اگه خشک برخورد کنی همه چیز درست میشه
بی تفاوت بهش نگاه کن
جوری که انگار اصلا وجود نداره
کوچکترین روزنه امیدی براش باز نذار
اونوقته که پیش خودش میگه: نه بابا این دختره اصلا تو این فازا نیس
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه خشک برخورد کنی همه چیز درست میشه
بی تفاوت بهش نگاه کن
جوری که انگار اصلا وجود نداره
کوچکترین روزنه امیدی براش باز نذار
اونوقته که پیش خودش میگه: نه بابا این دختره اصلا تو این فازا نیس
سلام
من با یه آقایی دوست بودم که قبل از من دوست دختر زیاد داشته الان قصد ازدواج داریم اما من احساس میکنم که هنوز با کسایی نه زیاد ولی در حد گاهی اس یا ایمیل در ارتباطه
دوسش دارم
اونم هیمین طور . بهم قول داده که وفاداره اما من مطمعن نیستم
چیکار کنم که خیالم ازش راحت بشه؟ خوانوادش راجع به من همه چیو میدونن
لطفا راهنماییم کنید
:325:
مشکل از مردهای هوسران است لطفا فریب نخورید از ابتدا دمش را قیچی کنید تا کار به جایی نرسد که در همین سایت زیاد دیدیم
فاطمه مثنی عزیز
به همدردی خوش اومدی عزیزم
شما باید برای خودتون موضوع جدید انتخاب کنید و تاپیک بزنید تا دوستای خوب تالار بتونن به شما کمک کنن.
قبلا تاهل یک جورایی ایجاد تعهد و در کنارش امنیت برای بقیه بود. وقتی همکارت یا همسایه ات یا ... متاهل بود، دیگه خیالت راحت بود که می تونی بی هیچ نگرانی باهاش کار کنی. اما این روزها از متاهلین بیشتر باید ترسید.
پيداي عزيز، كاملا قبول دارم متاسفانه ٠٠٠٠
من خودم تا زماني كه سر كار نرفته بودم و با چشم خودم اين رفتارها رو نديده بودم فكر نمي كردم يك مرد متاهل متعهد اينجوري برخورد كنه ، هميشه فكر مي كردم به آقايون متاهل بيشتر از مجرد مي توان اطمينان داشت اما حالا نظرم ١٨٠ درجه برگشته و اينقدر كه به مجردين و حياي رفتاريشون اطمينان دارم ذره اي به اين ٩٠ درصد آقايون متاهل اعتماد ندارم و واقعا متاسفم هزار بار متاسفم٠٠٠٠٠
سلام،من خودم پسرم...مجردهم هستم...شاید تو اصلا تقصیری نداری،شایدجذابیتت طوری هست که چنین مشکلی پیش میاد،اینطوری نبایدفکرکنی که فقط واسه مردای متاهل جذابیت داری...شاید شرایط طوری بوده که بیشتر تو دید اونا بودی،به نظر من خودتو اذیت نکن،این کار کثیفیه که ازمردای متاهل ماسرمیزنه...کمترخودتو تو دسترس قراربده...شمارتو عوض کن...رسمی ترازاین باهاشون برخورد کن...میبخشید جسارت کردم نظر دادم.
خانومای عزیز اصلا این مغناطیس ها و این جذابیتها و این تعاریفی که ازتون میشه از جانب مردهای غریبه تو محیط کار و بیرون از خونه جدی نگیرین!اونا اون لحظه فقط به خوشی و هوس خودشون فکر میکنن و چه بسا تو دلشون دارن میگن اما زن خودم صد پله از تو بهتره!!اما خوب مردن دیگه طبع مردها هم تنوع طلبیه حتی اگه در حد یه مسیج باشه!
همه ی ما زنها هم قربانی این طبع اونا هستیم فقط تا جایی که قدرت دارین بر احساساتتون غلبه کنین و مخصوصا اگر متاهلین بدونین که هیچ جذابیتی برای اونا نداریم جز زن بودن و اگه کسی گفت چقدر با بقیه فرق داری مطمئن باشین هیچ فرقی با بقیه نداریم و این فقط یه راهه واسه لرزوندن دل ما:316:
اوایل که تازه وارد کار شده بودم از آبدارچی و مدیردفتر دادگاهها گرفته تا خود قاضی و رئیس شعبه همه مورد عنایت قرارم میدادن و من یا با گریه برمیگشتم خونه یا اون پرونده رو کلا رها میکردم اما کم کم دارم میفهمم همه چیز بستگی به من داره باید تا میشه با مردها جدی بود و یکمم بهشون رو نداد!به خصوص نباید بذاری حس کنن تو موضوع کارت بهشون نیاز داری یا ازشون کمک میخوای یا یه آتویی مثل انجام یه کار غیرقانونی دستشون بدی وگرنه میبینی کار به جایی رسیده که یه قاضی تهدیدت میکنه که اگه باهاش نباشی پروندت جلو نمیره!!
به مردهای غریبه اعتماد نکنین حتی اگه همکارتونه چون 99درصد مردا زن روفقط تو یه چیز میبینن و اون یه درصدم باید پای 99درصد دیگه بهشون اعتماد نکرد!:311:
البته اصلا عبوس بودن یا خوش تیپ نبودن رو ترویج نمیکنم فقط به مردا رو ندین همین!!
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrabooni
ریشه مشکلت همینه
برای شخص شما و حل مشکل شما نیاز هست که دوست داشته باشی که با مردا در جامعه برخورد نداشته باشی.
چرا با متاهلا هم میشه اینطوری رفتار کرد:305: