RE: رفتارهای ناخوشایند کارفرما.رعایت نکردن حریمها..برای تصمیم گیری به کمکتون نیاز دارم
احساس امنیت یکی از بزرگترین نعمت هایی هست که میشه داشت
احساسی که منجر به ارامش میشه
و با هیچ چیز دیگه قابل تعویض نیست
شاید بنظر دیگران اینگونه صحبت ها، جوک ها و رفتارها خیلی ناهنجار و ناشایست نباشه
شاید موقعیت کاری ارزش زیادی داشته باشه و نشه ازش گذشت
اما اگر در مورد عزت نفست و امنیتت احساس خطر میکنی، با قطعیت بیشتری تصمیم بگیر
هیچ لزومی هم نداره که یه مرد بالغ و عاقل رو متوجه رفتار نادرستش بکنین،
و در مورد حریم خودتون توضیح زبانی بدین
مطمئنا ایشون کاملا به جوانب کارش فکر کرده
با توجه به سمت ایشون و همینطور جسارت خاصی که داره،
خیلی به بهتر شدن رفتار ایشون خوشبین نباشین
RE: رفتارهای ناخوشایند کارفرما.رعایت نکردن حریمها..برای تصمیم گیری به کمکتون نیاز دارم
باشه..تصمیم گرفتم نرم..حداقل به احتمال 95درصد نمیرم.
باید برم بهش بگم قرارداد رو فسخ کنه؟میتونم یه طرفه اینکارو کنم؟
چه دلیلی براش بیارم؟راستشو بگم بهش؟
پس من چکار کنم؟؟:(
بهار۶۶ گرامی برخلاف بقیه دوستان نظر من اینه که اگر فکر می کنید موقعیت شغلی خوبی دارید از دستش ندید
کمتر محیطی کاری هست که فکر کنید ایده آل هستش
شما به عنوان یک زن باید بتونید در برابر این شرایط با حفظ شان و شخصیت و حرمت خودتون بایستید و اون آدم رو شرمنده منش جذبه و پرستیژ خودتون بکنید
بهترین کار همون بی محلی کردنه
اما اگر وقیحتر از این حرفا بود و مستقیم صحبتی خارج از شان شما مطرح کرد اونوقت تصمیمتون کاملا به جاست
بهار66 عزیزم
رفتار این آقا خیلی صریحتر و وقیحتر از رفتار مافوق نازنین که نیست . پس چرا تاپیک نازنین رو نمیخونی و راهکارها را استفاده کنی ؟؟؟!!!!.
برای شما بهترین کار قاطعیت در رفتار و چهره و .... کمتر در رارتباط با وی قرار گرفتن و بی محلی هست و به این سرعت ترک محل کار یعنی ضعف ، چون از شما دلیل خواهد خواست و شما بهتر اینه که خودت را به تجاهل زده باشی که متوجه منظوری در وی شدی ، چون او میخواهد که تو متوجه منظورش شدی و تو دقیقاً نباید این کار را بکنی . در این صورت میخواهی برای فسخ قرارداد چه دلیلی بیاری .....
بهتره فعلاً به کارت ادامه بدی اما با جذبه و قاطعیت و برای اینکه بهتر بدانی چگونه ، راهکارهایم برای نازنین را در تاپیکش بخوان :
http://www.hamdardi.net/thread-21480.html
.
سلام بهار جون
ا تو که باز شغلت رو عوض کردی بهار.
چی شد از شغل قبلیت اومدی بیرون ؟چرا راضیت نمی کرد؟
اینا رو پرسیدم که بدونم آیااین شغل جدید شرایط خیلی بهتره داره و تو فقط مشکلت با رفتار کارفرماست و از لحاظ های دیگه مشکلی با این شغل نداری؟
مثلا از لحاظ در امد و جو محیط کار،کلاس کاری،وجه اجتماعی شغلت و ....مشکلی نیست...؟
اگر همه شرایط خوبه و شغلت رو دوست داری بیخودی از دستش نده....ولی اگر نه همچینم آش دهن سوزی نیست چون چند روز بیشتر نیست که اومدی اونجا،می تونی دنبال فرصتهای بهتر باشی و بهانتم این باشه که این شغل با روحیه من سازگار نیست .
بهار من با حرفای فرشته مهربون موافقم اگر تاپیک من رو خوب بخونی خیلی برات می تونه مفید باشه
بهار جان من تجربه خودمو میگم من تمام صحبت های فرشته مهربان رو مو به مو اچرا کردم ..حتی دیالوگ هایی که فرشته می نوشت رو روز قبلش جلوی آینه بلند بلند تکرار می کردم ،البته می دونم با کیفیتی که لازم بود برخورد نکردم ولی نسبت به خودم خیلی خیلی خوب بودم
اخه من خیلی دلسوزی بی جا دارم و الکی دلم برای همه می سوزه ،برای اونم می سوخت با اینکه انقدر مرد بدی بود ولی من هنوزم دلم براش می سوزه..و این دلسوزی و اینکه همیشه مهربون بودم و خوش رو باعث می شد نتونم جسارت لازم رو به خرج بدم .
ولی از شناختی که از تو دارم حس می کنم می تونی راحت جرات مندانه رفتار کنی...
البته همون طور که فرشته مهربان گفت فعلا تو طوری رفتار کن که انگار متوجه منظور اون نیستی...
خلاصه اون برخورد ها رو که باهاش کردم،ی روز آخر ساعت خیلی عصبانی اومد تو اتاق من و گفت باید حرف بزنیم وبه من گفت من جای دخترش می مونم و با عدد و مثال گفت که خیلی از من بزرگتره و حس پدرانه داره ...
حتی گفت که من بعد بهم خوردن نامزدیت فهمیدم خیلی افسرده شدی و لاغر شدی !!! واسه همین سعی کردم با شوخی و صمیمت تو رو از اون حال و هوا در بیارم ...یعنی ی جوری خودش از کرده خودش پشیمون بود و می گفت فقط به من حس دختر پدری داشته و دلسوزی داشته....
من که می دونم چنین چیزی نبوده.ولی ازش تشکر کردم و گفتم ممنونم و منم جز این درباره شما فکری نکردم و رفتار جدیم برای این بود که شخصیتم این جوریه......
خلاصه مشکل ما کاملا حل شده من تو همون بخش کار می کنم یکمی تو کارم مشکل ایجاد کرده مثلا به من اضافه کار نمی ده و حق ماموریت ...که من برم پیشش حرف بزنم ولی برای من مهم نیست ...
بعضی وقت ها هم می اد دمه در می ایسته ولی حرفی نمی زنه ..ی ربع می ایسته منم خودمو مشغول کار نشون می دم خودش میره....
ی بارم سر ی موضوع خیلی مسخره انقدر سر من داد زد که فکر کنم صداشو همه شنیدن،من به خاطر ی کار اداری از خونه اژانس گرفته بودم و رفته بودم ی شرکت دیگه و بعدم از اون شرکت با آژانس اومدم سرکارخودمون و فاکتور این دو تا آژانس رو دادم بهشون که پول آژانس رو بهم بدن . روال کار همیشه همین بوده و این بار اولم نبود...ولی اون گفت چرا نگفتی راننده بیاد دنبالت و ...و بدون هماهنگی با من آژانس گرفتی و سر این موضوع داد می زدااااا.طوریکه من پاهام می لرزید....ولی از درون واقعا خوشحال بودم و به خودم افتخار می کردم که تا این حد محکم بودم و تا این حد از برخورد من عصبی شده که دنباله بهانه است سرم داد بزنه.
تو اون تاپیک رو بخون و همون رفتار رو پیش بگیر دوست خوبم
بهار فلان جایی ها یعنی آسیای شرقی؟؟؟ :325:
دوباره سلام بهار جان
من یک سوال دارم. ببین احتمالا اون آقا از قوم لر و بختیاری نیست؟ البته قصدم جسارت نیست
آخه نصف مردهاشون بدون اینکه منظور خاصی داشته باشن زیاد از حد با خانمها گرم میگیرن به نحوی که آدم معذب میشه. خیلی دوست دارن صمیمی بشن و شوخی کنن و ...
خوب فرهنگشون متفاوته. اگر این جوری باشه که با همه همینجوری باشه با سنگین رفتار کردن و ... درست میشه چون به تفاوت فرهنگی پی میبره و طبق فرهنگ شما رفتار میکنه.
ولی اگر با همه عادی باشه و فقط بخواد به شما نزدیک بشه خوب راه دشوارتری رو در پیش داری...
بهار جان منم با اجازه از همه نظرم رو می گم؛
* یکی اینکه هرگز بخاطر فرار از رفتارهای نادرست یکی، نامزد جعلی برای خودت درست نکن. شما دختر خانمی و هرلحظه ممکنه توسط یک فردی از پیرامونت انتخاب بشی، چرا بیجهت خودت رو متاهل نشون بدی!
* من هم در محیط کارم با پاره ای رفتارهای ناصحیح روبرو شدم (البته نه صرفا نسبت به شخص خودم)، خواستم بخاطر حفط حریم خانواده ها و آبروی دینم نسبت بهشون واکنش نشون بدم ولی چنان کیش و مات شدم که الان دیگه نمی تونم کمر صاف کنم. گاهی بهتره آدم ففط خودش رو حفظ کنه و دست به اصلاح دیگران نزنه. چون که خفته رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو بخواب زده رو هرگز.
* جوکی که اون اقا تعریف کرده بود، اصلا جالب نبود و اگه من جای شما بودم نیمه حرفش با اخم می گفتم ببخشید من کارهام مونده و اونجا رو ترک می کردید.
* فکر می کنم که شرکتی که کار می کنید متعلق به این آقا باشه، بعبارتی امکان تغییر ایشون از منصبشون نیست. در اینصورت اگر بعد از یک مدت که برخوردتون رو کم و سنگین و باجذبه کردید، دیدید که اوضاع تغییری نمی کند، از پدرتان بخواهید که بجای شما به شرکت برود و تقاضای فسخ قرارداد را بکند.
در ضمن اگر سفته و شناسنامه ای گرو نگذاشته اید، با ترک خدمت هیچ مسئولیتی متوجهتان نخواهد شد.
برات آرزوی موفقیت می کنم.
ممنون دوستان عزیزم واقعا خیلی ازتون ممنونم.
نقل قول:
بهار فلان جایی ها یعنی آسیای شرقی؟؟؟ 325
:311: :311: وای خدا!!!!نه بابا..حالا خواهشا منو اسیای شرقی نکنید...بهم گفت شبیه یکی از اقوام ایرانی پوستت روشن بینی ظریف و چشم روشن(البته چشمم روشن منظورسبز و ابی نیست)
وای دیشب چه شبی بود..چقد اذیت شدم..چقد حرص خوردم..راستش دیگه وقت نکردم نظراتتونو بخونم تا الان..دیگه تصمیم گرفته بودم انصراف بدم.به پدرم گفتم شاید دیگه اونجا نرم و قضیه ماموریت رو گفتم.چون بهم گفته بودم بعنوان نماینده کارخونه باید برم همایش.پدرمم گفت نه اصلا نباید بری سر کار و امروز برو بگو نمیای..یه اشاره ای هم کردم که شوخی های بد داره.
خلاصه هی بابام زنگ میزد که بهش گفتی؟
اونم نیومده بود.وقتی اومد.خیلی رفتارش فرق کرده بود سنگینتر شده بود.فکر کنم دیروز فهمید از جوک مسخرش بدم اومده.
خلاصه رفتم گفتم پدرم مخالفت کرده و گفته حق نداری بری ماموریت و ...اونم گفت حق با پدرته . منم گفتم شما جای پدرم هستی و ازاین حرفا..اونم گفت شما مثه خواهرم هستی و ازاین حرفا...خلاصه حرف کشید به نگه داشتن حد و حدود بطور عام..اونم گفت اگه کسی یا حتی خودم حرفی زد یا رفتاری کرد که خوشت نیومد فورا بهم اطلاع بده و ...
فعلا تصمیم دارم برم و ببینم ایا رفتارش تغییر کرده یا نه؟اگه اره که هیچ اگه نه میام بیرون.
کارش از نظرسختی خیلی سخته.یعنی مسئولیتش زیاده.در واقع باید عهده دار مسئولیت اون اقا بشم و خودش بره یه کارخونه دیگه..کارم سنگینه استرس هم دارم.اما جای پیشرفت زیاد داره.
نازنین محل کار قبلیم یه مشکلی براشون پیش اومد منتقل شدن یه استان دیگه.
بلو اسکای داشت منو میرسوند خونه یعنی سوار ماشین بودم که اون جوک رو گفت..من اخم کردم و هیچی به روی خودم نیووردم.
البته اون بار استثنائا منو رسوند.
و خوشبختانه چیزی گرو ندارم.
باشه فرشته مهربون میخونم.
و اون اقا بختیاری نیست.و دیگه چی؟؟؟؟
نقل قول:
...داشت منو میرسوند خونه یعنی سوار ماشین بودم...
البته اون بار استثنائا منو رسوند...
جان!!؟ بهار خانم,شرمنده ولی باید بگم کارتون(سوار شدن توی ماشینش) واقعا حرکت اشتباه و ناشیانه ای بود!
از شما واقعا بعید بود:81:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
نقل قول:
...داشت منو میرسوند خونه یعنی سوار ماشین بودم...
البته اون بار استثنائا منو رسوند...
جان!!؟ بهار خانم,شرمنده ولی باید بگم کارتون(سوار شدن توی ماشینش) واقعا حرکت اشتباه و ناشیانه ای بود!
از شما واقعا بعید بود:81:
:104::104::104:
:104::104:
:104::104:
:104:
:104: