RE: تردید برای انجام این کار (اهدای اسپرم به روابط زناشویی ما ضربه می زند؟)
اين ديگه برميگرده به علم پزشكي و شناخت شما از شوهرتون و قدرت شما توي جذب شوهرتون
فكر مي كنم چون گفتين همسرتون ادم معتقدي هست و زندگيتون همراه با عشقه ، اين مسئله مشكل ساز نباشه.
و احتمالا چيزي نميتونه جاي يك رابطه (جنسي) واقعي و لذت بخش رو بگيره (ببخشيد كه رك گفتم)
بهتره با يك پزشك هم مشورت كنيد
این چیزیه که بیشتر باید شوهرتون تصمیم بگیره.
مهمترین موضوع همونه که ایشون حاضرن چندین بچه داشته باشن که اصلا ندونن بچه ها تو چه وضعین یا نه.
اونوقت شما فقط نگران س ک س خودتون هستین؟
به نظر من بین خود ارضایی و این کار فرق هست اگه نگرانیتون فقط اینه. اسمش روشه دیگه اینکه این کار برای ارضای خود ادم انجام بشه فرق داره با اینکه برای کار دیگه ای انجام بشه. بنابراین به نظر من اگه تنها چیزی که شما رو نگران می کنه رابطه جنسیتونه نباید نگران باشید.
بله به نظر من اینکه ایشون خوش تیپ هستن مهمه. بچه هم از مادرش هم از پدرش ارث می بره. خوب اگه یکیشون خوشگل باشه نصفه راه خوش قیافه بودنو بچه رفته دیگه. اینکه باهوش هم باشن پدر مادر مهمه. یه سری چیزا ژنتیکیه و یه سری هم توی محیط با اموزش کسب می شه یا شکوفا می شه.
این موضوع بیشتر به شوهرتون مربوط می شه تا شما. تصمیم اصلی مربوط به ایشونه.
البته اینا فقط نظرات منه و ممکنه اشتباه کرده باشم.
maryam123 عزیز منظور من از اینکه به همسرم گفته شما خوش تیپ و فلان هستید این نبود که "در نتیجه ی بچه ی خوشگلی هم به دنیا میاد!" منظورش این بوده که کیس مناسبی از نظر سلامتی و اینا هستی.
من با تمام حرفای تو موافقم. برا همین مرددم. بله انکار نمی کنم که اگه پولی در میون نبود اصلا شک هم نمی کردم و بلافاصله رد میکردم
الانم راستش هر چی بیشتر میام اینجا و با حرف های شماها یه چیزایی رو برا خودم سبک سنگین میکنم حساسیتم بیشتر میشه و دارم منصرف میشم!
خواهش میکنم اینقدر نگین فرزندانی داشته باشه. بچه هایی به اون برن. اعصابم خورد میشه. نه خودم و نه اون از این دید که بچه هایی که در اثر این کار به دنیا میان به اون منصوب میشن فکر نکرده بودیم. اصلا من جوابم رو گرفتم. من دل این کار رو ندارم. کوتاه فکرم یا هر چی بماند. از اینکار همسرم منصرف شدم!
بازم می گم این بیشتر مربوط به همسرتون می شه نه شما. پس شما نمی تونین از این کار منصرف بشین یا نشین.
تصمیم اصلی با ایشونه. مطمن باشین اون بچه ها هیچوقت نمی تونن باباشونو پیدا کنن. اصلا نمی فهمن که باباشون اونی که بهشون گفتن نیست مگه اینکه یه بیماری خاصی پیدا کنن که بازم مادر دارن و لازم نیست دنبال بابای اصلی بگردن. بازم می گم در مورد رابطه اتون قاعدتا مشکلی پیش نمیاد. موضوع طرز فکر و نگاه شوهر شما به زندگیه (زندگی رو می گم نه زندگی مشترک). بعضیا زندگی رو موهبت می دونن بعضیا می گن بچه نعمته و بعضیام مثل من ترجیح می دن که هیچوقت به دنیا نمی یومدن. ادما نگرششون به دنیا و زندگی متفاوته.
به هر حال هر تصمیمی که می گیرین موفق باشین.
کاش در مرحله اول با مرجع تقلیدتون مشورت می کردید؛
چون اگه به صرف اسپرم، اون بچه های احتمالی فرزندان شوهرتون محسوب بشن پس احتمالا برادر یا خواهرهای فرزندان خود شما هم محسوب می شن.
پس از بابت شرعی بحث عدم ازدواج خواهر و برادر پیش میاد و حتما باید همیدیگه رو بشناسن!
من جای شما بودم بجای اینکه اینجا با احساسات ما اعضا نسبت به این مساله آشنا بشین، اول از بعد شرعی قضیه خاطر جمع می شدم. و اگه اشکال داشت که کلا قضیه منتفی می شد و اگه نداشت، اون وقت به بعد احساسی و روانی و احیانا مطمئن و قانونی بودن اون کلینیک می پرداختم.
سلام s_r
من نتونستم جوابهایی که به پستات داده شده رو کامل بخونم
راستش این مشکلی که عنوان کردی ی بحث اعتقادی - شرعی،پزشکی و زناشویی هست
خوب هر سه تای اینا نیاز به کارشناس دارن به تنهایی...چه برسه به اینکه این سه تا موضوع هر سه هم زمان در این تاپیک در گیرن
دوست عزیز اینجا راهنمایی هایی که میگیری معمولا از بعد احساسی هستن
بعد احساسیش هم خودت باید باهاش کنار بیای
یعنی در کل بگم به نظر این تالار نمی تونه در این زمینه به شما راهنمایی کاملی بده و بهتر ه باافرادی در این زمینه مشورت کنی که اطلاعات کاملی در این زمینه دارن.پس رو حرفایی که اینجا زده شده تصمیم نگیر.
به نظرم برای این کار مهلتی به شما ندادن ،و هر وقت که خواستید می تونید برید اعلام کنید برای اهدا حاضرید..پس در فرصت مناسب تصمیم بگیر
این کار از نظر من مثل اهدای خون می مونه .ی زندگی جدید ایجاد می کنه
در عین حال خوب شما هم درامد کسب می کنید
مطمئنا خانواده ای که از این طریق صاحب فرزند می شن هزینه زیادی پرداخت میکنند و همه راهای به روشون بسته است
خودشون سخت با این موضوع کنار می ان
مثلا من فکر کنم حاضر نیستم اگر همسرم نازا بود برم این کارو کنم .و ترجیه می دادم سرپرستی یک فرزند رو به عهده بگیرم..
به نظرم این کارا روح بزرگی می خواد
درک عمیق
و آدم خیلی قوی
به این موضوع به این دید نگاه نکن که سرنوشت اون بچه ها چی میشه و همسر شما پدر اوناست...
اون بچه ها خدای بزرگی دارن که بالای سرشونه
و همون خدای بزرگ خواسته که افرادی رو خلق کنه دانشمند باشن و راهای علمی جدید رو کشف کنند،خدا خواسته که همسر شما یا افرادی مثل همسر شما وسیله ای باشن برای امید بخشیدن و زندگی بخشیدن به افرادی که ناامیدند.
به این موضوع بیشتر فکر کن و از مرجع تقلیدتون هم در مورد شرعی بودنش تحقیق کن تا چیزی بر گردنت نباشه.
راستی راجع به خود ارضایی،از پزشک بپرسید فکرکنم راهای دیگه ای وجود داره و لزوما ایشون نباید خود ارضایی کنه.
ببخشید خانم s_r . فکر می کنم در پست یکی مونده به اخری خیلی خشن نوشتم. در واقع چند روزیه که دارم فکر میکنم کلا هیچ کمکی به هیچکس توی این تالار نتونستم بکنم اگه البته ضرری نرسونده باشم. شیوه ی بدی برای اظهار نظرم در مورد موضوع شما انتخاب کردم و امیدوارم بتونید منو ببخشید. موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
ببخشید خانم s_r . فکر می کنم در پست یکی مونده به اخری خیلی خشن نوشتم. در واقع چند روزیه که دارم فکر میکنم کلا هیچ کمکی به هیچکس توی این تالار نتونستم بکنم اگه البته ضرری نرسونده باشم. شیوه ی بدی برای اظهار نظرم در مورد موضوع شما انتخاب کردم و امیدوارم بتونید منو ببخشید. موفق باشید.
نه عزیزم. حرف های شما اگر اینجا بهم زده نمیشد شاید بعدها و وقتی فرصت گذشت یه جور دیگه وجدانم رو درگیر میکرد
دوستای گلم. من که قبلا هم گفتم من فقط برای مشورت در مورد مساله ی احساسی و شخصی قضیه از شما کمک میخوام. جنبه ی شرعیش رو یه جا دیگه بررسی میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s_r
دوستای گلم. من که قبلا هم گفتم من فقط برای مشورت در مورد مساله ی احساسی و شخصی قضیه از شما کمک میخوام. جنبه ی شرعیش رو یه جا دیگه بررسی میکنم.
آخه احساس ما متاثر از اعتقاد مونه
نمی شه که جنبه شرعی شو در نظر نگیریم
مطمئنا هر کسی هم نظری می ده اعتقادش خواسته یا نا خواسته توش دخیله
اگر این سوال رو تو ی سایتی بپرسید که مثلا دین خاصی ندارن خوب جواب های دیگه ای می گیری
نمیشه فقط از نظر احساسی بگیم
خانم S_r خوشحالم که شما خوشبخت هستید...:46:
خارج از بحث شرعی و قانونی به نظر من این کار اخلاقا درست نیست...سرنوشت اون بچه مهمه...اگه به شما اطمینان میدن که اسپرم را به یک خانواده گرم و صمیمی با سطح درامد متوسط اهدا میکنند باز قابل قبول تره...خانواده ای که واقعا وجود این بچه را بخاد و بعدا پشیمون نشه....
اینکه مشکلات خیلی از خانواده ها این جوری حل میشه درست ولی اونها میتونند از پرورشگاه بچه بیارن.....
[size=large]ولی خوب وجود این بانک های اسپرم و رحم های اجاره ای و حتی منجمد کردن تخمک زنان برای استفاده در سالهای اینده راه هایی هست که به زندگی خیلی ها میتونه کمک کنه...
کلا از نظر اخلاقی سخته پذیرفتنش ولی شما نگران روابط زناشویی و حسادت های زنانه نباشید:46::46::46: (البته از نظر من)[/size]