RE: چرا من چاق نمیشم و همه بهم میگن لاغر؟؟
سلام حمیدرضای با تجربه ممنونم باز...خیلی خوب راهنماییم کردی باز ممنون.رفتم عکسای شاون رای رو دیدم یه سوال برام پیش اومد منم مثل اون میشم؟؟!! منظورم اینه که من که نمیخام اونطوری بشم فقط میخام یه ذره وزنمو ببرم بالا البته با ورزش و تغذیه. مهرداد عزیز جمله آخر مخصوص شوهرمه اگه خواستی میتونی دو تا تاپیک قبلیمو بخونی متوجه مشکلاتم میشی البته من بلد نیستم آدرس اونا رو اینجا قرار بدم اگه اسممو سرچ کنی میآد/
نه اعتماد جان خیالت راحت شما اونجوری نمی شی ،توی تاپیک یلدا خانوم یه توضیح مختصری دادم در این مورد ،شاون ری فقط یه مثال واقعی بود واسه اینکه بگم حتما می تونی وزنت رو ببری بالا
همونجور که می دونی عامل اصلی عضله سازی بدن انسان هورمون تستوسترونه (هورمون های دیگه هم دخیل هستن ولی هورمون اصلی تستوسترونه) ،بدن خانم ها سطح تستوسترونش خیلی ناچیزه و سطح استروژنشون بالاس، واسه همینم نمی تونن به راحتی عضله سازی کنن منظورم این نیست که اصلا نمی تونن منظورم اینه به وسعت آقایون نمی تونن این کار رو بکنن ،ظرافت و لطافتی هم که خانم ها هم توی ظاهر دارن و هم توی خلق و خو واسه همین پائین بودن همین هورمونه
خیالت راحت شما چون خانوم هستی بدنت به اون شکل در نمیاد ،مطمئنم می تونی ضعفهات رو برطرف کنی
شما ورزش و تغذیه خوب داشته باش حتما به وزن ایده آل خودت می رسی
یه آمار جالبی مجله ماسل اند فیتنس توی امریکا منتشر کرده بود که از هر 12 هزار نفر مرد فقط یک نفر می تونه مثل شاون ری یا امثالهم بشه چون رسیدن به همچین فیزیکی یه شرایط خیلی خاصی می خواد و خانم ها به خاطر نوع خلقتشون نمی تونن به این شکل در بیان (بخاطر پایین بودن سطح تستوسترون خون) البته این آمار واسه داخل ایالات متحده س که خودش مهد پرورش اندامه
واست آرزوی موفقیت می کنم
سوالی داشتی رو در واسی نکن من در خدمتم هر چی بلد باشم می گم اگرم بلد نباشم رک می گم بلد نیستم:72:
سلام حمیدرضای عزیز واقعا ممنونم ازتون ببخشید که اینقد سوال میپرسم آخه خیلی خوب راهنمایی میکنین حتی اگه از بهترین استادام هم بپرسم اینجوری منو قانع نمیکنن فقط سعی میکنن یه جورایی بپیچونن!! راستش یه سوال دیگه ام اینه که اگه من خودمو تا 60 کیلو رسوندم بعدش میتونم دیگه وزنه زدنو ادامه ندم؟؟؟ اگه ادامه ندم میتونم وزنمو کنترل کنم یا همینجوری هی میره بالا؟ و اینکه هفته ای چند بار برم بهتره؟؟ دو روز در هفته خوبه؟راستی به مربی بگم واسه وزنه زدن و چاق شدن اومدم؟
سلام
طبق محاسبه bmiیا همان شاخص توده بدن شما دچار کمبود وزن هستید،bmi شما 18 است، این یعنی لاغری
جهت مشاهده محاسبه گر کلیک کنید
در خصوص وزن شما باید اطلاعات زیادی را داشته باشید،هر شخص با توجه به سن، جنس، میزان فعالیت، اندازه جثه و عواامل دیگر می بایست دارای وزن ایده آل خود باشد،و در کنار این مسائل باید به متابولیسم بدن، یا همان سوخت و ساز آگاه باشید.
در خصوص متابولیسم:
تند متابوليسم ها: اين دسته از افراد که متابوليسمي آتشين دارند معمولا از کمبود وزن رنج برده و در افزايش وزن خود نيز دچار مشکل مي شوند. اين افراد غذاي مصرفي در طول روز را به راحتي و به سرعت هضم کرده و به مصرف مي رسانند. اين افراد حتي در صورت پرخوري و در صورت استفاده مداوم از غذاهاي شيرين و پرچرب نيز موفق به افزايش وزن خود نمي شوند.
متوسط متابوليسم ها: وزن اين افراد معمولا پايدار بوده و به ندرت نيز بالا و پايين مي شود. اين افراد به آرامي وزن اضافه کرده و يا چربي در بدن خود ذخيره مي کنند. تغيير در ميزان کل کالري مصرف شده در طول روز معمولا تاثير کند و در عين حال پايداري در وزن و در حجم بدني آنها دارد.
کند متابوليسم ها: اين دسته از افراد به راحتي وزن اضافه مي کنند و در اغلب موارد نيز از انباشته شدن چربي زايد در بدن خود رنج مي برند. اين افراد کساني هستند که در آرزوي کم کردن وزن خود به هر دري مي زنند و سرانجام نيز ناکام مي مانند.
جهت بدست آوردن اطلاعات دیگر به این وب سایت مراجعه کنید
http://www.blogsport.info
به اين نکته نيز توجه داشته باشيد که اين تقسيم بندي به اين معني نيست که هر کسي را که در اطراف خود مي بينيد الزاما بايد به يکي از اين دسته ها تعلق داشته باشد. ممکن است که برخي افراد در بين دو مورد از اين سه مورد بوده و دقيقا در يکي از اين سه گروه قرار نداشته باشد.
پس ابتدا در خصوص موارد ذکر شده ،اطلاعات کامل در مورد خودتان بدست آورید، بعد میتوانید بر اساس آن در مورد وزن تصمیم بگیرید.
دوستانی که اشاره کرده اند ورزش موجب اضافه وزن میشود، باید به عرض برسانم،ورزش موجب تحریک اشتها میشود، اما به خودی خودی موجب افزایش وزن و رسیدن به وزن مطلوب نخواهد شد.حتی در تند متابولیسم ها نتیجه عکس کرد.
سلام به آقا کیوان عزیز
اینکه شما محاسبه bmi رو پیش کشیدی ،حرف کاملا درستیه منتها من به زبان ساده واسه اعتماد جان توضیح دادم که خوب متوجه بشه ،اگه می خواستم انواع محاسبات رو بگم این بنده خدا سر در گم می شده ،در ضمن چیزی که واسه ما بدنسازا ملاکه قد و وزن طرفه نه محاسبات
و اما در خصوص متابولیسم
اینکه شما می گی تند متابولیسم ها متوسط متابولیسم ها و... همون تیپ های بدنی اکتومورف و اندومورف و مزومورفه که توی پستای قبلی توضیح دادم
در انتها هم اشاره کردین : " دوستانی که اشاره کرده اند ورزش موجب اضافه وزن میشود، باید به عرض برسانم،ورزش موجب تحریک اشتها میشود، اما به خودی خودی موجب افزایش وزن و رسیدن به وزن مطلوب نخواهد شد.حتی در تند متابولیسم ها نتیجه عکس کرد "
اول شما باید نوع ورزش رو بگید ،فوتبال یا کشتی یا دو و میدانی ؟ بله ورزشهای هوازی باعث کاهش وزن می شه (واسه همینم به یلدا خانوم توی تاپیکش گفتم ورزش هوازی کن تا وزن کم کنی) ورزشهای هوازی نه تنها واسه اکتومورف ها کاهش وزن رو در پی داره بلکه واسه تیپ های مزومورف اندومورف هم همینطوره
اما ورزشهای قدرتی کاملا متفاوت عمل می کنه
بر خلاف نظر شما با قاطعیت می گم بدنسازی باعث افزایش وزن می شه ،چطوری ؟ به این صورت : شما وقتی وزنه می زنی بدن تحت فشار مضاعف قرار می گیره و در این هنگام اسید لاکتیک در عضلات جمع می شه که باعث سوزش عضلانی می شه ،اسید لاکتیک ترشح شده باعث تخریب تارهای عضلانی می شه ،در پی این تخریب بدن چی کار می کنه (در زمان استراحت)؟
بدن برای مقابله با اون فشار مضاعف در زمان استرحت اللخصوص توی خواب شروع به عضله سازی می کنه و عضلات قویتر و حجیم تر می شه تا بتونه دفعه ی بعد در مقابل فشار دوام بیاره و این همون چیزیه که باعث افزایش وزن می شه واسه همینم هست که بدنسازا تاکید زیادی دارن واسه خوب خوابیدن چون بدن تو خواب ریکاوری رو سریع تر انجام می ده و بدن آماده می شه واسه فشار بعدی ،واسه همینه که انسان از خواب بیدار می شه خستگی از تنش بیرون می ره
خود من اکتومورف هستم و با همین وزنه زدن وزنم رو افزایش دادم ،نمی دونم شما منظورتون چی بود اگه به جای ورزش (بدنسازی)پیشنهاد بهتری دارین خب مطرح کنین
منظورتون این بود که ایشون ورزش نکنه و هی غذا بخوره هی غذا بخوره بدون هیچ تحرکی ؟ نتیجه ش چی می شه ؟ نتیجه ای جز چاقی و تجمع چربی نداره من فکر نکنم هیچ آدمی دلش بخواد بدنش پر چربی باشه
همونطور که مهرداد جان گفت خوردن غذای پرکالری بدون ورزش هزار جور عوارض داره
من به اعتماد جان گفتم" بدنسازی کار کن تا هم وزنت بیاد بالا هم خوش فرم تر بشی از همه مهم تر سلامت خودت رو تضمین می کنی با ورزش"
---------------------------------
ار لطفت ممنونم اعتماد جان من اگه چیزی بلد باشم دریغ نمی کنم اگه هم بلد نباشم می گم بلد نیستم
من از سوال کردنت خوشحال می شم چون اگه تجربیاتم به دردت بخوره همین واسم یه جایزه س:72:
و اما خدمت اعتماد عزیز عرض کنم اگه ادامه ندی هم می تونی وزنت رو کنترل کنی ،ببین عزیز همه این چیزا تحت کنترل خودمونه چه کاهش وزن چه افزایش یا کنترل
توی پرورش اندام ما یه بحث جالبی داریم ،قهرمانان دنیا می گن که اگه آدم یه مدت طولانی توی یه وزن ثابت بمونه (می گن 10_12ماه) بدن عادت می کنه به اون وزن و کاهش وزن نخواهیم داشت این رو من خودم تجربه کردم و واقعا هم درسته : به عنوان یه مثال واقعی می گم تا بهتر متوجه بشی من دو سال پیش رباط صلیبی پام پاره شد مجبور شدم عمل جراحی کنم ،بعد از عمل من 7 ماه دست به وزنه نزدم به خاطر دوران نقاهت ،با توجه به اینکه تیپ بدنیم اکتومورفه فکر می کنی چند کیلو کم کردم ؟؟؟ 6 کیلو فقط ،واسه یه آدم اکتومورف خیلی عالیه
چرا ؟ چون بیش از 4 سال هست که وزنم بالای 105 کیلو هست و بدنم عادت کرده ،تازه اون موقع به درست بودن حرف قهرمانان این رشته رسیدم
نمونه بارزش حسین رضازاده ،بعد از بازنشستگی باز هم چاقه چون چندین سال تو وزن 157 بود البته اگه ورزش هوازی کنه می تونه کم کنه
اینم بگم حسین رضازاده هم در کودکی و هم نوجوانی لاغر بوده یه بهتر بگم معمولی بوده ،باورتون می شه ؟
شما هفته ای سه روز برو کافیه ،یکم که سابقه ت زیاد شد می تونی به 4 جلسه در هفته هم برسونی ،اما یادت باشه بیشتر از 4 جلسه واسه شما که می خوای وزن اضافه کنی خوب نیست
دو جلسه در هفته کمه اعتماد جان
بعدشم بله به مربی بگو برنامه واسه افزایش وزن می خوام چون سیستم تمرین افزایش وزن با کاهش وزن متفاوته ،یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم ،به مربی بگو یه برنامه غذایی هم می خوام
بازم اگه سوال داری در خدمتم اگه چیزی رو هم متوجه نشدی بگو بیشتر موضوع رو واست باز کنم :72:
سلام اعتماد جان خوبي عزيزم خوشحالم كه ميبينم بازم اينجايي راستي عزيزم با همسرت چيكار كردي؟(اگه دوست داشتي اينجا بنويس)
عزيزم در مورد سوالت بايد بپرسم تو آزمايش خون دادي؟ شايد كم خوني داري واسه همين هر چي هم ميخوري وزنت بالا نميره، چون من خودم هم اين مشكل و دارم بخاطر كم خوني هر چي ميخورم وزنم نميره بالا (البت مثل تو حوصله خوردن رو هم ندارم) البته از استرس هم هست چون من تو محل كارم هميشه تو استرسم . تو هم كه با توجه به مشكلاتي كه داري استرس هم بايد داشته باشي. ولي اينكه ميخواي به خودت برسي خودش يه شروع خيلي خوبه و ورزش اگه واسه وزن اضافه كردن هم نباشه بازم واسه روحيت عاليه .
از آقا حميد رضا و بقيه دوستان كه راهنمايي كردند هم تشكر ميكنم چون منم از مطالبشون استفاده كردم. ولي يه چيزي به حميد رضاي عزيز در مورد ورزشهاي هوازي ميخوام بگم كه تجربه ي خودمه، من قبل از عيد يه چند ماهي ميرفتم ايروبيك،مربيمون ميگفت اگه بعد از ورزش بخوري وزنت ميره بالا منم به گفتش عمل كردم و تو ي اين سه چهار ماهي كه ميرفتم باشگاه 3 كيلو وزن اضافه كردم.
راستي بچه ها كلا چه ورزشهايي واسه خوش فرم شدن بدن خانمها خوبه؟ من شنيدم شنا هم خوبه درسته؟
دوست گرامي:تيپ بدني با متابوليسم بدن تفاوت دارد، تيپ بدني بيانگر نوع و ساختار فيزيكي بدن است.ولي متابوليسم وانواع آن بيانگر سوخت و ساز داخلي بدن است.
علم تغذيه و ورزش بسيار وسيع است، شيوه ها و روش هاي مختلفي را دارد، وزنه زدن آن تأثير را كه بر روي بدن آقايان دارد بر روي خانمها ندارد، واز طرف ديگر رشد بدن با وزنه بستگي به ژنتيك وساختار عضلاني دارد،همچنين وزنه زدن و ورزش هاي قدرتي موجب افزايش چگالي مويرگي و همچنين افزايش قطر تالار عضلاني ميشود.افزايش قطر تالار عضلاني برابر است با افزايش وزن،درمحدوده عضلاني
ايشان بايد بر اساس آنچه كه در پست قبل توضيح دادم وضعيت جسمي خود را بررسي كنند .درنهايت تصميم با خودشان است.
در يك تعريف ساده :
ورزش لازمه تندرستي وسلامتي است(بايد به عنوان يك فاكتور ثابت در زندگي باشد)
واحد انرژي دريافتي از مواد غذايي را بر اساس كالري اندازه گيري ميكنند
كالري دريافتي كم+ كالري(انرژي)مصرفي زياد = كاهش وزن
كالري دريافتي در حدنياز(مثلا" 500)+انرژي مصرفي برابر با كالري دريافتي= تناسب (تعادل وزن)
كالري دريافتي زياد+ انرژي مصرفي كم= افزايش وزن
hamid_reza_66گرامي شما به اشتباه فكرميكنيد بنده گفته ام كه ورزش را خط بزنيد؟ نه منظور اين نيست، اطلاعات تجربي شما در خصوص پرورش اندام صحيح است،اما براي يك آماتوربايد خيلي چيزها شفاف شود.
etemade shekasteگرامي قالب بـدن شـمــا هرکدام از 3 تيپ بدني باشد ، باید ورزش و تمرینات بدنسازی را برحسب این قالب انتخاب شود.
سلام واقعا از همه دوستان عزیز ممنونم. حمیدرضای عزیز خیلی خیلی ممنونم ازتون.همه توضیحاتتون شفاف بود برام... آقا کیوان ممنونم ازتون من متابولیسم بدنیم بین تند و متوسطه و استرسم زیاده و خواب درست و حسابی ندارم. صنا جان عزیزم زندگیم فعلا بد نیست از وقتی من تو خونه ام و سرکار نمیرم شوهرم فقط یه بار رفته دنبال اون کارش و تقریبا یک ماه و نیم میشه که بهتره .من یه فرصتی بهش دادم که امیدوارم درست بشه ولی خیلی از آینده نگرانم و میترسم بعد اینکه من مجبور به موندن شدم و حتی دیگه جوانیمو از دست دادم اون بره سراغ کاراش و حتی بعضی وقتا احساس میکنم که تو آینده یا میره زن دوم میگیره یا زن صیغه ای و... برام دعا کن مرسی که به تاییکم سر زدی.
کیوان جان عزیز
متابولیسم که سرعت سوخت و ساز بدن هست و تیپ بدنی از چی نشات می گیره ؟ از سرعت سوخت و ساز بدن(همون متابولیسم) یعنی تند متابولیسم (اکتومورف )سرعت سوخت و ساز بدنش زیاده واسه همینم لاغره یا کند متابولیسم ها (اندومورف ها) سرعت سوخت و ساز بدنشون کمه واسه همینم این افراد چاق هستن و بدن پر چربی دارن و به عنوان یه نمونه ی دیگه متوسط متابولیسم ها (مزومورف ها) سرعت سوخت و ساز بدنشون در حالت تعادل هست در نتیجه این افراد معمولا وزن مناسبی دارن (نه چاقن نه لاغر)
اینا رو گفتم تا بهتر منظورم رو بگم ،پس تیپ بدنی از سرعت سوخت و ساز بدن انسان نشات می گیره ،پس تند متابولیسم با اکتومورف تفاوتی نداره و الی آخر ...
یعنی کسی که تند متابولیسمه اکتومورفه یا کسی که متوسط متابولیسمه مزومورفه و ...
دیگه ساده تر از این نمی تونم موضوع رو باز کنم :D:D:D
شما پستهای قبلی من رو خوندی ؟ معلومه که نخوندی :81:من به اعتماد عزیز گفتم خانم ها به خاطر اینکه سطح هورمون تستوسترنشون ناچیزه واسه همین به وسعت آقایون نمی تونن عضله سازی کنن یعنی منم دقیقا حرف شما رو زدم که گفتین : "وزنه زدن آن تأثير را كه بر روي بدن آقايان دارد بر روي خانمها ندارد" یه سرچی درباره Trish Warren توی نت بکن متوجه منظورم می شی که گفتم خانم ها به وسعت آقایون امکان عضله سازی ندارن
اما اینم بگم من شاگرد خانم هم داشتم که به مشکل کمبود وزن دچار بودن که خدا رو شکر اکثرا هم تونستن با این راهنمایی ها وزنشون رو زیاد کنن
و یه جای دیگه شما اشاره کردین : " از طرف ديگر رشد بدن با وزنه بستگي به ژنتيك وساختار عضلاني دارد"
اولا این ژنتیکی که شما می گی واسه سطوح بالای پرورش اندامه نه واسه یک آماتور دوما با پشتکار می شه ژنتیک رو مغلوب کرد همونطور که من کردم بازم معلومه پستهای منو نخوندین :Dچون توضیح دادم من اکتومورف بودم و بسیار لاغر و ظریف طوری که همه بهم می خندیدن اما با پشتکار از وزن 50 کیلو الان رسیدم به 112 و اگر هم مدتی تمرین نکنم با اینکه اکتومورفم وزنم زیر 100 کیلو نمیاد (مگر با هوازی) ،یه مثال درباره یکی از بهترین بدنسازان دنیا واسه اعتماد عزیز زدم ،پستای قبلی رو بخونید ببینید درباره شاون ری چی نوشتم
اگه قرار باشه ما دست رو دست بذاریم به ژنتیک نگاه کنیم پیش خودمون بگیم ای بابا من که اکتومورفم وزنم بالا نمیاد پس تلاشی نمی کنم یا ای بابا من اندومورفم وزنم زیاده و چاقم، کم هم نمی شه پس تلاشی نمی کنم، کلاه مون پس معرکه س:305:
و یه جای دیگه اشاره کردین : " اطلاعات تجربي شما در خصوص پرورش اندام صحيح است،اما براي يك آماتوربايد خيلي چيزها شفاف شود."
خب داداش گلم آقا کیوان گل :72:منم طوری توضیح دادم (به زبان ساده )که اعتماد عزیز که آماتور هستن متوجه بشن اگه می خواستم مثل یه آدم حرفه ای با ایشون تبادل اطلاعات کنم مطمئنا چیزی جز سر در گمی واسه اعتماد عزیز نداشت
در ضمن 70%درصد شاگردان من تو باشگاه آماتور هستن
-----------------------------------------------------------------------------
سلام صنا جان
ایروبیک یک فعالیت نیمه هوازی هست چون فعالیت هوازی توی ایروبیک به صورت اینتر وال هست واسه همین می گن نیمه هوازی و من نمی دونم شما چجوری با ایروبیک وزن اضافه کردی واقعا تعجب کردم چون توی این 11 سال همچین چیزی نشنیده بودم :D آخه می دونی چیه ؟
ورزش هوازی به ورزشی می گن که فعالیت طرف بیش از دو الی سه دقیقه صورت بگیره
اما این واسه کاهش وزن کافی نیست برای کاهش وزن شما احتیاج دارین به مدت 30_40 دقیقه به طور متناوب هوازی کار کنین بدون استراحت
این تمرینات با وزنه و هوازی برای کاهش یا فزایش وزن از نظر علمی ثابت شده س و حتی توی ایالات متحده داره توی دانشگاهها این رشته به صورت تخصصی تدریس می شه و اینم اضافه کنم خود من و خیلی از شاگردانم توی باشگاه از همین سبک تمرینات واسه کاهش یا افزایش وزن استفاده کردیم و اکثرا هم نتیجه بخش بوده اما تاکید می کنم زمان بره و صبر و حوصله می خواد
انرژی برای انجام تمرينات هوازي از گلوكز و چربي تامين ميشه بنابراين براي كاهش چربي خون و يا كاهش وزن چربي بدن، تمرين هوازي بهترين نوع تمرين است. اما اما اما ...
در چه صورت این کاهش وزن صورت می گیره و تمرین هوازی موثره ؟ در صورتی که ذخایر گلیکوژن بدن خالی باشه ،چه زمانی خالیه ؟ صبح که از خواب بیدار می شین (ناشتا) و بعد از تمرین با وزنه و ... و بهترین زمان انجام هوازی برای کاهش وزن همین دو زمانه که اشاره کردم چون اگه ذخایر گلیکوژن خالی باشه بدن مجبوره از چربی ها استفاده کنه
همه ی ورزش ها واسه تناسب اندام خوبه اما واسه فرم دادن به عضلات بدنسازی تنها راه هست
کاری که خیلی از ورزشکارای رشته های دیگه می کنن ،شما نگاهی به دونده های دو 100 متر یا ژیمناستیک کارها یا کشتی گیرها بنداز ببین چه عضلاتی دارن ،اینا با تمرینات دو میدانی و ژیمناستیک و کشتی همچین عضلاتی نساختن بلکه با وزنه و بدنسازی به عضلات حجم و فرم دادن نمونه بارزش علیرضا حیدری کشتی گیر پر افتخار ایران
اعتماد جان خيلي خوشحال شدم كه زندگيت روبراه شده، ما كه قابل نيستيم عزيزم ولي چشم دعاتون ميكنم انشالله همسرت به حق عزيز اين ماه حضرت مهدي (عج) به خودش بياد و با قلبي مطمئن و براي هميشه بطرف تو بياد:323:
عزيزم يه ذره هم تو فكرهاي منفي رو بريز دور و آينده رو با ديد روشن ببين نه منفي.
حميد رضاي عزيز خيلي ممنونم از اينكه راهنماييم ميكنيد. راستش تو اون باشگاهي كه من ميرفتم يكي دو نفر هم مثل من بودند كه به اين طريق وزن اضافه كرده بودند، ولي افرادي هم بودند كه ميخواستند وزن كم كنند و كرده بودند.
من عصرها بعد از كارم 1 ساعت تو باشگاه ايروبيك كار ميكردم و راستش بطور متناوب نميتونستم و استراحت هم ميكردم.
راستي حميد رضا جان من از كجا بايد تيپ بدنم و بفهمم كه اکتومورف يا ... من اصلا در اين باره سررشته ندارم
و يه سوال ديگه البته ببخشيد :163: من احساس مينكم بازوهام يه خورده پرتر بشه بهم گفتن شنا خوبه ميخواستم نظر شما رو هم بدونم يا شما همون وزنه رو پيشنهاد ميدين؟ بازم ازتون ممنونم
اعتماد جان ببخشيد توي تايپيكتون سوال خصوصي پرسيدم.