RE: مشکل با پدرشوهر بر سر اخلاق عجیب و قول ها و مهریه
دیروز پدرشوهرم آب پاکی رو ریخت رو دستمون و فرمودند که خونه رو نمیسازن! البته این بار بر خلاف سایر سری ها اصلا ناراحت نشدم. معذرت میخوام اما موضوع به امید پدرشوهرم بودن، مثل یه دندون کرم خورده بود که باید می نداختیمش بیرون!
کاری ندارم که همسرم با مامانش تلفنی صحبت کرد و تمام اتمام حجت ها رو بهش کرد تا تا روزیکه زنده ایم ظلمی که در حق ما کردن یادشون نره.
میدونم از اول اشتباه از ما بود که به امیدش نشستیم. ولی بخدا خودتون رو جای ما بذارید. تو مهریه ی خانومتون نصف خونه ی پدرشوهر باشه. این خونه نیمساز باشه. هر روز بگه شما اصلا غصه نخورید، از ماه بعد شروع به ساخت میکنم. و دوباره ماه بعد بگه نمیخوام بسازم. باز تا تو سعی میکنی بین اینهمه غصه خودت یه فکری برداری دوباره بیاد بگه خودتون رو تو زحمت نندازین من براتون میسازم و به همین منوال.
بخدا تو این چند سال خون دل خوردیم از دست این خونه ی لعنتی!
حالا دیروز پدرشوهرم گفته من مهریه اش رو میدم! ما که میدونیم این بشر این بارم داره دروغ میگه فقط به این خاطر که ما رو ساکت کنه. اما میخوام یه چیزی رو بدونم:
ببنید از این نصف خونه، یه دنگش مال یه جاست و دو دنگش مال یه جا دیگه.
روزیکه رفتیم محضر تو یه برگه ی دست نویس که امضای شاهدین و مهر برجسته ی ثبت اسناد و املاک داره نوشته شده:
1- یک دنگ از منزل مسکونی واقع در شهر... خیابان... کوچه ی ... پلاک...
2- دو دنگ از منزل مسکونی واقع در شهر...
مورد اول رو کاملا مشخص کردن. اما مورد دوم رو همونطور که می بینید هیچ آدرسی ازش ننوشتن. بعدها فهمیدیم این مورد دوم مسکن مهره!!!
اما توی خود سند ازدواج معادل ریالی اینا رو نوشتن(البته معادل ریالی اونا که خیلی کمتره ولی بالاخره تو سند اینجوری نوشتن). تو سند ازدواج نوشته: مبلغ 700 میلیون ریال وجه رایج جمهوری اسلامی ایران.
حالا میخوام ببینم من می تونم تو دادگاه بگم همین مبلغ نقدی که تو سند ذکر شده رو میخوام؟