RE: با وجود منصرف شدنش دوباره از او خواستگاری کنم؟
منم همه نظرات رو خوندم, با نظر fm.mohajer بیشتر موافقم.(نظرشون مختصر و مفید بود!)
فقط اینو بگم که اگه در مورد چهره جذابیت آنچنانی براتون ایجاد نشده,زیاد شاید جای نگرانی نباشه چون آرایش واقعا برای زن معجزه میکنه!!(البته به شرطی که بالای 50% نسبت به چهره طرف کشش داشته باشی)به نظر من که فقط درصد خیلی خیلی کمی از دخترها زیبایی خدادادی دارند!
اگه در مورد اندام و قد و هیکل هست,متاسفانه زیاد کاریش نمیشه کرد...
---------------------------------------------------------
به نظرم دلیل این همه شک و تردید و فکر و حسابگری دو چیز میتونه باشه:
,1-شخصیت کمالگرا و آرمانگرای شما
2-تالار همدردی!! (انگار حضور زیاد در این سایت آدم رو از اون طرف بوم میندازه!)
توکل به خدا ,یک بار دیگه اقدام کنید, البته بیشتر با دید پرسشگرانه که چرا دفعه قبل جواب منفی داد!
آقا حامد،
من نیاز دیدم که باز یه مطلب رو تذکر بدم.
مسالهٔ ازدواج خیلی هم مهمّه و باید خوب روش فکر کرد. اگه واقعا به یقین نرسی رو انتخابت، نمیشه گفت که توکّل کن و برو جلو !
آقا حامد، همیشه یادت باشه که جملهٔ که میگن زیبایی مهم نیست و اخلاق مهمّه واسه افرادِ مختلف فرق داره. یکی ممکن واسعش اینطوری باشه و یکی ممکنه بر عکس واسعش زیبایی مهم تر باشه. من اصلا قصد جسارت ندارم اما بدون این شما هستید که میخواهید زندگی کنید با خانمتون و چه ازدواج بکنید با ایشون چه نکنید شما تنها کسی هستید که عواقبش رو خواهید دید.
درسته خانمها با آرایش زیبا تر میشند اما ایشون که نمیتونه همیشه واسه شما آرایش کنند. از نظر من ایشون باید همونطوری که هستند به دل شما نشسته باشه. حتا لبخندهاشون هم باید به دلتون نشسته باشه!!. میدونید چرا؟ فردا که ازدواج کنید اگه چیزی به دلتون ننشسته باشه ، میاد تو ذهنتون !
ضمنا اینم بدونید که زیبایی و ظاهر واسه خانمها خیلی اهممیتش کمتره تا آقایون !
اگه به این دلیل که موقعیتِ ازدواج دیگه ندارید با ایشون ازدواج کنید، اگه فردا یه موقعیتی پیش بیاد که اونو بهتر پسند کنید ممکنه بگید چرا صبر نکردم ! اینکه موقعیتِ ازدواج دیگه ندارید میتونه یه انگیزه باشه اما دلیل نباید باشه.
حامد عزیز:72:
به نظر من شما با 2 مسئله روبرو هستید
1- افکار و سلایق خودتان در مورد این خانم 2- افکار و سلایق این خانم در مورد شما
اولویت مسئله اول بیشتر از مسئله دوم است ولی شما الان بیشتر وسوسه شده اید که جواب مسئله دوم را بیابید.
با توجه به نکاتی که اشاره کردید این خانم از لحاظ ظاهری با سلایق شما کمی
متفاوت است ولی از بسیاری جهات رفتاری مشابه گویی عقل قبول کرده ودل نه. به نظر من اگر شما از سلایق ظاهری مورد
پسندتان بگذرید همیشه در پشت زمینه ذهنیتان بدنبال گم شده ای با آن سلایق می گردید و چه بسا پس از ازدواج این نیاز
بصورت وسواس گونه و آزاردهنده در آید. پس بهتر است اول با خودتان خلوت کنید اگر واقعا مسائل ظاهری حل شده
بدنبال مسئله دوم یعنی علل و عوامل جواب منفی ایشان از شما بگردید بصورت مستقیم با خود ایشان صحبت کنید
ولی ابتدا مسئله اول را حل کنید.:305:
بنظر من با این تعداد جلساتی که بیان کردید باید تردید درباره ظاهر رفع شده باشد و بدنبال شناخت اخلاق و خصوصیات رفتاری رفته باشید.
اگرهنوز شک و شبه ای در مورد ظاهر دارید رابطه را ادامه ندهید ولی اگر نیاز به شناخت رفتاری بیشتر دارید
دوباره موضوع شناخت ایشون و ادامه پروسه آشنایی را با ایشان مطرح کنید.
موفق باشید:72:
اجازه بده نظر خودم رو بگم که اگر جای شما بودم به هیچ عنوان در مورد ظاهر بددلی نمی کردم، اونهم چون فقط گفتی با سلیقت جور نیست، سلیقه یه چیز نسبی هستش، چه بسا تغییر کنه.
درسته که ظاهر یکی از مهمترین فاکتور ها برای انتخاب همسر آینده است، اما فقط یکی از مهمترین هاست، فاکتور اصلی نیست، فاکتور مهمی دیگه ایی که اتفاقا به دلت نشسته خصوصیات اخلاقیشه،
اینکه میگی ظاهرش بد نیست اما با سلیقه ات جور نیست قابل درکه، چون خیلی از مردان ایرانی سلیقه هایی دارند که مصداقش رو کمتر در همسراشون میبینی.
از نظر روابط اجتماعی نظر من اینه که تفاهم کامل شاید زیاد هم دلچسب نباشه، یادت باشه بعضی وقت ها یه کم اصطحکاک در منش و دیدگاه لازمه تا همدیگرو نگه دارند و از روی هم سر نخورند، در واقع این اختلاف دیدگاه ها خیلی وقت ها مکمل همدیگه عمل میکنند و موجب بالندگی در زندگی هستند.
با نظر بعضی از دوستان موافقم که اگر اون خانم فعلا جواب نه داده صرفا به خاطر اینه که شما برای جواب دادن به شرطش مدت زیادی رو صرف کردی، اون خانم با این تصور که شما تمایلی به ادامه آشنایی ندارید، خواسته جواب نه از طرف خودش باشه و اگر اقدام کنید شاید دوباره برگرده.
سلام دوست گرامی و عزیز.
به نظرم اجازه بده تا امتحانات این خانوم تمام بشه تا با فکری آزاد بتونید باهم صحبت کنید .چون استرس امتحانات و انتخاب فرد مورد نظر آینده براش به طور همزمان خیلی سخت میشه ..
آقا حامد به هر حال ادمها همه خوبی ها را با هم ندارند و کنار خصوصیات بد خصوصیات خوب رو هم دارند که خوشبختانه شما از طرز رفتار ایشون خوشتون امده که من می گم با رفتار خوب ادم توی دل همه جا می گیره !
به هر حال شما در دوره آشنایی هستید و شاید یه جورایی ابراز محبت و به دل نشاندن خودش براش سخت باشه و شرایط بعد از دوران نامزدی تغییر می کنه ..
رفتارها در همه دوران روند خاص خودش رو داره !
پس بهش اجازه بده و بعد از امتحانات دوباره با او صحبت کن و به جای اینکه دنبال این باشید که چرا به شما جواب منفی داده بیشتر پیگیر معیارهاتون باشید تا راحتتر و درستر تصمیم بگیرید .
در مورد شرطهایی که بیان میشه این حق شماست که در مورد انها فکر کنید اما سعی کنید مدت زمان نتیجه تصمیمتون رو کمتر کنید چون اینجوری هر دختری احساس منفی در مورد طولانی شدن این تصمیمات می کنه .
براتون ارزوی موفقیت و خوشبختی می کنم .
سلام
به نظرم هفته ای 4 بار تلفن صحبت و چند بار ملاقات خیلی کمه که بشه گفت طرف چه طور ادمیه!!!
از طرفی ظاهر فرد به نظرم مهمه که مورد قبول باشه..
من فکر نمی کنم که قصد شون کلاس گذاشتن بوده. و احتمالا امتحات هم بهانه بوده.به نظرم یا صحبتی کردید که ایشون به تردید افتادن یا مورد مناسب تر پیدا شده که قطعی هم نشده وگرنه از شما نمیخواستن دوباره تماس بگیرین...
به نظر من ببینید چقدر براتون مهمه این ازدواج. من فکر میکنم بیشتر از اینکه از از دست دادن ایشون ناراحت باشین دلیل تمایلی که دارین اینه که هم یه جورایی کنجکاوین هم اینکه جواب نه گاهی بعضی اقایون رو کمی مشتاق میکنه موقتا تا غرور شکستشون التیام پیدا کنه
سلام دوستان عزيز.
من نياز دارم كه كمي فكر كنم و نتوانستم امروز پاسخ بدهم. با اين حال لازم ديدم كه از شما به خاطر كمك هاتون و راهنمايي هاي خوبتون و وقتي كه گذاشتيد صميمانه تشكر كنم.
به زودي پست كامل تري ارسال مي كنم تا بتوانم به يك جمع بندي و نتيجه گيري برسم.
باز هم ممنونم.
حامد گرامی
اول سنگهایت را باخودت وابکن بدون در نظر گرفتن موقعیت محیطی . در هر کدام از جهات به یکدله شدن برس آنهم با اطمینان و تأیید عقل .
از لحن و سخن و روندت نوعی تردید و تزلزل در تصمیم را می بینم و به نظر میرسه تعارضی پنهان داری بین وجه های عدم جذب و عقل معاش اندیش ( که محدودیت را برای تصمیم گیری نظر می کند )
این محدودیت محیطی را کنار بگذار با توکل به خدا و بعد از آن یکبار دیگر ایشون را بررسی کن و بررفتارها بشتر متمرکز شو نه گفتارها .
در مورد اینکه پدرش گفته وارد جزییات شده اند از نظر من حرف منطقی ای نیست اتفاقا هرچه دقیقتر بررسی صورت گیرد برای رسیدن به شناخت ، بهتر است البته بدون وسواس .
همین رفتار از ایشون را نیز باید در جهت شناخت توجه کنی و احتمالات مختلف بدهی و مد نظر در تصمیم گیری برای ادامه یا صرفنظر کردن قرار دهی .
مثلاً اگر :
1 - به قول بعضی دوستان محک باشد برای سنجش میزان خواهان بودنتان >>> یک رفتار احساسی هست و نسنجیده
2 - اگر به تصور خودتان ترس از محدود شدن باشد >>> در خصوص زندگی مشترک بخصوص با شما تعارض دارد و کفه ترازوی حفظ استقلال آنگونه که با شما طرح کرده سنگین تر است و محدودیتی که در زندگی با شما برای خود تصویر کرده را برنمی تابد
3 - اگر سردرگمی هست و بی آنکه دلیل خاصی داشته باشد چنین پاسخ داده >>> موضوع مهمی هست چون می تواند بیانگر نکته هایی از نظر شخصیتی باشد مثل ضعف در تصمیم گیری
4 - اگر واقعاً هم در مورد شما با بررسی منطبق بر انتظارات و معیارها نتوانسته به نتیجه مثبت برسد >>> جواب او صادقانه است
و احتمالات دیگری که می توانی لیست کنی . حال با نظر بر هرکدا از این احتمالات می توانی تصمیم بگیری که دوباره قدام کنی یا خیر .
مثال :
1 - اگر مورد اول بود ،برخلاف ظاهر منطقی و پرهیز از بروز احساسی که نشون داده ، احساسی شده وانتظار معشوق طلبی دارد و منطق محوری وی در رابطه با شما واکنش وارونه و ممکن است برای جذابیت بیشتر بوده باشد >>> تبعات این روند و روحیه را در زندگی مشترک بررسی کرده و جویا شوید و سپس تصمیم بگیرید
2 - اگر مورد 2 بود پس همانطور که خودش گفته تفاوتهایی با هم دارید که ایشون دقت دارد و شما متوجه نشده اید چون این نوع استقلال طلبی و گریزانی از محدودیتهای زندگی مشترک ریشه در نگرشهاو افکاری دارد که با نگرش و افکار و روحیات شما تضاد پیدا می کند و از آنجا که رفتار ، حاصل نگرش و افکار هست پس رفتار هم تفاوت مخرب پیدا می کند . لذا او به خوبی متوجه این شده و شما خیر ، در این صورت نیز بیان تفاوتهایی که برایش مهم هست نیز صادقانه بوده >>> لازمه تبعات این روحیه و تفاوتش با روحیات خود را سنجیده و تصمیم بگیرید
3 - اگر مورد 3 بود >>> باز هم سنجش تبعات چنین ضعفی در زندگی و تصمیم گیری آگاهانه نیاز شماست
4 - اگر مورد 4 بود >>> شما پس از واکندن سنگها با خودتون اگر همچنان خواهان هستید ، فرصتی برای توضیح و شفاف سازی بگیرید و بخواهید صادقانه و واضح دلایل منفی بودن نظرش را بیان کند و آنچه می شنوی را مورد بررسی قرار بده و اگر منطقی بود و درست ، پس شما به درد هم نمی خورید . اگر ناشی از عدم شناخت کافی و ابهامات در باره شما بود می توانید یک بازه زمانی را به توافق برسید تا بیشتر خود را به وی شناسانده و وی را نیز بشناسید و اینجا کمک گرفتن از مشاوره حضوری بسیار مفید است .
و احتمالات دیگر را نیز خود اینگونه تحلیل بررسی کنید .
موفق باشید
.
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟ خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط delgir89
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟ خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
:104:
...اتفاقا من فکر میکنم این دقیقا فکریه که اون خانوم هم کرده.
...
البته باز همونطور که بهار تو پستای اول گفتن، این چه کاریه که ما بشینیم حدس بزنیم توی ذهنشون چی بوده و چی نبوده... شما باید سنگاتون رو با خودتون وا بکنید.