RE: نگاه ناپاک همسرم به دیگران عذابم میده
سلام عزيزم راستش منم بعضي وقتها اين حس رو به همسرم دارم اما وقتي فكر ميكنم و خودم رو ميزارم جاي اون ميبينم وقتي به كسي نگاه ميكنه دليلش اين نيست كه هيزه شايد اصلا اون لحظه چيزي در ذهنش هست كه هيچ ربطي به ظاهر اون خانم نداره و داره به چيز ديگهاي فكر ميكنه واسه منم پيش مياد كه اقايي رو نگاه ميكنم اما اصلا حواسم به اقاهه نيست و درگير موضوع ديگه اي هستم:D
سلام ممنون از همه خوبان
مرسی از اینکه پاسخ های منطقی و معقول و حساب شده ارایه می دین.حق با شماست من زیادی به ریز مسایل توجه می کنم . و این یک ضعف که من دارم.راهکار های شما رو پیش می گیرم ان شاالله تغییری می بینم.مرسی از هیام عزیز که حرفهای مثبتی می زنه.:72::72::72:
من هم اخلاقی دارم دور و اطرافم رو به شدت نگاه می کنم ! ولی اینکه به کسی خیره بشم نه !
شده مثلا به یکی نگاهم بیشتر از 1 ثانیه کشیده بشه ( چه خانم چه آقا ) اونم نه برای لذت بوده ، بعضی اوقات تعجب یا ... !
مثلا می گم چه فکری کرده اینجور آرایش کرده و... !
با توجه به نوشته هاتون، به نظر میاد به اندازه کافی همسرتون از شما تایید و نوازش واقعی رو نمی بینه و در عوض ممکنه یک نگاه یک خانم براش یک نوع تایید مجازی باشه. به نطر من سعی کنید به همسرتون نوجه بیشتری کنید. در جمع و در روابط خصوصیتون تاییدش کنید. بهش حس قدرت بدید. مردها از اینکه احساس کنند همسرشون قبولشون داره احساس غرور می کنند. و همسرتون از طریق تاییدهای شما هست که متوجه خواد شد که شما قبولش دارید.