RE: کمک کنید لطفآ، من در خارج از کشور در آستانه طلاق هستم از نامزدم
مرسی که خوندید پوستم رو
راستش تو این ۲،۳ ماه که من همسرم رو ترک کردم ایشون خیلی خیلی خیلی زنگ میزدش ، ایمیل، یا حتا چت . ولی راستش من کلان زیاد تحویلش نمیگرفتم و فقط چند بار باهاش اون هم تو چت صحبت کردم تا فقط پیشه خودم رازی باشم که همه حرفها و گله ها واخاسته هام رو بهش گفتم . و حتا این اواخر بیشتر جوابش رو میدادم تا واسه طلاق سره لج نیوفته با من ی وقتی . ولی کلان من خیلی با خودم فک میکنم وبه این نتیجه میرسم که حتا اگه این آدم به کل هم بیخیاله ماددیاته مربوط به من بشه آیا اصلان میشه با آدمی که تو ذهنیت و فکرش زن رو مسوله داشتنه پول، خونه و ماشین میدونه بشه بهش اعتماد کردش؟ اگه ی روزی تو این دنیا زنی سره راهش بیادش که صاحبه پول، خونه و ماله دنیا بشه طبقه خواسته شوهره من آیا اطمینانی هستش که اون روز شوهره من به خاطره پول اون خانوم جذبه اون نشه و به زندگی با من پا بند بمونه ؟ آیا اعتمادی هستش که تو شرایط به طمه پول و رفتنه راهه ۱۰۰ ساله در ۱ شب هنوز به زندگی با من وفادار به مونه ؟
در مرده خانواده هم خانواده من ۱۰۰% اسرار به جدائی داران و همه جور حمایتی رو هم از من میکنن و زندگی من رو هم تا ۱۰۰ ساله دیگه تضمینه میکنن
سلام
دوست عزیز استفاده از فونت فینگلیش خلاف مقرراته تالاره.
در مورد شرط و شروطی که برای همسرت گذاشتی چند تا نکته به ذهنم رسید..
اولا اینکه دنبال این باش مشکل رو ریشه ای حل کنی...من به شما گفتم که با یه مشاور حتما حتما صحبت کن که شما گوش نکردی
دوما این رو بدون که همسرت با چند تا جمله اصلا درست نمیشه و باید حتما با یه مشاور صحبت کنه.به جای اینکه برای ادامه زندگی شرط طلاق و مسکن و مهریه و ...بذاری شرط صحبت با یه مشاور رو بذار
خانمهای زیادی بودن که با همسراشون مشکل داشتن و این شرطها رو گذاشتن و اوضاع بدتر شده...به زور مهریه و حق طلاق و مسکن و ...نمیشه که شوهر رو نگه داشت..میشه؟!
سلام
راستش حق با شما هستش ، خودامهام اینا رو کاملا قبول دارم واسه همین دیگه پشیمون شدم که این شروط رو باهمسرم مطرح کنم . یعنی اصلان نگفتم
و اما در مورده مشاور راستش دستم از ایران کوتاهه وگرنه تا حالا حتمن میرفتم و با مشاور مشورت میکردم . خانوادم هم چون اصرار شدید به طلاق داران واسه همین فک نمیکنم برن و واسه من دنباله مشاور باشن .
کاشکی یکی از کارشناس های سایت من رو هم راهنمائی میکردن
freedom
شما الان دور از همسرت رندگی میکنید؟
هر دو توی یک شهر در خارج از کشور هستید؟
سلام
مرسی که پستم رو خوندی.
من الان چند ماهه همسرم رو ترک کردم و اومدم به کشوری که درس میخوندم تا کار های تزم رو انجام بدم و درسم رو تموم کنم اینجا ، البته از شهری که من هستم تا شهری که اون تو کشوره دیگه هستش کلان ۳ ساعت راهه با قطار خیلی دور نیستش با وجودی که که ۲ کشوره جدا هستش
الان که تنها زندگی میکنی مخارجتو خودت میدی درسته؟ احتمالا هزینه خوابگاه یا خونه و غذا و رفت و آمد و آب و برق و ...
اگه میخواستی با شوهرت یک جا زندگی کنی و هر ماه همین هزینه رو میریختی توی یه حساب مشترک چه فرقی میکرد؟
سلام
اره درسته الان همه هزینه ها با خودم هستش والی راستش رو به خای اگه بخام مشگلاتم رو طبقه بندی کنم اینجوری میشه :
۱- همسرم انتظاره بیجا از خانواده من داره واسه کمکه مالی و همش میگه به کاهدون زدم و از این حرفا بابات خسیسه، از دستش آب نمیچکه ....
۲- تحته تاثیره شدید مادرش از ایران هستش طوری که پدر شوهرم گفتش اختیارت رو دسته شوهرت و مادرش نده مادرش داره تو زندگیتون دخالت میکنه و هر روز صبح زنگ میزنه یادش میده
۳- شوهره من میخاادش از من سوه استفاده مالی کنه میگه اینجا زندگی دنگی من هم گفتم باشه پس اگه قراره زندگیمون اینجوری باشه تو هم انتظار نداشته باش من پولی رو که باباته جهیزیه پدرم میده بعد از عروسی بر دارم بیارم اینجا اون هم برگشت گفتش پس تو ی دختره بی جهازی یعنی از هر فرهنگی هر چی به نفش باشه رو فقط انتخاب میکنه از اینجا زدندگیه دنگی و از ایران جهیزیه و این چیزا
۴- به مادرش اختیاره تام داده که جلو فک و فامیل همه اسراره زندگی رو بگه مثلن مادرش زنگ زاده به شوهر خاله من گفته پسرم میگه شکمه زنم بزرگه پاهاش چاقه خوب این حرف یعنی چی؟ یعنی این آدم نسبت به زنش هیچ غیرت و تسبی نداره و اجازه میده دیگران خیلی راحت راجع به ناموسش تو خونه های مردم حرف بزنن یا مثلان گفته چرا دختره گفته بابام ببهم آپارتمان داده والی حالا میگه اختیارش دسته پدرشه . یا مثلان گفته چرا دختره ۴۰۰ هزار تومان پول فقط تو کیفش گذشته آورده؟ در صورتی که همه رو هم از پوله خودم آوردم نه اون داده و نه پسرش
۵- کلان این ها مشگلاته من هستش با شوهرم خست، بی مسولیتی و نداشتنه تاصب و غیرت به من و زندگیمون.
۶- به من میگه اگه من زنی گرفتم ک بتونه بیادش اینجا کاری دست و پا کنه وگرنه اگه قرار بودش خودم خرجش رو بدم که از ده دختر میگرفتم
۷- کلان به شوهرم بی اعتماد شدم ، فکر میکنم چون خیلی به پول اهمیت میده اگه روزی بشه که زنه پول داری جلو راهش بیادش ممکنه قیده زندگی با من رو به راحتی بزنه و بره جائی که پول هستش تا راهه ۱۰۰ ساله رو ۱ شبه بره
۸- این اواخر هم به من گفتش نه خونه آوردی نه پول و نه ماشین هیچ خیری از تو به من نارسیدش تو زندگی
۹- شوهرم کلان دچاره توهمه هر چی در مرده خودش و خانوادش هستش به خانواده من نسبت میده مثلن میگه خسیسید یا میگه مداره تو میخاد پوله تورو بگیره ببره تهران باهاش خون بخره در صورتی که مداره من احتیاجی به چندرقاازه من نداره خودش صحابه مال و منله هیچ وقت هم نه مادرم و نه پدرم کوچکترین نظر ، پیشنهاد یا دخالتی تو زندگی من نداشتن همین توهماتش خیلی من رو هرس میده و ناراحت میکنه
میدونی حالا قضیه من فقط حسابه مشترک یا مخااراژه دنگی نیستش اعتمادم نسبت بین آدم زیره سوال رفته
دوست عزیزم
سلام
چند تا سوال ازت میپرسم، جوابشو به خودت بده، برای چی ازدواج میکنیم، یا هدف از ازدواج چیه؟ چی تو خودمون احساس میکنیم که هممون دوست داریم عروس شیم؟ جایگاه مرد و زن در زندگی کجاست؟
ازدواج یعنی هم پرواز شدن، یعنی محبت کردن، محبت دیدن، کلبه عشق ساختن، با هم به اوج رسیدن، حس لذت کردن، آرامش داشتن، ....................
ببین چه قدر خواسته هات تو زندگیه مشترک با ایشون تامین شده؟
اگه نمره بالای 60 میدی به ادامه زندگی بیشتر فکر کن اما اگر زیر 60 نمره میدی، به تغییر در رویه زندگی،
ببین چه قدر خصلتهای همسرت را میپسندی و یا میتونی با کدوم خصلتهاش کنر بیای و با کدوم نمیتونی، شما نمیتونی ایشون رو تغییر بدی، آدم بدی نیستن اما اینگونه بار، اومدن و تربیت شدن،
واقعا به خودت بستگی داره، اما اینو در نظر داشته باش ما به این دنیا نیامدیم تا به هر قیمتی زندگی کنیم بلکه میخواهیم با قیمت زندگی کنیم،
ببین زندگی با ایشون بهت قیمت میده یا فقط مجبوری به ادامه،
سنگهاتو با خودت وا بکن
عزیزم خارجی ها هم اینقدر دنگی دنگی نمیکنند که ایشان میکنند!! تازه زندگیشان بعد از طلاق نصف نصف میشود و من فکر نمیکنم که این قدر دنگ دنگ بازی در بیاورند...ولی در کل مگه چه اشکالی داره که بخشی از هزینه ها را شما قبول کنید!!! زندگی مشترک یعنی همین!! خودتان چقدر اهل دوست و رفیق هستین؟؟ مردی که اصلا دوستی نداشته باشه حتما تو شخصیصتش یک مشکلی داره!! دقت کن تصمیم درست را بگیری ...طوری نشه که شما هم مثل خیلی ها در این تالار در طول چند سال پست های تکراری با مشکلات مشابه امروزت بزنی!!
در ضمن شما که میخوای ازدواجت را ثبت کنی در خارج...اگه ارثیه به شما رسید در ایران.... ایا باید با همسرتان نصف کنید بعد از طلاق؟؟ کلا چون این مرد قابل اطمینان نیست این سوال را حتما بپرسید!! چون ممکن است حتی اموال ارثی در ایران را مجبور باشید با او نصف کیند (البته بعد از طلاق!!)