نقل قول:
میشه برام بگین چطور به همچین نتیجه ای رسیدین؟که من همچین دیدگاهی دارم..؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
با اجازتون حرفاتونو نقل قول میکنم و پایینش نظرمو میگم:
نقل قول:
از درس خوندن بدم میاد اما نمیتونم ببینم کسایی که ازم پایینتر بودن به مدرک بالاتر و کار بهتر و درامد بهتر رسیدن..
چیزی که من فهمیدم اینه: شما هر لحظه خودتونو با دیگران مقایسه میکنین و دوست دارین از همشون بهتر باشین. چون هوش و استعداد بیشتری دارین. اگه این دیدگاهو داشته باشین پس کی وقت به زندگی کردن میرسه؟ کی وقت به آرامش داشتن میرسه؟ به نظر من این چیزی شبیه چشم و همچشمی هستش.
دارین اشتباه میکنید..اولا من نه هوش و استعداد بهتری دارم و منظور از پایینتر همون دانشگاه و مدرکه..که معیار درستی نیست ولی کاری نمیشه کرد فعلا همینه.
منم نمیخوام از همه بهتر باشم..اصلا بهتر باشم چه ایرادی داره؟اما اینکه خیال میکنید بهتر بودن رو فقط تو درس و پول میبینم اشتباه میکنید..اما دلم میخواد تو کار و درس و پول به میزان دلخواهم برسم.گمون نمیکنم ایراد داشته باشه..
نقل قول:
مثلا فرض کن چند سال دیگه بچه دار بشم..اونوقت بهش بگن مامنت مدرکش چیه؟؟بگه لیسانس..
مشابه بالا. با این تغییر که این دلیل هیچربطی به دلایل قبلی نداره. افتخار کردن کودک خیلی خوبه. باعث آرامش روانیش میشه. اما آیا این تنها راه افزایش آرامش روانی کودکه؟
من گفتم این تنها راهه؟؟؟؟؟
ولی فعلا شرایط جامعه ما همینه..خوب یا بد همینه..تو نمیتونی بگی من مدرکم لیسانسه اما فلانم..فعلا اینجا به مدرک بها میدن
نقل قول:
اما واسه اینکه رشته لیسانسم با فوق فرق داره نمیتونم برم دکترا.(قانون جدید)
شما از الان این همه برای رشتهی خودتون عزا گرفتین. چندین بار گفتین از درس متنفرین و ... حالا در مورد خوندن یه رشتهی دیگه صحبت میکنید ( با سختیهای زیادی که داره ) و تازه بحث دکترارو هم پیش میکشین. -> کمالگرایی
چون درباره رشته دیگه پرس و جو کردم و بهم گفتن سخته اما شدنیه و البته برای دکترا پذیرش ندارن.قانون جدیده.
نقل قول:
برام پول خیلی مهمه و اینکه کاری که انجام میدم سطح بالایی داشته باشه.. // (کار) خیلی برام مهمه..برای شخص خودم
همونطور که گفتین نشوندهندهی اینه که کار براتون خیلی مهمه. اونقدر که حاضرین سختیهای زیادی برای داشتن یه کار خوب و پردرامد بکشین. اینجاش بد نیست.
این قسمت مهمه:
نقل قول:
دید من برای ازدواج با بقیه چیزا زمین تا اسمون فرق داره
پس یعنی ازدواج خیلی خیلی مهمتر از کاره. درسته؟
مسلمه برام مهمتره..اما جنس موضوع کار و ازدواج برام فرق دارن..خارپشت گفت ممکنه علاقت به کار زیاد به ازدواج هم مربوط باشه من خواستم توضیح بدم که اینطور نیست و اینا از هم مجزان..و همسر ایندم فقط میتونه رو شخصیتم حساب باز کنه.
وقتی برای داشتن کار مورد علاقتون این همه زحمت میکشین پس حتما میخواین برای داشتن زندگی مشترک آرام و خوب، زحمت بسیار بسیار بیشتری بکشین.
حالا کو زحمت؟؟؟من فعلا دارم میگردم..
در مورد فرزند هم که با توجه به اون حرفی که زدین به نظر میرسه براتون خیلی مهمه که درست تربیت بشه و ...
این یکی بی اندازه برام مهمه..
چقدر وقت دارین برای این کارا؟ به نظرتون کاری که این همه براش زحمت کشیدین و تا این حد براتون مهمه چقدر در روز وقت شما رو میگیره؟ من که فکر نمیکنم کم باشه. خوب حالا خانواده هم که مهمتره. حتما میخواین جوی آروم ایجاد کنین و یه زندگی خیلی زیبا داشته باشین. به نظرتون یه آدم که هر روز زمان زیادی صرف کار میکنه توانایی این کارهارو داره؟ برای بچه که این همه براش اهمیت قائلین چطور؟ چطور میتونین خودتونو قانع کنین که براش کم نذاشتین؟ (با توجه به اهمیت زیادی که برای کار هم قائلین)
چکار کنم؟؟؟ازسر و تهشون بزنم..نمیتونم
برام رنج اوره پول نداشته باشم یا بدتر بچم درست تربیت نشه.
نقل قول:
مسلما من همیشه با اونی که از نظر کار و درامد و تحصیلات ازم بالاتره ازدواج میکنم..و صد البته اخلاقش..تو نمیدونی..طرفمو بیچاره میکنم..
ماشاالله خودتون که تا حد زیادی میخواین پیشرفت کنین. با این انتظاراتی که اینجا گفتین و البته با انتظاراتی که از تاپیک قبلیتون یادم میاد ( علاقتون به یه تیپ آدما ) چقدر فکر میکنین که چنین فردیو پیدا کنین؟
اون معیارا و تیپ رو تغییر دادم با صرف انرژی فراوون.
جوینده یابنده است..یه سری معیارا برام اولویتن و بعضیاشون قابل چشم پوشی
اگه یکی از این مشخصاتش اینی نباشه که شما اینجا گفتی چی میشه؟ ( روش فکر کنین حتما )
گفتم که من برایند رو در نظر میگیرم..نه جز به جز
اگه از همسرتون به خاطر یکی از نداشتههاش دلخور بشین هم که آرامش مد نظرتون از بین میره. و مهمترین موضوع زندگیتون ( ازدواج ) به اون حدی که میخواستین نمیرسه!
همسرم با کسی که میخوام باش ازدواج کنم فرق داره..اگه همسرم شکست بخوره دستشو میگیرم
نقل قول:
من هر چی پول بیشتر داشته باشم..ارومترم..هر چی کیفم پرتر باشه خوشحالترم.
خوب به نظرتون چقدر برای این هدف باید تلاش کنین ؟ اگه پولدار باشین هوستون نمیکنه یکمی دیگه سرمایتونو زیاد کنین؟ این آرامش نهایی که هدف هممونه کی حاصل میشه؟
ازالان نمیتونم براش رقم و عدد تعیین کنم..و یا مرزی بگم.
اینجوری که شما نوشتین فکر کنم هیچوقت
دیگه این موضوعو کم نشنیدیم که یه سری آدما به خاطر اضافه کردن به سرمایشون چقدر به زندگیشون (شخصی و خانوادگی) ضرر زدن.
لا اله الا الله...یه جوری میگی انگار من سرمایه دار وکارخونه دارم..همش سرم تو حساب کتابامه..وقت رسیدن به خونواده ندارم
نقل قول:
مثلا اقای مسافر زمان فرض کن شما برنامه روزانتو گم کردی..داری دنبالش میگردی.من بیام بگم خدا خواسته گم بشه..اونو بی خیال..بیا تا از خدا برات بگم.
خدا درست..اما مشکل چیز دیگه ایه؟؟؟
این مثالی که زدین یه اختلافی داره. من و شما مسلمونیم. اعتقاد داریم که خدا دینو هم برای اون دنیا و هم برای این دنیا برای ما فرستاده. تا اینجاش مشکلی که نیست؟
و اعتقاد داریم که تمام راههای دیگه به اشتباه میره ( هر راهی که مخالف دین عمل کنه ) چه تو اون دنیا و چه تو
این دنیا. اینجاش مشکلی هست؟
خوب اگه مثال شما هم مثل این باشه حتما و حتما از شما خواهم خواست که از طرف خدا برنامهی روزانمو برای من بگیرین.
و خدا خواهد گفت وقتی تو داری میگردی تا برنامت رو پیدا کنی هم باز من بهت دادمش..چون همشون مخلوق منن..مثل شفایی که از دکتر میگیری و در طول اراده خداست
نقل قول:
توجه به این مسائل دلیل بر حیوانی نگری نیست و اون چیزی که غلطه تک بعدی نگری هست چه درباره مسائل مادی و چه معنوی.
بسیار بسیار عالی. :104: :104:
بهار خانوم، حرف ما هم همینه. امام حسن میگه:
در دنیا چنان زندگی کن که گوئی همیشه در دنیا خواهی بود و چنان آماده سفر آخرت باش که گوئی فردا مرگت فرا میرسد!
یعنی چی؟ یعنی برای دنیات همه کار بکن. ولی کاری نکن که اون دنیا بگن چرا به خاطر دنیا از فلان چیز مهم زدی. الان شما در مورد همهی موارد ( کار، پول، همسرداری و بچهداری ) با یه دید کمالگرایانه نگاه میکنی.
همچینم کمال گرایانه نیست..همین که تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم؟؟؟چیزی که الان ریخته ارشد هست..دیگه هر ساختمونی رو میکنن دانشگاه و مدرک میدن
همهاش را با هم و به بهترین شکل میخوای. اگه همینجوری ادامه بدی اولا ممکنه تو قسمتهای مهمتر که اون دنیا در موردش ازت توضیح میخوان ( همسرداری، بچهداری ) نتونی کاملا موفق باشی. دوما که خیلی بدتر از اولیه. ممکنه به خاطر توقع زیادی که در هر مورد از خودت داری، فشار زیادی تحمل کنی. و در نتیجه شاید هیچکدومشونو نتونی درست انجام بدی و آرامشتو که مهمترین موضوعه از دست بدی.
دین اینجا میگه خیرالامور اوسطها. بهترین امور معتدل ترین آنها است. وقتی دیدگاه شما نسبت به کار، پول، مشخصات همسر و ... معتدل بشه اولا آرامش خیلی بیشتری دارین. دوما خیلی راحتتر میتونین میزان تفاوت این موضوعاتو درک کنین و برای زندگیتون ( که مخلوطی از اینها و چیزهای دیگه هستش ) برنامهی بهتری بچینین. -> هدفهاتون مشخص میشه.
و باور کنین اگه به خدا نزدیک بشین، این نتیجههارو میبینین. :72:
لابد شما تونستی اندازه بگیری فاصله من با خدا چقدره؟؟؟؟
برای من خیلی عجیبه که ما چرا اینطوریم؟؟دنبال پولیم و اونو بد میدونیم..گاهی براش همه کار میکنیم اما ازش بد میگیم..یه کم صادق باشیم..کسی برای علاقه به پول سرزنشمون نمیکنه..پول بده..اه اه..پیف پیف..اما واسه یه قرون دوزار قسم خدا و پیغمبر و جان مادر و بچه و ..رو میخوریم و بچمونو صدبار کفن میکنیم تا جنس بنجلمونو به جای اصل قالب کنیم...
من نه اونقدا پولدارم..نه چیزی..واهمه ای هم ندارم بگم که بهش علاقه دارم
ببخشید اگه این پست اشتباه جملهبندی داره. چون فرصت مطالعه قبل از فرستادنشو ندارم.
خواهشم میکنم و ممنونم
:72: