-
RE: تهديد به جدايي
خیلی زود شکست رو قبول نکردی؟اومد زندگیتو زیرو رو کردوکارشم کرد و رفت وشما هیچ چی نگفتی؟پدرت؟مادرت؟چی میگن؟خانواده ها در ارتباط نیستن؟نکنه از سر غرور کاری کنین که بعدپشیمون بشید؟بنظرم واسه یه بارم شده صحبت کنین برین پیش مشاور.بگذارین مشاور رابطتونو محک بزنه .مشاور تو یه جلسه میفهمه کار شدنیه یا نه.البته این نظر شخصی منه.:72::72:
-
ممنون هيام اما اون واقعا رفته ..
-
بنظر میاد خودتم دل کندی.پس تصمیم خودتم همینه.اینجوری بهتر میتونی فراموشش کنی شاید خیری توکاره .توکل به خدا.اگه دلت گرفت اینجا سنگ صبور زیاده ادم اروم میشه.یه سری حرفارو نمیشه بانزدیکترینامونم بگیم ولی اینجا راحت میشه گفت بدون ترس وخجالت.ببخشین اگه پر حرفی گردم :46:
-
سلام
میدونم که توی شرایط بدی هستی اما بنظرمن بخاطر اینکه این اتفاق خیلی زود افتاد خداروشکر کن.فقط خداروشکر کن که وارد مراحل رسمی تر نشدید چون در اینصورت این شما بودی که ضربه بیشتر میخوردی.سعی کن با سرگرم شدن به کارهای مفید خیلی زود موضوع رو فراموش کنی و به زندگی قبلی خودت برگردی.بازم میگم خداروشکر که زودتر همه چی تمام شد و اگه دوباره تماس گرفت خواهش میکنم به هیچ وجه جوابشو نده چون مطمئن باش این آدم مشکلات شخصیتی وخانوادگی زیادی داره که شما وخانوادت ازش بی خبرید.
-
دوستان بازم كمك الان بعد از يه هفته اس ام اس داده اخه تولدم بود ازم خواست بزارم برگرده منم گفتم با بابام صحبت كنه ؛ از بابام عذر خواهي كرده و خواسته برگرده جالا ما بايد چي كار كنيم؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام.اولا تولدت مبارک:228:دوما اگه هنوز بهش حسی داری مثل قبل که گفتم فقط مشاور میتونه بهتون کمک کنه.نظر خانوادت چیه؟
-
ممنون هيام اونا با عذرخواهي اون دلشون نرم شده مشاور خوب كيشناسي؟
-
سلام .شما کجا زندگی میکنید؟من که تا الان حضوری مشاوره نگرفتم ولی از سیستم صدای مشاور بهزیستی زیاد استفاده میکنم (148)این شمارشه .یکم معطلی داره.تو مورد شما نمیدونم کافی باشه راهنماییشون ولی من مشکلم در مورد پسرم بود که جواب گرفتم خدارو شکر.تو تهران دکتر محمود گلزاری که مدیر مسئول مجله سپیده دانایی هم هست شنیدم خوبه(.66414300)ولی باز تحقیق کن .