلا بعضی وقتها عامل عصبانیت درون خانواده هست آقای خونه خسته وکوفته از بیرون وارد خونه شده حالا کسی نیست یک خسته نباشید خشک وخالی به این مرد بده اگه در این مورد خانم خونه به استقبال آقاش بره یک لیوان آب سرد یا یک چای داغ براش بریزه این مرد تمام خستگی کارش از تنش بیرون میره
نکته دوم :
آماده سازی وآرام کردن محیط خانواده برای آقای منزل تا اینکه وقتی وارد خونه می شه این آرامش به این مرد هم انتقال پیدا بکنه بعضی وقتها دیده میشه مردی که خسته هست وارد خونه میشه در حالی که بچه ها از در ودیوار بالا می رن خونه اینقدر نامرتب وکثیفه که آدمی هم که حالش خوبه وخسته نیست رو کلافه می کنه در این مورد خانم خونه بچه هارو موقع اومدن مرد خونه آروم بکنه ویک دستی به سر و روی خونه بکشه انشاءالله اجرش محفوظ
نکته سوم :
عامل بیرونی باعث عصبانیت شده حالا یا کمبود مالی هست یا خستگی بیرونه که از فعالیت های زیاد نشاءت گرفته خوب یک خانم خوب به صحبت کردن با مردش می تونه خستگی ر از تنش بیرون کنه مثلا مشکلات رو برای آقاش کوچیک جلوه بده نه اینکه خودش دامن به مشکلات بزنه.
مهم ترین کار این است که ما علت بد اخلاقی را شناسایی کنیم سپس آن را اصلاح کنیم علاوه بر نکاتیکه گفته شد، ممکن است علت بد اخلاقی همسر این موارد باشد:
- نارضایتی از سطح روابط جنسی که باید آن را اصلاح کرد.
- ممکن است بد اخلاقی جزء عادتهای بد همسر شده باشد؛ در این صورت باید با او سازگار بود و با تندی و بد اخلاقی او مدارا کرد.
سلام،نقل قول:
نوشته اصلی توسط fpsj6562
لطفاً برای طرح مشکل خود یک تاپیک جدید ایجاد کنید.
می توانید از این لینک استفاده کنید: کلیک کنید
طبق قوانین سایت باید فارسی تاپیک کنید.
با تشکر.
سلام علی اقا
دکتر یونسی
من نظرم اینه که شما با بزرگترش (مثل پدر یا مادر صحبت کنید.اما بازم میگم باید اخرین راه باشه .ضمن اینکه با افراد متخصص در این زمنیه هم مشورت کنید)