RE: غرايز شديد جسمي منو بيشتر ترغيب به ازدواج ميكنه
ويداي عزيز... راهكارهايي كه دوستام تا اينجا ارائه دادن:
1- ورزش كنم (كه من اين كار و انجام دادم)
2-از تكنيك تفكر فكر استفاده كنم
3-خود ارضايي نكنم (البته من نگفتم كه هر روز اين كارو ميكنم، من مثلا هر 20 روز يه بار وقتي خيلي تحت فشار بودم اين كارو ميكردم)
4-و غذاهاي محرك نخورم
چيزي رو جا انداختم؟؟؟؟؟
اما من هنوز در مورد اين سوال جواب نگرفتم، كه كنترل دائمي اين غريزه به مدت 10، 15 سال آيا كلا اين حسو از بين نميبره؟؟؟؟ اين كنترل دائم بيشتر رنگ سركوب به خودش ميگيره، درست نميگم؟؟؟
دوستان ميگن اين حس مثل گرسنگي و تشنگي ميمونه، اما مگه ما چه قدر ميتونيم اون رو تحمل كنيم؟؟؟
راستي به نظرتون صيغه يه خانوم باكره قبل ازدواج خيلي ناخوشايند و وحشتناكه؟؟؟؟؟ :163:
صیغه دختر باکره بدون اذن پدر ممکن نیست.هیچ پدری م اجازه نمی ده دخترش صرف مسئله جنسی صیغه کسی بشه.
خوب خيلي ها به منظور شناخت و آشنايي صيغه ميكنن، اما كي تو خلوته اوناست تا ببينه واقعا چي ميگذره بينشون؟؟؟؟
ما تو اقواممون زياد اين مورد رو داشتيم (البته با رضايت پدراشون بوده).... اما من هميشه از اين موضوع ميترسم( صيغه قبل ازدواج) و از نظرم كار درستي نيست.... نظر شما چيه؟؟؟؟
صیغه جهت آشنایی متاسفانه بعضی ها انجام می دن ولی جز اینکه همه چیز تمام شده فرض بشه و بعضن دختر مورد
سو استفاده قرار بگیره چیزی نداره.تنها کاری که نمی کنه ایجاد شناخته.ولی اون صیغه ای که فقط در جهت ارضای
جتسی باشه هیچ پدری اجازه نمی ده.ترس تو هم کاملن بجاست هیچ وقت تن به این کار نده.
لطفا اين سوالم رو هم پاسخ بدين:
كنترل دائمي اين غريزه به مدت 10، 15 سال آيا كلا اين حسو از بين نميبره؟؟؟؟ اين كنترل دائم بيشتر رنگ سركوب به خودش ميگيره، درست نميگم؟؟؟
يعني اين 4 ، 5 مورد راه حلي كه بهم ارائه ميدين، (ورزش و ....) ميتونه 10 ، 15 سال جاي اين نياز رو در من بگيره؟؟؟
من سعي ميكنم بهش فكر نكنم، ولي خودتونم يه انسانين و اين نياز رو دارين، واقعا فكر نكردن بهش تا چه مدت؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rama25
لطفا اين سوالم رو هم پاسخ بدين:
كنترل دائمي اين غريزه به مدت 10، 15 سال آيا كلا اين حسو از بين نميبره؟؟؟؟ اين كنترل دائم بيشتر رنگ سركوب به خودش ميگيره، درست نميگم؟؟؟
يعني اين 4 ، 5 مورد راه حلي كه بهم ارائه ميدين، (ورزش و ....) ميتونه 10 ، 15 سال جاي اين نياز رو در من بگيره؟؟؟
من سعي ميكنم بهش فكر نكنم، ولي خودتونم يه انسانين و اين نياز رو دارين، واقعا فكر نكردن بهش تا چه مدت؟؟؟؟؟
راما عزیز:72:
من فکر می کنم شما خیلی اوقات فراغت زیادی داری و خیلی به این موضوع فکر می کنی؟؟
من افراد زیادی را می شناسم که از شما 10 یا 20 سال بزرگتر هستند و سالم و پاک و با ایمان دارند بصورت
مجردی و فوق العاده موفق در کار و حرفه شان زندگی می کنندو نظرشان این است
اگر خداخواست و شریک مناسب خود را یافتند مطمئنا همان خدا هم در بقیه مسیر زندگی همراهیشان می کند.
هیچکدام از الان کاسه چه کنم چه کنم .... برنداشته اند و به ین موضوع فکر هم نمی کنند؟!؟!
لطفا سعی کنی اهداف بلند مدتی برای زندگی خود بگذاری اگر این نیاز این قدر بدون کنترل و افسار گسیخته بود
هیچکس به فکر طلاق و جدایی نمی افتاد و یا دورتا دور مان پر از افراد لاابالی و بی بندو بار بیمار جنسی بود.
موفق باشی:72:
صیغه قبل از ازدواج معلومه که کار درستی نیست.
شما بعد از اتمام مدتش احساسات و عواطفتون رو نمیتونین کنترل کنین.صیغه پسرونه است:163:.
دختری که صیغه بشه متاسفانه به چشم دختر بهش نگاه نمیکنن.
به نظر من هم وقت آزاد زیاد,فکر آدم رو ناخوداگاه به این سمتها می بره!
من فکر میکنم تلقینات ذهنی شما هم در این مسئله بی تاثیر نباشه, فرض کنید آدم 24 ساعته بشینه بگه :
وای خدا چرا من انقدر احساس نیاز جنسی میکنم!؟ وای چرا انقدر این حس رو دارم!؟ اصلا بذار برم یه تاپیک بزنم ببینم چرا من اینجوری هستم!؟ اصلا پاشم برم دکتر ببینم چرا اینجوری میشم!! وای نکنه کارم به رابطه نامشروع بکشه!!؟ اصلا چطوره برم صیغه بشم!؟ بذار برم باشگاه ورزش کنم تا یه خورده کمتر بشه!! نکنه این غذایی که الان دارم میخورم محرک باشه!!
خب معلومه که بعد از مدتی واقعا آدم بهش القا میشه که نیاز شدید جنسی داره و این حس چند برابر میشه!
بهتره فکرتون رو از این مسئله باز کنید.هر موقع هم به سراغتون اومد به این فکر کنید که یک حس کاملا طبیعی هست که خداوند توی همه موجودات قرار داده و ایشالا به وقتش از راه درست برطرف میشه!
در یک کلام: زیاد واسه خودتون شلوغش نکنید!!:72:
دوست گرامی، کشش جنسی یک نعمت خدادادی هستش که برای بقای نسل بشر در جنس مرد و زن به ودیعه گذاشته شده، احساسات شما هم کاملا طبیعی هستش و مقتضای سن شماست.
ممکنه با افزایش سن، این هیجان کمتر بشه اما قطعا سرکوب نمیشه، پس بدون نگرانی از آینده و با به کاربردن راهکارهای بقیه دوستان اونو کنترل کنید.
امیدوارم به لطف خدا هر زمان شرایط برای ازدواج شما فراهم شد، از زندگیتون لذت وافر ببرید.
بیشتر دوستان راهنمایی هایی کردن که از اینور و اونور خوندن یا شنیدن و یا تجربه کردن. حقیقتش اینه که هر کسی ظرفیت مشخصی داره! حقیقت اینه که نیاز جنسی دقیقا مثل آب و غذا که برای بقای جسم شما لازمه برای فکر و روان هر کسی یکی از واجبات هست و باید به گونه ای برطرف بشه نه جایگزین ! هیچوقت فعالت های ورزشی و کار شما رو از نیاز های جنسیتون بی نیاز نمیکنه درسته که وقت و انرژی لازم برای رفع نیاز جنسی از روش های غیر معمول رو از شما سلب میکنه ولی هیچوقت نمیتونه جایگزین باشه ... مگر همین روش (کار و ورزش و عبادت) سرکوب نیاز جنسی نیست ؟ اسلام برای جلوگیری از به دام افتادن جوان ها به این پدیده غیر اصولی ازدواج زودهنگام رو پیشنهاد کرده که دقیقا در موقع شروع نیاز جنسی صاحب یک همسر شرعی شده باشن که از این طریق نیاز جنسی رو برطرف بکنن. متاسفانه موقعیت اقتصادی خانواده ها و مشکلات جامعه و انتظارات خانواده ها و و و و ، که بحث یکی دو سال نیست باعث شده که سن ازدواج حدودا 10 سال (خانم / آقا) افزایش پیدا کنه ... خب برای رفع نیاز های جنسی و احساسی جوون ها هم فکری شده ؟
در رابطه با صیغه هم دوستان نظراتی دادن که مطلق نیست ...
صیغه برای دختر باکره برخی علما اذن پدر رو شرط دونستن و برخی خیر! این مسئله به مرجع تقلید شما بستگی داره. تازه تو همین انجمن کم نیستن دخترایی که قبل از خواستگاری و ازدواج (دوران آشنایی) با همسرشون رابطه جنسی (بدون صیغه و یا عقد) داشتن و این نمونه ای از خروار جامعه هست.
.
مطمئنا شرایط جنسی هر کسی با شخص دیگری کاملا فرق میکنه !!! مطمئنا فردی که در روابط جنسی سرد مزاج هست آن لذت و تجربه ای رو که در شخص گرم مزاج هست نمیبره ! برای یک نفر رابطه جنسی عذاب آوره برای یکی دیگه اگه هفته ای 3و4 بار انجام نشه مشکلات جسمی و روحی در پی داره ... اینو میگم که نیاز های جنسی همه رو با یک متر اندازه نگیرین.
راهنمایی های همه دوستان متین که ارضای نیاز جنسی از طرق غیر شرعی و قانونی مشکلات خاص خودش رو داره ولی خواهشا راهکار کلیشه ای پیش پای دوستان قرار ندین !
.
حقیقتش من که راهکار عملی و منطقی برای رفع این نیاز سراغ ندارم به جز ازدواج دائم یا موقت.