RE: افسردگی و بی انگیزه گی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
خوبی؟ به این زودی حالت بهتر شد یا خسته شدی؟
سلام مینوش جان
ببخش 2_3 روز نتونستم بیام پای نت ،راستش دل و دماغش رو نداشتم وضع روحیم زیاد جالب نبود
نه هنوز خسته نشدم خیلی دارم تمرین می کنم ولی نمی دونم کجای کارم اشتباهه که نتونستم حتی کوچیکترین تغییری توی خودم ایجاد کنم
والا ساعت بندی درست و حسابی ندارن مخصوصا الان که مدرسه ها تعطیل شده بابام صبح تا شب خونه س ،بیشتر وقتائی که همزمان توی خونه هستن اینجور می شه مثلا صبحها و غروب به بعد
من خودم با توجه به شغلی که دارم صبحها تا بعد از ظهر بی کارم بعداز ظهر هم تا 10 شب توی باشگاهم ،البته دارم دنبال یه کار معمولی می گردم واسه صبح تا بعد از ظهر که حداقل خونه نباشم
از نظر غذا هم چیز درست حسابی پیدا نمی شه واسه خوردن، راستش اصلا نیازی ندارم به غذا درست کردن مامانم چون خودم تا حدودی آشپزی بلدم ،حداقل اون غذاهائی که واسه رشته ورزشیم مفیده رو بلدم درست کنم همیشه خودم غذای خودم رو درست می کنم
خدا رو شکر توی سربازی خیلی چیزا یاد گرفتم هم آشپزی هم زبان عربی و... خیلی چیزای ریز و درشت دیگه شاید واسه خیلی از پسرها دوران سربازی بدترین دوران زندگیشون باشه ولی واسه من بهترین دوران زندگیم بود چون با توجه به شرایط خانواده م من تمام مدت سربازیم رو خونه نرفتم ،چون اینجوری آرامش داشتم ... بگذریم
بهار جان بله کارایی رو که گفتین انجام دادم یعنی هنوزم انجام می دم
خیلی دارم سعی می کنم ، حتی به خودم تلقین می کنم
بعدشم من صرفا واسه درد دل کردن نیومدم اینجا :302:
بیشتر اومدم تا ببینم کسانی که مثل من با این مشکلات دست و پنجه نرم می کنن چجوری این مسائل رو حل می کنن یا حل کردن اگه بخوام درد دل کنم که باید 30 صفحه تایپ کنم اینقدر که دلم پره غصه س:302::302::302::302::302:
سلام حميدرضا
حتما دنبال كار براي صبح ها باش, چون هم روابط اجتماعيتو بهتر ميكنه, هم زمان غير مفيدتو پر ميكنه و هم واسه اينده ات لازمه
بهتره شروع كني و پايه هاي زندگي اينده تو از الان بزاري, انگيزه تو اينده ته
از نظر روحي رو خودت كار كن و بدون حتا ادمايي كه شرايط تورو هم ندارن زندگيشون و اينده شون جدا از پدر و مادره
درسته خيلي جاها ضربه خوردي اما پيشينه ات نشون ميده انسان محكم و با اراده اي هستي و ميتوني زندگيتو بسازي
پس انداز كن براي اينده, ورزش و موسيقي كه جزْ زندگيته و اين بهترين و بهترين كمكته كه خيليا ازش بي بهره اند, مسافرت برو, با پدر و مادرت در مورد رفتارشون به هيج عنوان بحث نكن
حتا اگه بهت توهين كردن رفتار محكمي پيش بگير و جواب نده, سعي كن تو زندگيت همچنان پيشرفت كني
در مورد همسايه ها هم بهت حق ميدم اما تو نبايد بخاطر پدر و مادرت قضاوت بشي
خيلي وقتها ديديم فرزنداني كه با اعمالشون وجهه ميدن به خونواده هاشون, مطمين باش اجتماعي بودن و اخلاقي بودن تو باعث ميشه همه حرفها كوتاه بشه
زياد بودن بزرگاني كه تحقير شدن و اين شده نقطه پيشرفتشون
مثبت باش و بدون تو خيلي جلويي كه با وجود اين خونواده ورزشكارو با هدف شدي
حميدرضاي عزيز
زندگي تو, تو مشت توست, كف دست تو, وقتي به دنيا اومدي فقط و فقط دادنش به تو نه خونواده و نه همسايه و نه كس ديگه
مواظب زندگيت باش
همه ما يه جورايي تنهاييم, پايه هاي زندگي اينده تو بزار و فكرتو مشغول پدر مادر نكن
هر راهنمايي هم خواستي در حد توانم دريغ نميكنم
موفق باشي
حمیدرضا جان همین که پیگیر حل مشکلاتت هستی جای هزارتا افرین داره..چون زیادن کسایی که میان دردلی میکنن و میرن...
اما یادت باشه تو مشکلاتت غرق نشی..خوبیای زندگیت رو هم ببینی.هر روز و شب نعمتهایی که داری رو مرور کن بابتشون خدا رو شکر کن.
تو یکی از تاپیکها دیدم حضور فعالی داشتی.ازاطلاعاتت به دیگران میبخشیدی..یکی ازراه های رسیدن به خواسته هامون همینه...وقتی تو جایی به کسی کمک کنی،دیگری هم به کمک تو خواهد اومد.اصلا همین شد که ما پاگیراینجا شدیم و گرنه ما هم مثه توییم.
پیشنهاد میدم اگه وقت ازادی داشتی بیای اینجا هم مقالات و تاپیکای مشابه رو بخونی،هم تو تاپیکای دیگران شرکت کنی،اینجوری ذهنت فعال میشه،دنبال راه حل مشکلات میگرده.
نقل قول:
خيلي وقتها ديديم فرزنداني كه با اعمالشون وجهه ميدن به خونواده هاشون, مطمين باش اجتماعي بودن و اخلاقي بودن تو باعث ميشه همه حرفها كوتاه بشه
برای نمونه پدرم رو مثال میزنم..الان پدرم و عموم شدن مایه افتخار خونوادشون.هرچند ضعفهایی در روابط خونوادگی دارن.اما وجهه اجتماعی خوبی دارن.وجهه ای که با بقیه خونوادشون فرق داره و این بخاطر تلاش خودشونه.
همیشه یادت باشه هر اونچه که از دنیا انتظار داری مثل محبت احترام و ..رو اول از همه خودت به خودت ببخشی.
و بعد به دیگران هم ببخش تا بهت عطا بشه.
موفق باشی پسر بااراده
مردم اغلب بی انصاف ، بی منطق و خود محورند ولی آنان را ببخش... اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ولی تو شریف و درستکارباش... اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ولی تو مهربان باش... اگر موفق باشی دوستان دروغین و دشمنان حقیقی خواهی یافت با این همه تو موفق باش... آنچه را که در طول سالیان سال بنا نهاده ای شاید یک شبه ویران کنند ولی تو سازنده باش... اگر به شادمانی و آرامش دست یابی حسادت می کنند ولی تو شادمان باش... نیکی های امروزت را فراموش می کنند ولی نیکوکار باش بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچ گاه کافی نباشد و در نهایت می بینی که هر آنچه هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو و مردم... :72:کوروش کبیر:72:
سلام شازده کوچولو
یه دنیا ممنون که به تاپیکم سر زدی مرسی
ازت ممنونم واسه اینکه راهنماییم کردی
این حرفت رو خیلی قبول دارم که گفتی : " خيلي وقتها ديديم فرزنداني كه با اعمالشون وجهه ميدن به خونواده هاشون " کاملا درسته ولی نظر شخصیم اینه که اگه توی یه جمعی (چه فامیل ،چه همسایه و...) وجه آدم خراب شده باشه و جلوشون شخصیت و غرور آدم تخریب شده باشه فکر نکنم بشه با بهترین اخلاق و رفتار به خودش و خونوادش وجه مثبت بده (نمی دونم این طرز فکرم درسته یا نه ولی خب نظر شخصیم بود:D )
شازده جان شاید باور نکنی توی 26 سال عمری که از خدا گرفتم یادم نمیاد حتی یک دفعه به مادر و پدرم بی ادبی کرده باشم یا حتی جوابشون رو داده باشم حتی اونا فحش رکیکم بهم دادن ولی من سکوت کردم، من بر عکس پدر و مادرم که عصبین و بد دهن ،من آدم خیلی آروم و ساکتیم
مرسی واسه رهنماییهای خوبت :72:
----------------------------------------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
حمیدرضا جان همین که پیگیر حل مشکلاتت هستی جای هزارتا افرین داره..چون زیادن کسایی که میان دردلی میکنن و میرن...
منم از شما ممنونم که به من کمک می کنین تا از این افسردگی بیام بیرون
اما یادت باشه تو مشکلاتت غرق نشی..خوبیای زندگیت رو هم ببینی.هر روز و شب نعمتهایی که داری رو مرور کن بابتشون خدا رو شکر کن.
بهار جان اتفاقا دیشب با همین جور فکرا خوابم برد ،توی ذهنم داشتم نقاط مثبت خودم رو مرور می کردم بیشتر شبا موقع خواب همش صدای داد و بیدادشون میاد توی ذهنم ولی دیشب اصلا حواسم به این چیزا نبود
تو یکی از تاپیکها دیدم حضور فعالی داشتی.ازاطلاعاتت به دیگران میبخشیدی..یکی ازراه های رسیدن به خواسته هامون همینه...وقتی تو جایی به کسی کمک کنی،دیگری هم به کمک تو خواهد اومد.اصلا همین شد که ما پاگیراینجا شدیم و گرنه ما هم مثه توییم.
پیشنهاد میدم اگه وقت ازادی داشتی بیای اینجا هم مقالات و تاپیکای مشابه رو بخونی،هم تو تاپیکای دیگران شرکت کنی،اینجوری ذهنت فعال میشه،دنبال راه حل مشکلات میگرده.
چشم حتما ،البته من خیلی دوست دارم توی تاپیکها شرکت کنم ولی خیلی از موضوعاتی رو که اینجا دوستان مطرح می کنن من سر رشته ای توش ندارم اگه بخوام راهنمایی کنم توی چیزی که سر رشته ندارم یا تجربه ای ندارم در اون موضوع فکر نکنم بشه حرف به درد بخوری بگم
موفق باشی پسر بااراده
شما هم موفق باشی بهار جان مرسی که به تاپیکم میای و راهنماییم می کنی :72:
-------------------------------------------
اعتماد عزیز از شما هم ممنونم که اومدی
بابت اینکه بهم روحیه می دین یه دنیا شکر به قول عربا الفین شکر:72::72::72::72::72:
نقل قول:
نظر شخصیم اینه که اگه توی یه جمعی (چه فامیل ،چه همسایه و...) وجه آدم خراب شده باشه و جلوشون شخصیت و غرور آدم تخریب شده باشه فکر نکنم بشه با بهترین اخلاق و رفتار به خودش و خونوادش وجه مثبت بده (نمی دونم این طرز فکرم درسته یا نه ولی خب نظر شخصیم بودBig Grin )
درسته حميد رضا
من ميگم تو راهتو جدا كن,
فكر فاميل و همسايه بيهوده است, محل زندگيت بالاخره عوض ميشه و فاميل هم خودشون هزار و يك مشكل دارن(حميدرضا شرايط هميشه در حال تغييره)
ميخواي چند تا از نزديكترين دوستامو مثال بزنم كه از شرايط بدتر از تو زنده شدن
من نميگم تو حق نداري , اما نا خواسته اين راهيه كه بيش روي توست و تو دوراه بيشتر نداري
يا قبولش كني و تا اخر عمر همين باشي
يا بگي مسير من جداست و راه خودتو بري
شروع كن حميدرضا, همه ما يه جورايي تحقير شديم, با انتخابهامون, با خطاهامون, با قضاوتهاي ديگران
من فقط ميگم تو شروع كن و خشت خشت خونه اي كه ميخواي بسازي رو خودت بزار,
ياد جمله خودت بيفت
به يكي از بچه ها گفتي به منم اوايل به خاطر هيكلم ميخنديدن اما الان يه قهرماني
تو كه خودت نمونه خوبي هستي كه بفهمي تحقير و تمسخر تو راهي كه واقعا دوسش داري اصلا مهم نيست
پس مثل ورزشت عمل كن و واسه 5 سال اينده ات برنامه بريز
من با اعتقاد بهت ميگم تو زندكي خوبي خواهي داشت, چون مشكلاتتو ميدوني و ميخواي رفعش كني
:72:
نقل قول:
شاید باور نکنی توی 26 سال عمری که از خدا گرفتم یادم نمیاد حتی یک دفعه به مادر و پدرم بی ادبی کرده باشم یا حتی جوابشون رو داده باشم حتی اونا فحش رکیکم بهم دادن ولی من سکوت کردم، من بر عکس پدر و مادرم که عصبین و بد دهن ،من آدم خیلی آروم و ساکتیم
خدا هيج كاري رو بي پاسخ نميزاره, مطمين باش, اين حرفت خيلي خوشحالم كرد :104:
سلام حميدرضاي مهربون
من كه تو رو اصلا افسرده و بي انگيزه نميبينم
اين همه به من و بقيه كمك كردي و راهنمايياي خوب كردي
من خيلي به شخصيتت احترام ميزارم و مثل شازده كوچولو مطمينم راه خوبي پيش روته
يه جمله تو تاپيكم بود كه امضاي يكي از بچه ها بود و به من خيلي روحيه داد, واست ميزارم و اميدوارم به تو هم كمك كنه
بهترین راه برای پیش بینی آینده خلق آنست.
موفق باشي قهرمان
من توی این مدت کوچکترین تغییری نتونستم بکنم :302: خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی دریغ از یه ذره تغییر
بارها خودمو تلقین می کنم ... تشویق می کنم ... ولی موقعی عمل باز همون آش و همون کاسه:302:
خسته شدم به خدا ، هم از خودم هم از دنیا
متاسفانه استرس شده یه غول بزرگ واسم :302:
سه چهار روز هست توی یه شرکت مشغول به کار شدم توی این سه چهار روز همش می گن چرا پکری ؟ چرا گرفته ای ؟ چرا توی جمع نمیای زیاد ؟چرا ... چرا ... چرا ...
خودم حس می کنم دیگه حالت یه آدم نرمال رو ندارم و حتی نمی تونم تظاهر کنم توی محل کار که نرمالم :302:
خسته ام :302:
حميدرضا با خودم كلنجار رفتم يعني چي ؟ چه كار كردي تو اين مدت؟ تاپيكتو پيگير بودي اصلا؟ وااااي چقدر شكلك گريه گذاشتي؟
اينكه رفتي سر كار خيلي خوبه, خودش يه قدم مثبته,چرا نميري تو جمعشون, چرا خودتو سوا ميكني؟
خدا رو شکر کن که دلیل استرسهات و افسردگیت یه مورد فیزیک نیست و بیشتر بخاطر خاطرات و اطرافیانت بوده
بهشون بی تفاوت باش، میگی موسیقی هم که دوست داری ، موسیقی روح رو جلا میده
منتها سعی کن موسیقی های آرامبخش و ملایم کار کنی که بدتر روحیت رو خراب کنند ، گاهی محبت کردن به دیگران خیلی آدم رو آروم میکنه
اگه میتونی یه حیوون خونگی مثل خرگوشی چیزی بیار نگه دار همون یه رشته عاطفی نازک هم کلی حال آدم رو عوش میکنه (این توصیه روانشناساست)
سعی کن رابطت با خدا رو هم بهتر کنی ، طبیعت خیلی به انسان آرامش میده
باور کن من میتونم ساعتها به دونه خوردن پرنده ها خیره بشم و تمام بدبختیام رو برای اون مدت فراموش کنم