فکر کنم از بچگی اینجوری بودم! ولی الان بزرگتر که شدم حس میکنم در آینده مشکل ساز میشه بفکر افتادم اینجا مطرح کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم از بچگی اینجوری بودم! ولی الان بزرگتر که شدم حس میکنم در آینده مشکل ساز میشه بفکر افتادم اینجا مطرح کنم.
red_shark گرامی
اول از هرچیز باید عذر خواهی کنم از تأخیر اگر چه مشغله ها موجب آن بوده است .
آیا نسبت به داشته های دیگران نیز این حس را داری یا صرفاً مربوط به روابط اجتماعی هست ؟
به نظر می رسد در کل شما به نوعی ، از ضعف عزت نفس رنج می بری ، آیا وقتی دیگران با هم ارتباط دارند شما احساس عدم مقبولیت پیدا می کنی ؟
از طرفی اگر به عنوان فرزند آخر خیلی مورد توجه بوده ای این وضعیت موجبات رشد روحیه انحصار طلبی را در شما فراهم ساخته که در روابط اجتماعی اگر بروز پیدا کند که باعث گریزان شدن دیگران از شما و تنها ماندن شماست و اگر بروز پیدا نکند خودخوری و فشار روانی و عصبی در درون برای شما را فراهم می سازد .
در کل اینکه به این حالت خود اهیمت داده ای و راه مشاوره را در پیش گرفته ای باید بگم کار بسیار خوبیست و نشونه توجه شما به روحیات و حالات خودت هست که اخلاق پسندیده ایست و تداوم آن رشد شخصیت در جهت مثبت را زمینه سازی می کند .
اگر شما گذشته از روابط اجتماعی نسبت به داشته های دیگران نیز این حس را ولو خفیف داشته باشید . قطعاً
نیاز هست عزت نفس و اعتماد به نفس خود را تقویت کنید اگر نه سر به احساس حقارت شدید میزند و باعث اذیت شما در ادامه زندگی خواهد شد و خوبه که زود به این احوال خود توجه کرده و راه مشاوره را در پیش گرفته ای .
تقویت عزت نفس >>> تقویت احساس رضایت از خود >>> تقویت احساس کفایت را در پی خواهد داشت که رفع کننده حس حسادت هست .
موفق باشید
.
سلام خوبید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
نمیتونم بگم از داشته های مردم! یکی هست زحمت میکشه مالی بدست میاره که اصلا در موردش حرف نمیزنم. یکی هم هست حالا با کلی دروغ و... به این پول رسیده. بازم چیزی نمیگم. همش در حد اینه که میگم خدا شانس بده یا... و زودگذره برام
اما حالتم روحیه. امروز خیابون بودم. کنار یه مغازه ایستاده بودم. دوتا پسر بودن هر دختری رد میشد یه پیزی در موردش میگفتن! دخترا هم لباس ساده ای داشتن! به این فکر کردم مثلا منم در آینده با زنم برم جایی یکی این فکرو بکنه بدم میاد
آیا بازم به عزت نفس ربط داره؟
فرشته مهربون حتما میان جوابتو میدن.
ولی در کل ادم خیلی هم بیکار باشه هی روی خودش دقیق می شه. یا کار کن یا درس بخون یا ورزش کن یا کتاب بخون خلاصه بیکار نمون.