RE: حوصله ی انجام هیچ کاری رو ندارم
سلام
برنامه ی امروزم رو در حدود 70 درصدش رو اجرا کردم . خودم راضی ام از خودم .
توی برنامه ای که برای خودم ریختم از 9 صبح تا 9 شب باید 8 ساعت درسم رو بخونم و از 12 تا 8 صبح هم بخوابم . دایی ام امشب به من وداداشم گفت که باش بریم بیرون بگردیم و رفتیم پارک . فکر نمی کردم انقدر طول بکشه .
نمی دونم چرا این طوری هستم هر دفعه ای که پارک می رم یا می رم سینما و می بینم یک عده ای دارند دختر بازی می کنند حالا شاید هم نامزد باشند نمی دونم اما هر چی که باشه اعصابم داغون می شه ...
از این ناراحت نمی شم که اونا چه کار هایی دارند می کنند بلکه به خودم می گم خاک تو سرت . عرضه نگه داشتن یک دوست دخترم نداری . حالا این همه داری ریاضت می کشی که چی بشه ؟ می خوای چی رو به خودت ثابت کنی ؟ یا به خودم می گم اوه اون دختره رو ببین که کسی طرفش نیست . نیم ساعت هم هست که فلان جا نشسته برو بش شماره بده ؟ یعنی کلا به هم می ریزم . یا مثلا سوار بازی های پارک می شم به خودم می گم خب نظرت در مورد اون دختره چیه که باش دوست بشی دختر خوشگلیه و ....
تصمیم گرفتم تا زمانی که می خوام دوست دختر نداشته باشم یا ازدواج نکنم علاوه بر اینکه با آدم های بی خود نگردم پارک و سینما و .... هم نرم . چون تاثیر منفی این جاها بیشتر از تاثیر مثبتش هست . اگه یکی دو سال پارک و سینما و ... نرم اتفاقی برام نمی یفته .
این پیج هم اگه ممکنه باز باشه تا 7 ماهه دیگه اگه حوصله ی درس خوندن رو نداشتم مزاحمتون بشم .
یک حرف های دیگه ای هم می خوام بزنم .
اول ابنکه توی پستی که دیشب نوشتم خیلی بد حرف زدم . حق نداشتم به کسی بگم پست یا آدم بد چون اون طوری که من الان رفتار نمی کنم می خواند رفتار بکنند . به من چه . اما خب اون موقع جو گیر شدم این حرفو زدم .
ضمنا داشتن رفتار های خاص در قبال خانواده خیلی بم کمک کرده و الان به جای اینکه تحقیرم کنند منو تحسینم می کنند . اصلا انقدر بم چسبیده که حتی مساله ای ندارم همیشه و در زندگی آیندم هم همین طوری رفتار کنم .
سلام
درسام رو دارم می خونم حدودا ۸۰ درصد برنامه ام رو دارم اجرا می کنم . توی این مدت یک مسافرت چهار روزه هم رفتم .
اما از خودم راضی نیستم . درسته مثلا دارم توی مسیر درست قدم بر می دارم اما مسیر خیلی سخته و از ادامش می ترسم .............. اما جرات این رو هم ندارم که خودم رو از زندگی خلاص کنم و مجبورم به راهم ادامه بدم ...
یعنی چه بلایی سرم می یاد ؟ آیا آخر یک روزی گیر بچه های حزب الهی و اطلاعات ایران می یفتم و منو می کشند.. یا اگه زنده بمونم و با یه دختر معمولی ازدواج کنم و بفهمه من چه عقایدی دارم چکار می کنه ..و می تونه چقدر برای من و اون دختر تلخ باشه ....اصلا یک زنی که مثله من فکر کنه می تونه قابل اعتماد باشه ...
اصلا این رفتار های من درسته . حالا دیگه تا بچه دوم راهنمایی اش هم یه پارتنر داره . .من که اگه یکی بم بگه این کارها درسته یا غلط نمی دونم بش بگم درسته یا غلط و بیشتر فکر می کنم اگه یک حدودی رعایت بشه مشکلی نداره چرا دارم الکی سر هیچ و پوچ خودم رو اذیت می کنم .
از زندگی ماشنی و زندگی که توش عشق نباشه خسته شدم . از زندگی توی خانواده و جامعه ای که منو نمی خواد و به لطف اینکه توش به صورت خودم نقاب زدم و یک کسه دیگه ای شدم منو پذیرفتند خسته شدم .
برام مهم نیست فریبا نامزد داره ازدواج کرده و ... می خوام باش درد دل کنم . می خوام توی بغلش گریه کنم . تف به این زندگی که هر چی توش بیشتر می فهمی هر چی می خوای بیشتر آدم درستی باشی و هر چی می خوای آدم تر باشی زتگی برات سخت تر می شه ...واقعا به آدم های ابله و بی وجدان حسودیم می شه ..
ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم . خواستم با یکی درد دل کنم . مشکلی نیست یواش یواش باید برم درسام رو بخونم .
kasi nemikhad javabe man ro bede .age kasi chizi be zehnesh nemirese pas alaki daram in page ro edame midam .
Meinoush shoma ham dg harfi nadari k bem begi ?
bebakhshid fingilisi neveshtam akhe ba mobilam to internet umadam va enghadr be zabane shirine farsi alaghe daram k hata roye gushim nasbesh ham nakardam ;)
از اینکه داری درساتو می خونی خوشحالم عزیز جان.
:72:
az modirane hamdardi mikham in page ro ghofl konand . Bye
کاری که الان باید بکنی فقط درس خوندنه. به اینکه اینده چی می شه و نمی دونم با کی ازدواج کنی و ده سال دیگه چی می شه فکر نکن. چون فقط تمرکز و شفافیت ذهنتو می گیره. دونه دونه کاراتو بکن بدون اینکه به هیچ چیز دیگه ای فکر کنی. هر کاری وقتی داره. ازدواج به وقتش اما الان فقط تمرکزتو برای درس بذار. موفق باشی.
yek balayi badaz zohr saram umade k kheyli halam ro gereft
Khastam kami az fazaye hardam ro az yek drive toye drive dg berizam ke baes shod drive aslim format beshe .
Alan hameye ketabam va mostanadam va filmhaye laptabam pak shode .dar hodude 100G
Bishtar az inke unha ro baraye khodam mikhastam be fekre in budam k zanam ro ba aghayedam ashna konam ,hala chekar konam
عزیز فرمت کردی واقعا؟ شاید قابل بازیافت باشه.
اخه این همسر اینده ات واقعا معلومه که کی هست یا هنوز نمی دونی و انقدر داری خودتو به خاطرش ازار می دی؟
سنت حدود 22 یا 23 بود. زوده برای اینهمه ازار دادن خودت. دونه دونه کاراتو بکن و به سرانجام برسون. واسه هیچی عجله نکن. الان تمرکزتو بذار سر زبان خوندن و ارشد خوندن. این دو تا کارو که انجام دادی یا برای ادامه تحصیل می ری یا اینکه همینجا ارشد می خونی. به خودت یعنی به فکرت بی دلیل فشار نیار. چون فقط باعث می شه تمرکزت و انرژیت هدر بره. دونه دونه که کاراتو بکنی پله پله پیشرفت می کنی و در اثر موفقیتی که در هر مرحله از کارات به دست میاری می تونی اهداف بهتری رو تنظیم کنی واسه خودت. مثلا اول باید مدرک تافل یا ایلتس داشته باشی که بتونی برای ادامه تحصیل اقدام کنی. اینکه هی مثلا می گم اینکه هی قبل از اینکه مدرک زبان داشته باشی راجع به زندگی کردن و اب و هوای بد فلان کشور سردسیرو اینا فکر کنی می شه انرژی تلف کردن. الانم همینه. تو اول کارای اولویت دارتو مثله درس خوندن بکن بعدش به وقتش به همسر اینده ات رسیدی تازه کم کم می تونین با عقاید هم اشنا بشین. الان دلیلی نداره خودتو با این فکرا ناراحت کنی گلم. دونه دونه. پله پله کاراتو بکن و به نتیجه برسون. همه رو باهم نمی شه انجام داد. اصلا به همش با هم نمی شه فکر کرد. می شه اعصاب خوردی. ذهنتو متمرکز کن روی کاری که می خوای. گفتی ارشد می خوای بدی پس همونو بخون. به هیچی دیگه هم فکر نکن.
آره فرمت شده دیگه کاریش نمی شه کرد . اون ها رو در عرض ۴ یا ۵ سال جمع کرده بودم .
کتابام حدود ۴۵ تا بود که اگه بخوام دانلودشون کنم ۳ یا ۴ ساعت بیشتر وقتم رو نمی گیره . بی خیاله مستند ها و فیلم ها و آهنگ هام هم می شم. آهنگ رو هم از داداشم می گیرم .
بدشانسی من از اونجا بود که backup هم از اطلاعاتم گرفته بودم که اون هم در درایو اصلی ام بود .
فیلم ها و مستند هام رو هم کاری نداره دیگه به جای اینکه دانلود کنم بعدا اینترنتی می خرم .
من اگه بخوام توی ایران ازدواج کنم بیشتر می خوام بعد ازدواج عقاید زنم رو عوض کنم و باش زندگی کنم نه اینکه بخوام قبل ازدواج اون رو با عقاید خودم آشنا کنم .چون طبق آمار موسسه گالوپ در سال ۲۰۰۸ فقط افرادی با عقاید من ۱.۱ درصد جمعیت ایران رو داشتند و فکر نکنم ما الان بیشتر از ۳ درصد جامعه باشیم و اگه درصد همفکرای من در یک خانواده مذهبی رو مد نظر بگیرید که نباید بیشتر از ۲ درصد باشه . پس از همین الان باید خودم رو برای تغییر عقیده یک آدم در گذر زمان و در مراحل مختلف و برنامه ریزی شده آماده کنم و فکر می کنم تا حدودی آمادگی اش رو داشته باشم .
منم مشکلی شبیه این دارم
حس تنهایی شدیدی تو وجودم ایجاد شده
و خستگی
و نامیدی از آدما . جلوی هیچکس با صدای بلند نمب تونی فکر کنی
ماشالا ما ایرانیها هم انقدر قضاونی هستیم که حد نداره....