RE: چرا با وجود موقعیت خوب من بهم جواب نه داد؟
برادر من من به شما توهین نکرد که پاک نیستید .
حالا یا کارمند یا کارکر .مهم زیزدست بودن بود که عرض کردم.
من همه خانوادها رو نگفتم .مثال زدم گفتم شاید خانواده دختر از اون نو ع خانوادهای هستند بیشتر به خود مرد یا پشسر توجه دارند تا به پولش .
پول ومقام همیشه گی نیست هر لحضه امکان داره شکست بخوره از دست بره .
اما خوب بودن احل زندگی بودن و خیلی معیارهای دیگه که در انسان هست .از بین نمیره.
نماز روزتون قبول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
برادر من من به شما توهین نکرد که پاک نیستید .
حالا یا کارمند یا کارکر .مهم زیزدست بودن بود که عرض کردم.
من همه خانوادها رو نگفتم .مثال زدم گفتم شاید خانواده دختر از اون نو ع خانوادهای هستند بیشتر به خود مرد یا پشسر توجه دارند تا به پولش .
پول ومقام همیشه گی نیست هر لحضه امکان داره شکست بخوره از دست بره .
اما خوب بودن احل زندگی بودن و خیلی معیارهای دیگه که در انسان هست .از بین نمیره.
نماز روزتون قبول
انشاالله که همه ما خوب باشیم و اهل زندگی و معنویات.
پدربزرگ خیلی منطقی گفتن و شما به خاطر غرورتون زود ناراحت شدید
جدا دختر خیلی خوبی بوده که به دیده پول و مقام شما نگاه نکرده
الان اینجور دختر ها خیلی کم هستند که کسی رو به خاطر خودشون بخواد نه مقام و پول طرف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
عزیز جان تاپیکتو نخوندم پست اولو خوندم. البته منم باشم دوست دارم بدونم که مشکلی هست یا نه. اینو می تونین از خانم بپرسین. مثلا بگین دوست دارین اگه مشکلی یا کاستی ای در شما می بینن بهتون بگن برای دفعات دیگه ای که می خواین به خواستگاری برین و بخواین با شخص مورد علاقه اتون ازدواج کنین. اما لزوما هم اگه اینو بپرسین جواب درستی ممکنه بهتون ندن!
لزوما هر کی که نخواست با یکی ازدواج کنه دلیل مشخصی یا مشکلی در شخص نمی شه. یه وقتی خانم شرایط ازدواجو نداره. مثلا می خواد روی درس تمرکز کنه یا امادگی فکری یا جسمی برای ازدواج نمی بینه یا مشکلاتی در خونواده داره که فکر می کنه اول باید اونا حل شن بعدش ازدواج کنه یا هرچی.
یه وقت هم هست که ادم از طرف خوشش میاد ولی نه مدلی که بتونه باهاش ازدواج کنه. از اینکه دوستش همکارش باشه خیلی خوشحاله اما نمی تونه به عنوان همسر قبولش کنه. مدل دوست داشتنش این طوریه.
فعلا همینا.
اگه خیلی یکی رو دوست دارین بازم می تونین بهش پیشنهاد ازدواج بدین. یعنی به خاطر خودتون اینکارو می کنین اگه حس کنین خیلی خیلی دوست دارین یکی رو و زندگی براتون سخت می شه بی اون. وگرنه که هر چی خودتون می خواین بکنین.
خیلی هم سخت نگیرین. فکرتونو مشغول نکنین.
موفق باشین.
خیلی ممنون. شما هم از معدود خواهر(؟)هایی بودید که بهم روحیه دادید:104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
پدربزرگ خیلی منطقی گفتن و شما به خاطر غرورتون زود ناراحت شدید
جدا دختر خیلی خوبی بوده که به دیده پول و مقام شما نگاه نکرده
الان اینجور دختر ها خیلی کم هستند که کسی رو به خاطر خودشون بخواد نه مقام و پول طرف
با اینکه از دستش ناراحتم اما اعتراف میکنم که دختر خوبی بوده واسه همین رفتم سراغش!
خب اگه به نظرتون دختر خوبی هستند، یه بار دیگه باهاشون صحبت کنید و علت رو جویا شید شاید بتونید مشکل رو حل کنید. اگه از لحاظ رفتاری شرایط خوبی دارن پیشنهاد می کنم به این راحتی کوتاه نیاید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marzieh411
خب اگه به نظرتون دختر خوبی هستند، یه بار دیگه باهاشون صحبت کنید و علت رو جویا شید شاید بتونید مشکل رو حل کنید. اگه از لحاظ رفتاری شرایط خوبی دارن پیشنهاد می کنم به این راحتی کوتاه نیاید!
راستش خیلی سخته برام. مخصوصا اینکه تو محیطی هستیم و رابطه ما در اون محیط طوری هست که نمیشه زیاد بهش گیر بدم.
جدا از این میدونم که آدمهای فهمیده ای هستن و اگه یه تصمیم گرفتن حتما دلیل قابل قبول و محکمی داشتن براش و چیزی نیست که با صحبت مجدد بشه براحتی نظرشون را برگردوند.
شاید اگه در محیط روزانه با هم برخورد نداشتیم یه بار دیگه سعی میکردم. حتی فکر میکنم توانایی ایجاد علاقه و کشش در فرد مقابل را هم دارم. اما با توجه به محیطمون و نیز شخصیت اون زیاد پیگیر شدن مساله به صلاح موقعیت من نیست. شاید یه جوری اصلا از طرف اونها مزاحمت تلقی بشه...
راستش یه اعتراف دیگه هم میخوام کنم. 2-3 تا از دوستام در جریان قضیه بودن و با اونها مشورت میکردم. دیگه روم نشد بگم نه گفته! گفتم باهاش صحبت کردم ولی توقعاتش زیاد بود و من پشیمون شدم!!!:316: البته این دوستام این خانم را از نزدیک نمیشناسن .
اگه براتون اهميت اون دختر بنظرم ازش بپرسيد چرا.اون خودش منتظر اين سوال از طرف شما هست اينقدر راحت ازكنارش نگذريد. خودتون اذيت ميشيد و بنظرم تا باهاش حرف نزنيد ازين فكر خلاص نميشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wrecked
اگه براتون اهميت اون دختر بنظرم ازش بپرسيد چرا.اون خودش منتظر اين سوال از طرف شما هست اينقدر راحت ازكنارش نگذريد. خودتون اذيت ميشيد و بنظرم تا باهاش حرف نزنيد ازين فكر خلاص نميشيد
خوب اگه اینطور که گفته واقعا بخاطر درس خوندن بوده باشه که هیچ. اما اگه مثلا به خاطر عیبی بوده باشه که در من دیده یا به کس دیگه دل داده باشه یا از من خوشش نیاد با شناختی که ازش دارم هیچ وقت جواب واقعی را نمیده. مطمئن هستم. چون خیلی تو دار هست. خیلی
خب چرا همون موقع بهش نگفتید که مانع ادامه ی تحصیلش نمیشید.چون کاملا مشخصه که این فقط بهونه بوده.اینجوری میشد بهتر فهمید که دلیل اصلیش چی بوده
شاید مسئله ای بوده که قابل حل بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تی تی
خب چرا همون موقع بهش نگفتید که مانع ادامه ی تحصیلش نمیشید.چون کاملا مشخصه که این فقط بهونه بوده.اینجوری میشد بهتر فهمید که دلیل اصلیش چی بوده
شاید مسئله ای بوده که قابل حل بوده
خب منم فهمیدم بهونه هست. اما همونطور که همه دوستان گفتن من انگار خیلی مغرورم و به همین خاطر دیگه هیچ بحث را ادامه ندادم. به هر حال اگه قابل بحث بود حتما خودش میگفت.