RE: همسرم با رفتارش منو به سمت وسوی طلاق سوق میده
سلام مریان عزیز ، درسته که همه معتقدیم پرداخت مخارج زندگی به عهده مردهاست ، اما این مسئله رو هم بپذیر که شما از روز اول می دونستی که همسرت چکارست و سطح زندگی اش در چه حدی است اگر توقع شما بیشتر از اون هست و ایشون نمیتونه و نداره چه اشکال داره شما از درآمد خودتون خرج کیند . اصلا فکرت رو برای این مسائل به هم نریز . الان زندگی ها سخت شده واقعا خوبه که بتونی به همسرت کمک کنی همیشه به این فکر کن که شما کار می کنی تا زندگی راحتی داشته باشی پس به خاطر مادیات آرامش خودت رو به هم نریز . من بیش از همسرم کار می کنم و ماهانه یک مقدار خیلی جزیی برای خودم پس انداز می کنم بقیش رو قاطی خرج خونه می کنم. اصلا هم بهش فکر نمی کنم.
راضیه جان مرسی که نظرتو گفتی ولی همین دلسوزی ها و کمکهای ما خانمها خیلی وقتها مردها رو بد عادت میکنه
من واقعا دیگه خسته شدم احساس میکنم هرچه رعایت حال همسرمو میکنم بیشتر از من توقع داره
بارها و بارها مشکلات خیلی زیادی تو زندگی ما بوده مثل مشکلات مالی بد اخلاقیهاش گیر دادنهای الکیش ولی من به روی خودم نیاوردم و گذشت کردم ولی کافیه من یه چیزی بگم که به ایشون بربخوره یا خوشایند نباشه براشون دعوای خیلی شدیدی با من میکنه
یعنی تحمل کمترین ایراد منو نداره و حاضر نیست گذشت کنه از کار اشتباه من یه اتشفشان میسازه و تمام ایرادهای دنیارو به من نسبت میده طوری که من از خودم بدم میاد اعتماد به نفسمو از دست دادم یه حس بدی دارم بخاطر همه ضعفهایی که بهم نسبت داده دلم شکسته از این همه توهین و تحقیر شدن
دلم برای خودم میسوزه که اون زمان که وقتشه که از خیلی چیزها ایراد بگیرم و اعتراض کنم نه میتونم نه صدام به جایی میرسه و نه کسی بهم حق میده ولی با اشتباه من کوس رسوایی من زده میشه
این چه انصافیه
این چه عدالتیه تو زندگی زناشویی
ضمنا من یه مشکل مالی داشتم که نمیتونستم خودم حلش کنم همسرم هم نداشت که بهم بده پدرم به من کمک مالی کرد که مشکلم حل شه
حالا ایشون ناراحتند که چرا من اون پولو واسه مشکلم هزینه کردم نمیدونم چه انتظاری از من داشته ولی کلا همانطور که گفتم نسبت به اینکه حتی من یه خودکار از ایشون بیشتر داشته باشم حساسه و اعصاب منو خورد میکنه و تا ماهها و سالها راجع بهش بحث میکنه و اعصاب خوردی راه میندازه
من که نمیتونم بیشتر از این از خواسته های ضروری و حیاتیم بگذرم بخاطر مشکلات مالی ایشون یا بخاطر حس حسادتش
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید با این خصوصیات بد همسرم چطور کنار بیام چقدر نشنیده بگیرم و به روی خودم نیارم احساس بدی دارم سرخورده شدم ارزشم خیلی پایین اومده تو زندگی
سلام Meriam عزیز
من خودم آخر مشکلات هستم و احساس می کنم انقدر آدم پخته ای نیستم که بتونم شما رو راهنمایی کنم اما امروز مطالبی در مورد رفتار جراتمندانه توی سایت خوندم که خیلی برام جالب بود و با خودم گفتم ای کاش قدرتش رو داشتم که اینطور رفتار می کردم و در عین حال آرامش خودم رو حفظ می کردم . یعنی صبر ، آرامش و بیان خواسته ها به صورت قاطعانه .ببخشید که این حرف رو میزنم اما امثال من و شما در ازدواج عجولانه و ناآگاهانه تصمیم گرفتیم پس بیا برای طلاق عجله نکنیم. حداقل چند سال تلاش کنیم برای ساختن اگر نشد بعد طلاق می گیریم . اونوقت دیگه دلمون نمیسوزه که چرا برای طلاق عجله کردیم.
خواهش میکنم دوستان و کارشناسان در تاپیک من نظر بدن من خیلی درمانده شدم نمیدونم چکار کنم
بعداز بگو مگویی که با همسرم داشتیم چند روز پیش، حالا زمزمه بخشیدن مهریه رو شروع کرده میگه اصلا این چه قانونیه گذاشتند چرا شما ازدواج میکنید باید یه پولی هم از مردها بگیرید پس چرا شماها به ما پول نمیدین که باهاتون ازدواج کردیم
میگه میترسم یه روز مهرتو بخوای ازم بگیری بیا زودتر مهرتو ببخش تا خیالم راحت شه و با اسودگی خاطر زندگی کنم
خواهش میکنم کمکم کنید بگین چی بگم چکار کنم
اصلا مردی که همچین خصوصیاتی داره و مدام چشم طمع به حقوق من اندوخته مالی من داره ایا ارزش زندگی کردن داره؟
من حتی حقوقم مال خودم نیست واختیارشو ندارم
خیلی از خانمها از جمله خانمهای این تالار کارمند هستند و به همسراشون تو مسائل مالی کمک میکنند چون خودشون میخوان چون حقوق همسراشون کمه
ولی همسر من ادم تنبل و خوش گذرونی هست حاضر نیست زیاد کار کنه که بتونه از پس مخارج زندگی بربیاد میگه من که تراکتور نیستم پیر میشم از بین میرم خیلی کار کنم من در همین حد میتونم
و همیشه چشم طمع به حقوق من داره یا به پس انداز من
سلام .اصلا فکر بخشیدن مهریه رو نکنید.گاهی لازمه ادم با بدگمانی به اینده نگاه کنه."اگر خدای نکرده "زندگی مشترکتون دووم نیاره اون وقت چی؟بدون پس انداز وپشتوانه مالی میخواین چیکار کنین؟مهریه حق زنه.یکبارم که یه حقی بهمون دادن چرا ازش بگذریم؟البته این نظر منه....:72::72::72:
سلام دوست خوب
من کارشناس نیستم و نظر شخصی خودم را میگم
به شوهرت بگو موقع ازدواج با شما این قانون مهریه را پذرفته و امضا داده حالا چی شده که بعد از این همه مدت این ایده امده تو ذهنش که باید علاوه بر اینکه زن میگیره یه چیزی دستی هم بگیره :311: بهش بگو باید موقع عقد این حرفا را میزد الان موقع زندگی کردن زیر یه سقفه وقت حساب کتاب که نیست
بهش بگو منم مثل همه خانمهای دیگه ای که ازدواج میکنند و شوهراشون براشون مهریه قرار میدهند و تو هم مثل همه مردای دیگه که تا اخر سر قرارشون هستند
بهش بگو من اگه بخوام ازت طلاق بگیرم طبق قانون باید مهرم را بهت ببخشم و طلاق بگیرم
و تو اگه بخوای منو طلاق بدی اون موقع هست که طبق قانون باید مهریه منو بدی و تو هم که نمی خوای منو طلاق بدی پس الکی اعصاب خوردی برا خودت درست نکن و راحت و ریلاکس باش:227: :227:
به همسرت بگو شما الان نه تصمیم بخشش نداری و تصمیم گرفتن مهریه ات را هم نداری بهش بگو به وفاداریت شک نکند و کاری کنه که زندگیتون شیرین بشه نه اینکه این حرفای مسخره را بزنه
اگه شوهرت دوست داره موقع مردن (بعد 120 سال دیگه)به سبک مسلمانان غسل و کفنش کنند و تو قرستان مسلمانان دفن بشه باید مثل یه مسلمان زندگی کند نمیشه که هر جا به نفعش بود مسلمانی پیشه کند و هرجا که به نفعش نبود یه رسم دیگه را پیش بگیره به هر حال طبق قانون مسلمانان مهریه تعین شده وو شوهرت باید نشون بده که رو عقیده اش هست
سلام
میخواستم از دوستهای خوبم که تو تاپیکم نظر دادند تشکر کنم
و تشکر ویژه از کارشناسها و دوستهایی که رتبه های بالا دارند و عضوهای فعال کنم که مشکل یه همنوع اینقدر براشون مهم بود و نظراشونو گفتند
از مدیر همدردی خواهش میکنم این تایپیک را قفل کنند من سعی میکنم مشکلمو به نحوی دیگه حل کنم
متشکرم