RE: ایا این شخص مناسب ازدواج هست؟ (درخواست دختر برای رابطه جنسی)
سلام دوست عزیز
درخواست ایشون خیلی جای سوال داره، اما من عادت دارم نسبت به مسایل از همه جوانب نگاه کنم، با توجه به اینکه ایشون پایبند قیودی نیستند، از طرفی با توجه به شرایط جسمی پیش اومده براشون، احتمال میدهم که مسئله بچه براشون خیلی مهم هست، تا تشکیل یه خانواده، حالااین هم که پیشنهاد بچه دار شدن را داده، مطمئن بوده که بعد از این اتفاق رها نخواهد شد و ازدواج هرچند کوتاهی صورت میگیره و در نهایت ایشون به خواستشون میرسن حالا این وسط بابای بچه هم موندن چه بهتر و اگر نموند خوب ایشون به هدفشون رسیدن،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash1348
موضوع بزینس رو که مطرح کردید نظرم برگشت، شاید اهداف دیگه ایی غیر از هوس بازی داره.شاید هم یک قصه باشه فقط.
من احساس خوبی نسبت به این قضیه ندارم.
بعضی آدم ها که تصور میشه خیلی باهوشن،بعضی وقت ها کارهایی میکنن که آدم به عقلشون هم شک میکنه چه برسه به هوششون.
به هر حال مراقب باشید که یک طعمه نباشید.
مخصوصا در موضوع صادرات محصولات فرآوده های نفتی، این کار زیاد هم به رابطه بازی نیاز نداره، یک روال قانونی داره که باید طی بشه. سختیش فقط بازاریابی در سطح بین المللی هست، وگرنه از نظر داخلی مشکلی ندارید که نیاز به رابطه داشته باشه.
شاید میخواد شما رو به عنوان همسر خودش وارد معاملات کنه و بعد هم ...
من اگر جای شما بودم با این روشی که خانم داره میاد جلو، خودم رو کنار میکشیدم.
خدا میدونه چقدرنظراتتون برام مهمه ممنونم قصه ای درکار نیست
درمورد بیزینس بگم فردی دارای کارخونه تو یه کشورعربیه مواد اولیه میخواد واسش اینجا دفتر شرکت رو اماده کرده نیرو میخواد واسش که با توجه به سابقه کار بنده مناسب هستم براشون این چیزیه که من میدونم
فردی که داره اینجا شرکت راه اندازی میکنه یه ایرانیه ساکن لبنانه که اتفاقا به این خانوم علاقه شدیدی داره اما سنش نزدیک به 45 هستش و این خانوم میگه علاقه طرف براش اهمیت نداره ازنظر عاطفی البته اون فرد مذهبیه اما از اون مذهبیا ظاهرا!
کاشکی اصلا درگیراین رابطه نشده بودم میدونید یک شب بودن با فانتزی ذهنیتون تاثیرش قطعا عمیقه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe.a
سلام دوست عزیز
درخواست ایشون خیلی جای سوال داره، اما من عادت دارم نسبت به مسایل از همه جوانب نگاه کنم، با توجه به اینکه ایشون پایبند قیودی نیستند، از طرفی با توجه به شرایط جسمی پیش اومده براشون، احتمال میدهم که مسئله بچه براشون خیلی مهم هست، تا تشکیل یه خانواده، حالااین هم که پیشنهاد بچه دار شدن را داده، مطمئن بوده که بعد از این اتفاق رها نخواهد شد و ازدواج هرچند کوتاهی صورت میگیره و در نهایت ایشون به خواستشون میرسن حالا این وسط بابای بچه هم موندن چه بهتر و اگر نموند خوب ایشون به هدفشون رسیدن،
کاملا منطقی به نظر میرسه ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 7SINA
منم به خواست ایشون دراولین دیدار به رابطه جنسی تن دادم (کلا باردوم بود رابطه جنسی داشتم وهوسران نیستم) اما به خواست ایشون مبنی بر بچه عمل نکردم وایشون گفت پس من رو دوست نداری که حاضر به این کار نشدی و منم گفتم منطقی نبودازهیچ نظر
دوستان به این نکته اشاره نکردند که این اقا خودش قبلا رابطه جنسی داشته و در عوض همگی دنبال نجابت زن این ماجرا هستند و او را محکوم می کنند...
.... ایشان قصدشان ار رابطه بچه دار شدن بود شما هم تن دادید ولی زیر بار بچه دار شدن نرفتید!!
این کاملا مشخصه که شما این خانم را دوست دارید...به نظرم در این رابطه جلو بروید و تعهد او را چندین بار امتحان کنید و تا مطمئن نشدید ازدواج نکنید. در مورد مسائل حقوقی شرکت هم مواظب باشید از این خانم رودست نخورید!!
این پست توسط hamed65 ویرایش شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط لبخند :-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 7SINA
منم به خواست ایشون دراولین دیدار به رابطه جنسی تن دادم (کلا باردوم بود رابطه جنسی داشتم وهوسران نیستم) اما به خواست ایشون مبنی بر بچه عمل نکردم وایشون گفت پس من رو دوست نداری که حاضر به این کار نشدی و منم گفتم منطقی نبودازهیچ نظر
دوستان به این نکته اشاره نکردند که این اقا خودش قبلا رابطه جنسی داشته و در عوض همگی دنبال نجابت زن این ماجرا هستند و او را محکوم می کنند...
.....ایشان قصدشان ار رابطه بچه دار شدن بود شما هم تن دادید ولی زیر بار بچه دار شدن نرفتید!!
این کاملا مشخصه که شما این خانم را دوست دارید...به نظرم در این رابطه جلو بروید و تعهد او را چندین بار امتحان کنید و تا مطمئن نشدید ازدواج نکنید. در مورد مسائل حقوقی شرکت هم مواظب باشید از این خانم رودست نخورید!!
ببینید خود طرف میگه توازمن بکرتری وپاکتری اینو بدون رودروایسی میگه
دروتخته لفظ مودبانه ای نیست لطفا دقت کنید به خاطر علقه های شخصی وزن بودن احتمالیتون زننده نظر ندید دوست من.
درمورد توصیه اخرتون ممنونم.
من قصدم توهین نبود و اون فقط یک ضرب المثل بود!! من اصلا اون خانم و یا شما را محکوم نکردم و فقط میخواستم دوستانی که نجابت اون زن را بهانه کردند توجیه کنم...
به نظرم این خانم به شما علاقه دارد چون پیشنهاد رابطه جنسی بدون داشتن علاقه برای خانم ها فکر نمیکنم ممکن باشد و نکته دوم اینکه از شما بچه میخواهد...
خانمی با شما در همون ارتباط اول تقاضای روابط جنسی می کنه و شما می پذیرید، بعد همین خانم شما رو به فردی که شرکتی داره و از قضا عاشق این خانم هست جهت استخدام معرفی می کنه.
در واقع این خانم به هر دلیلی دو رقیب رو در برابر هم قرار می ده...
یه کم عجیبه برای من، البته دلیلش اینه که همه ابعاد مسئله و انگیزه ها روشن نیست.
حالا که به این نتیجه رسیدید که کاش درگیر این رابطه نمیشدید باید عرض کنم هنوز هم دیر نشده، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.
با کمک دوستان بدون اینکه به دنبال دلیل کارهای این خانم باشی به دنبال راهکاری جهت خروج از این وضعیت باش.
یک شب فاتنزی آنقدر ارزش نداره که یک عمر پشیمانی پشت سرش باشه.
دوست عزیز
شما 30 سال داری، از هر لحاظ یه کیس عالی برای ازدواج، این خانم حتی اگه به صورت خوشبینانه فقط قصد مادر شدن داشته باشه، زندگیه شما کوتاه مدت خواهد بود، و شما فرصتهای زیادی را برای داشتن یه زندگیه پایدار و با چارچوب از دست خواهی داد، من اصلا آدم مذهبی نیستم اما به شدت چارچوب مندم، 2 اصل تو زندگی خیلی مهمه، اعتماد و صداقت، البته خیلی شبیه هم هستند، اینجا شما حتی مطمئن به صدق گفتار ایشون نیستین، در عین حال مطمئن نیستین فرد قابل اطمینانی هستن یا خیر، شما که خدا رو شکر مشکلی برای زندگی نداری، چرا دنبال یه هم پرواز یه عشق یه همراه نمیری؟ یکی که با همه و جود باورش کنی، به قولی یه روح تو 2 جسم، به قوله استادی، ازدواج مثل پرواز کردنه، اگه با جفت مناسب ازدواج کنی، میشه هم پروازت و به اوج میرسین، اگه نه میشین قفس هم
دوست من این حق اون خانم هست هر طور دوست داره زندگی کنه و به زندگی نگاه کنه، اما نذار بازیچه نوعه نگاهه ایشون به زندگی شی، چرا باید بچه ای بوجود بیارین که از سلامت محیط پرورشش مطمئن نیستین؟
این خودخواهیه محضه.......
مرد مثل باغبون میمونه، و زن زمین زراعی، بچه ها هم محصوله کارو تلاشه باغبون تو باغن، باغبونه عزیز میخواهی رو باغی کار کنی و زحمت بکشی که احتماله خشکسالی درش میره، با یه انتخاب میتونی سرنوشتت رو سمت و سو بدهی، ما این خانم را نیشناسیم و همه نظرات نسبت به گفته های شما بوده، باز هم ببینین شما از زندگی چی میخواین و دنباله چی هستین،
اینقدر نظراتتون زیباست که مجبورم میکنه چند قدمی راه برم وفکر کنم ممنونم
ایشون بچه خواستنشون با توجه به اینکه قرص میخوردند تا نظم قاعدگیشون رو به هم بزنن و حتی دوماه هم گفتن پریود نشدن میتونه تنها یه بلوف بوده باشه برای درگیرکردن من که اطلاعی از این مساله و به قولی عدم رها سازی تخمک از لوله فالوپ نداشتم!!!
اما بگید دوستان چطور تعهد رو میشه درمورد فردی آزمود کلامی که چندان ممکن نیست وقتی هوشمندانه قطعات پازلشو میچینه که شکی نباشه!؟
به نظر من اين مساله كه خانم عجله دارن قبل 35 سالگي مادر بشن كاملا منتفيه... اگه فقط فقط صرفا قصدشون مادر شدن بود ميتونستن به خواستگار لبنانيشونم جواب مثبت بدن
در ضمن كي ميگه خانم ها بعد از 35 سالگي باردار نميشن؟؟!!! خاله من فرزند آخرشو تو سن 43 سالگي به دنيا اوورد!!! ((البته بارداري تو سن بالا ريسك بالاتري داره اما در هر صورت داشتن فرزند بدون پدر خيلي احمقانه تر به نظر ميرسه))
شايدم ايشون ميخواستن از طريق بچه رابطه خودشون رو با شما قوي تر كنن... نه صرفا به خاطره وابستگي عاطفي كه به شما دارن ، بلكه براي رسيدن به مقاصد و منافعي كه از نظر مالي و شغلي براشون وجود داره.
100 درصد با نظر آرش موافقم كه يه كلكي تو كارش هست!!
كمتر خانومي بعد از چند بار صحبت تلفني تن به اين كار ميده مگر اينكه قصد شومي داشته باشه يا كمي از نظر هوشي در سطح پايين تري باشه.... كه با توجه به تعريفهاي شما مورد اول شانسه بيشتري داره
با اين هوش بالايي كه ازش تعريف ميكنين حتي اگه واقعا شما رو دوست داشتن و به ازدواج با شما فكر ميكردن، اين قدر عقلشون ميرسيد كه با اين پيشنهاد رابطه جنسي كار رو خراب ميكنن و اعتماد شما مطمئننا ازشون سلب ميشه! ... پس ايشون فقط دنبال وابستگي جنسي شما به خودش و به طبع اون وابستگي عاطفي شما و در نهايت رسيدن ايشون به ساير منافعشون هست
ببخشيد اين سوال رو ميپرسم، شما با وجود داشتن تمام اين رابطه هاي بي قيد و بندي كه خانم داشتن از نظر سلامت جسمي خانم مطمئن هستين كه تن به اين كار باهاشون دادين؟؟ (منظورم ايدز و اين حرفهاست)
به نظر من زياد دنبال اين نباش كه بفهمي 100 درصد قصدش چيه... فقط اين رو مطمئن باش كه توي بد بازي اي افتادي... زودتر خودت رو از اين چرخه ي بي رحم خارج كن
موفق باشي:72:
خیلی وقتا چندین بار ازمن میپرسه "سینا منو میخوای" بارها میپرسه وبعد میگه چرا واروم میشه بعضی وقتام تکراری میپرسه "من دختر بدی ام؟"
اما من احساس نمیکنم بی تاب باشه برای من منم البته همین طورم خودشم میگه تو موندی تو شک درمورد من
من ادم احساسی هستم اما حس میکنم ایشون برخلاف چهرشون اینطور نیستن یعنی وجح برتر شخصیتشون خودخواهیه مثه ادمایی که به همه به چشم یه ستایشگر نگاه میکنن!اما انگار به من نیاز داره حداقل جنسی یا به هردلیل میخواد تورابطه باشه اما گاهی انگار دلش میسوزه میگه خودتو از زندگیه لعنتیه من بکش بیرون!!!
عاشق وخواستگارایی که به پاش نشستن خودش میگه هنوزم داره اما ازنظرروحی ارامش نداره میگه چرا ادمایی که من میخوام منو دوست ندارن درعین حال باز میگه من دوستت دارم پارادوکسیکاله درسته؟