RE: از دست دادن دلبستگیهای روحی و فکری دوستم
فرشته،سارا، نادیا، mr6262، ستاره و..... از همگی بخاطر راهنمایهای خوبتون متشکرم
فکر کنم اینبار حسابی مطلب آموزنده دارم که برای دوستم بگم:72:
ولی یک نکته به ستاره عزیز:72:
دوست من دیگه با اون آقا هیچ رابطه ای نداره حتی یک موقعیت بسیار خوب کاری که در نزدیک محل کار ایشون بود
را هم نپذیرفت،و از لحاظ مکانی فاصله بسیار زیادی با ایشون گرفت. چون دید این آقا برای ازدواج اقدامی جدی نکرد گفت اینجوری آسیب می بینم که مرتب از ایشون خبر
داشته باشم بااینکه این آقا خیلی ناراحت شد از "رد" این موقعیت توسط دوستم.
ولی فکر می کنم شما کار آسیب دهنده ای به خودتت می کنی که با او هنوز صحبت می کنی و می خواهی این
رابطه را به کانال دوستی بکشانی. مطمئنا این کار در دراز مدت شما را وابسته تر و راه را برای سواستفاده ایشان
از افکار و نظرات شما بیشتر می کند. این آقا دارد هم زندگی معمولی خودش را می کند و هم شما را به
نوعی که مطلوب خودش هست دارد نه آنطور که مطلوب شما است.
لطفا مانند دوست من عمل کن و دیگر هیچ رابطه کلامی و رفتاری با ایشان نداشته باش این کار هم عشق شما را
به ایشان کم رنگ تر می کند و از خطرات وابستگی می کاهد و هم اگر ایشان تغییر عقیده داد شان و منزلت شما
بیشتر حفظ می گردد.
موفق باشید.:72:
RE: از دست دادن دلبستگیهای روحی و فکری دوستم
معلومه که بعضی از آقایون هم میخوان دختر مورد علاقشون رو داشته باشند و باهاش ارتباط پنهانی داشته باشند و تو آب نمک بخیسوننش هم اینکه بگردن و ببینن از اون بهتر اگه بود باهاش ازدواج کنن.
(البته نه همه آقایون ولی به صورت ذاتی خیلی از آقایون این مدلی هستند کما اینکه بعضی خانومها هم اینجورین البته خیلی کمتر)
دختر خانومهای عزیز حواسا جمع باشه و خودتون رو وسیله ای برای استفاده و لذت بردن اینجور آقایون که به 10000دلیل این کارو میکنن قرار ندین.
منو میخوای رسمی بیا جلو و با خانوادم صحبت کن تا باهم آشنا بشیم..این مخفی کاریا یعمنی چی؟ دوست دارید یه پسر با خواهر خود شما اینجوری باشه و بگه: حالا بیا خودمون 2تا پنهانی با هم آشنا بشیم (یه 10 سالی!!!) اگه با هم تفاهم داشتیم موضوع رو به خانوئاده ها میگیم....
نه خیر..از این خبرا نیست..پسرا میگن: اگه از همون اول موضوع رو رسمی کنیم ممکنه پامون گیر باشه و مجبور بشیم به زور با دختره ازدواج کنیم ولی اینجوری مخفی باشه این دخترس که دنبال ما میوفته..خب در دوران آشنایی کسی مجبور نیست با کسی ازدواج کنه و فقط دارن 2 نفر باهم آشنا میشن پس تو اون دوران کاری نکنید که مجبور باشید به زور باهم ازدواج کنید.
این رو به صورت کلی گفتم برای دخترای عزیز که زرنگ باشند.