با سلام
ضمن تشکر از پاییزان به خاطر ایجاد این تاپیک عزیز، به اطلاع همه اعضاء محترم می رساند که دسترسی عموم اعضاء برای ارسال در این تاپیک فراهم شده است. التماس دعا:323:
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
ضمن تشکر از پاییزان به خاطر ایجاد این تاپیک عزیز، به اطلاع همه اعضاء محترم می رساند که دسترسی عموم اعضاء برای ارسال در این تاپیک فراهم شده است. التماس دعا:323:
با سلام
منم صفحات 43 ، 44 و 45 رو برمیدارم (آیات 257 سوره بقره تا 269 سوره بقره)
منم صفخه ی 46و47 48رو میخونم که میشه ایات( 270تا 282)
سلام بر دوستان عزیز
بنده هم امروز صفحات ۴۹، ۵۰ و ۵۱ رو میخونم (از آیهی ۲۸۳ سورهی بقره تا انتهای آیهی ۱۵ سورهی آل عمران)
سلام
صفحات 52 ، 53، 54 ( آیات 16 تا پایان 37 سوره آل عمران )
صفحات 55 ،56 و 57 هم بامن میشه ازآیه 38سوره آل عمران تا 61آل عمران
التماس دعا
[size=medium] تشکر و سپاس از آقای مدیر عزیز به خاطر فراهم نمودن امکان دسترسی عموم اعضاء برای ارسال در این تاپیک:72::72:
صفحات 85 ، 59 و 60 آیات 62 تا 83 سوره آل عمران هم سهم من [/size]
سلام دوستان التماس دعا براي من هم دعا كنيد ك گره از كارم باز بشه...ايه 84تا101 ال عمران هم واسه من.انشالله همه ب هر حاجتي دارن برسن.
مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛
چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند.
به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ...
با تشکر از پائیزان عزیز بخاطر ایجاد این تاپیک :104::104:
صفحات 61 ، 62 و 63 آیات تا سوره آل عمران هم سهم من (الان این قرآن پیشم نیست ، آیاتش رو نمی دونم)
ثوابش هم برا شما پائیزان، بخاطر این همتتون.
در این ماه هر چی بیشتر بتونیم قرآن بخونیم بهتره ، (فرشته جان برنامه های قبلی سرجاش)
سلام...وقتی ایات اقای baby مشخص شد 30 تا ایه بعدش رو هم من میخونم