RE: راهنمایی در رابطه دوستی که قهر کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
طبق قوانین همدردی
16 - معرفی آی دی یاهو ممنوع ، تبلیغ شماره تلفن ، ایمیل و ... از طریق نام کاربری یا پستها در انجمنها ممنوع
هیچ کاربری حق ندارد با معرفی آی دی یاهو، شماره تلفن یا وسائل ارتباطی دیگر چه به صورت عمومی و چه به صورت خصوصی کاربران را به اعتبار این انجمن به سمت خود سوق دهد. همه ی کاربران در همین انجمن به مقصود خود می رسند .
ببخشید اطلاع نداشتم، ممنونم از تذکرتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Simko
ببخشید اطلاع نداشتم، ممنونم از تذکرتون.
برام پیغام خصوصی بزنید ایدی را .
مرسی
سلام احمد جان. :72:
متاسفانه این امکان مقدور نیست برادر من. در انجمن همدردی امکاناتی چون پیام خصوصی برای کاربران عادی فعال نیست، برای این امکانات باید حق عضویت به انجمن پرداخته شود، اما چون متاسفانه در ایران حضور ندارم، کارت اعتباری "مسترکارد" و نیز "پی پال" توسط سایت همدردی پذیرفته نمیشود، لذا هنوز راهی برای پرداخت پیدا نکرده ام.
با این وجود فکر میکنم قانونی که ویدا خانم نقل قول کردند بدون ابهام باشد. بدین معنی حتی اگر امکان پیام خصوصی وجود داشت، خلاف مقررات محسوب میشد. این دوستان بجای اخطار به ما، محترمانه تذکر دادند به نظرم شابسته است ما نیز به قوانین احترام بگذاریم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Simko
سلام احمد جان. :72:
متاسفانه این امکان مقدور نیست برادر من. در انجمن همدردی امکاناتی چون پیام خصوصی برای کاربران عادی فعال نیست، برای این امکانات باید حق عضویت به انجمن پرداخته شود، اما چون متاسفانه در ایران حضور ندارم، کارت اعتباری "مسترکارد" و نیز "پی پال" توسط سایت همدردی پذیرفته نمیشود، لذا هنوز راهی برای پرداخت پیدا نکرده ام.
با این وجود فکر میکنم قانونی که ویدا خانم نقل قول کردند بدون ابهام باشد. بدین معنی حتی اگر امکان پیام خصوصی وجود داشت، خلاف مقررات محسوب میشد. این دوستان بجای اخطار به ما، محترمانه تذکر دادند به نظرم شابسته است ما نیز به قوانین احترام بگذاریم.
درسته. ولی ، من و شما هر دو مایلیم با هم در ارتباط باشیم . اگه دوستان اجازه بدند شما ایدیتونو بزارید بعد که من دیدم پستو پاک کنند خیلی خیلی ممنون میشم . کمک بزرگی هم به من کرده اند.
مرسی