RE: راهنمایی ابراز علاقه به همکلاسی که نمیدونه بهش علاقه دارم!
نقل قول:
اگه قرار باشه در عشق شکست بخوری، هیچ فرقی نداره چجوری شکست بخوری. احساستو نگی و از دستش بدی، عشق یه طرفه باشه، رابطه ای بهم بریزه و... هرکدومشون واسه کسی که عاشق یکی باشه عذاب آوره!!
حسين, تاپيكتو پيگير نبودم كامل اما اين حرفهاي اخرو خوب خوندم و متاسفم كه اينجوري فكر ميكني, خيليا اومدن و راهنماييت كردن و نميدونم فكر ميكني اينايي كه اومدن يه مشت سنگ و چوبن و تويي كه فقط ميفهمي عشق چيه؟
فكر ميكني كسي به اين احساسات دچار نشده؟
اتفاقا كسي كه خودش ميدونه ممكنه شكست بخوره بايد روششو عوض كنه و از روش درست تري وارد بشه
و اتفاقا شكست با شكست فرق داره, يكي با سر ميخوره زمين يكي با دستاش جلوي افتادنشو ميگيره و نيم خيز بلند ميشه و...
با اين استراتزي موفق نميشي پسر خوب
بشين و حرفهارو يه بار ديگه و بدون جبهه گيري بخون, ازدواج جاي احساس نيست, استفاده از تجربه ديگران هم ضرري نداره
اول و اول بايد بتوني به خودت و اعمالت مسلط باشي و اعتماد به نفس داشته باشي, تو مسلط نيستي چون دوري ازون به روزي ميندازدت كه اب قند سرحالت مياره!
پس حواستو جمع كن, هر وقت بدون اب قند و احساس عمل كردي موفقي, تو هر مرحله اي كه باشي
موفق باشي
RE: راهنمایی ابراز علاقه به همکلاسی که نمیدونه بهش علاقه دارم!
سلام به همه مخصوصا حسین جان...
نمی دونم بازم به این مطلب سرمیزنی یانه،ولی امیدوارم که اینکارو بکنیو کامنت منم بخونی...
راستشو بخوای منم دقیقا !مثل تو بودم(البته با چندتا تفاوت کوچیک)،اصلا به خاطر همین شد که واست نظر گذاشتم همه نظراتم خوندم.
به نظر من حق هم با بقیست هم با تو..الان دوتا قضیه پیش اومده:یکی اینکه اصلا بری بطرف بگی یا نه،که به نظر من اول باید خودت ببینی چی کاره ای؟یعنی باید به همه چیش ازجمله عواقبش که میتونه هم خوب باشه هم بد،فک کنی(دختره به گه نه تو تحمل می تونی بکنی یا اصلا بگه اره تو برنامت واسه بعدش چیه یا اینکه میگه باید فک کنه و ...)
دراین رابطه به نظر من اصلا اشکاکی نداره به کسی که دوسش داره ابراز علاقه کنه چون که تو که نمیخوای ادم بکشی که بترسی،دوما این جمله"زندگی را بی عشق سپری کردن غم بزرگی است اما این تقریبا برابر است با غمی که زندگی را ترک کنی بدون اینکه به کسی که عاشقش هستی بگویی که دوستش داری.این از این...
دوما تو ی مشکلی با خودت داری اونم اینه که روت نمیشه.میدونم این لحظه ی خیلی مهمی تو زندگیته ولی خب عزیز من تا کی میخوای اینجوری باشی،آدمی که بفکر ازدواجو تشکیل زندگیه از الان بخواد انقدر کمرو و خجالتی باشه پس فردا که مسئولیت خانواده به دوشش افتاد دیگه میخواد چی کار کنه؟؟آدم باید پررو باشه(البته نه بی ادب)،البته برای این که مقدمه اینکارو فراهم کنی بنظر من سعی کن اول شمارشو ی جوری بگیری و بعد ی قرار باهاش بذاریو اون موقع دیگه هر چی میخوای بهش بگو...
امیدوارم موفق باشی...اگه سوالیم بازم موند در خدمتیم...یاعلی
خدایا به آنان که دوست میداری بیاموز عشق از زندگی کردن بهتر است و به آنان که دوست تر میداری بچشان که دوست داشتن از عشق هم برتر است...شریعتی[/align]