ميناز جان سلام
اينم آدرس كارگاه رفتار جرات مندانه
http://www.hamdardi.net/thread-18343-page-6.html
اينم آدرس كارگاه" آداب گفتگو را با هم ياد بگيريم"
http://www.hamdardi.net/thread-21813.html
نمایش نسخه قابل چاپ
ميناز جان سلام
اينم آدرس كارگاه رفتار جرات مندانه
http://www.hamdardi.net/thread-18343-page-6.html
اينم آدرس كارگاه" آداب گفتگو را با هم ياد بگيريم"
http://www.hamdardi.net/thread-21813.html
دادن مشخصات و ادرس از جمله ایمیل و .... در تالار همدردی ممنوع است.
دوستان توجه کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
ميناز جان به نظرم كاري كه كردي درسته خواستتو بيان كن خيلي آروم با جملات محترمانه و قاطعانه بخواه كه هزينه خونرو بده و يا چيزاي ديگه ولي دعوا نكن
از نوشته هاتون من اينطوري برداشت كردم هيچ وقت از شوهرت چيزي نخواستي خواستتو بيان نكردي توقع داشتي اون خودش بدونه بدون اينكه شما بگي اين مشكل براي بيشتر خانوم هاي شاغل پيش مياد چون اوايل زندگيشون نميگن اينطوري برداشت ميشه از طرف شوهراشون
كه نميخوان و نيازي نيست كه اونا كاري انجام بدن قصد وغرض هم ندارن طبيعتشونه
و اين كه ميگي همون ليستي كه ميدي ميخره نشونه خساست نيست با اون ليست اين پيام رو به شوهرت ميدي"ما تو خونمون همين
چيزايي كه نوشتم نداريم چزه ديگه اي جزء اين ليست نياز نيست" به نظر من نتنها مردها كلا انسان ها با نسبت هاي متفاوت"پيام صريح و مستقيم"رو متوجه ميشن و بهش عمل ميكنن يادمه وقتي 11يا10سالم بود يك
روز مامانم گفت حوص نون و سبزي كردم يك كف دست نشون داد كه نون و سبزي ميخواد منم رفتم دقيقا همونو براش اوردم خنديد گفت "كف دستمو نشون دادم نه اينكه واقعه به اندازه يك كفه دست" من هم با سن خودم اون پيامو از مادرم گرفتم!
حالا شما هم همين كارو ميكني يك ليست دقيقبه شوهرت ميدي ولي توقع داري بدون اطلاع از نياز سبد خريد خونتون اون بهش چيزي رو اضافه كنه كه ممكنه اون فكر كنه اگه چيزي به اين
ليست اضافه بشه بيخوديه و ممكنه با واكنش زنم كه "اينو ما لازم نداريم" مواجه بشه
طراوت جون ممنونم از توجه تون
دقیقن همینه که شما می فرمایید من همیشه توقع ام کم بوده ویکی از دلایلش این بوده که خودم میتونم هر چیزی که بخوام برای خودم تهیه کنم و اصلا از شوهرم انتظار نداشتم و واقعن اشتباه کردم وکار به جایی رسید که همین چند وقت پیش برای خرید جهیزیه خواهرش که از شهرستان به تهران اومده بودند پولشون کم اومده بود وهمسرم با یه لحن خیلی حق به جانب و عادی جلوی اونها از من درخواست کارت بانکیم رو کرد ومن طبق معمول همیشه منفعل رفتار کردم و بعدش به پرخاش وجر وبحث جلوی خانوادش رسید .....
به امید خدا می خوام با استفاده از راهنمایی های دوستان در این سایت مشکلم رو حل کنم وزندگیم روز به روز شیرین تر بشه
سلام ميناز جان خيلي خوبه اگه بشه سر مسايل مالي با هم من و تويي نداشته باشين ولي خوب بهتره كه 2طرفه باشه
يعني در اين مورد كه براي خواهر شوهرتون بود بعدن پسش نميداد؟؟؟
يا اگه شما در موارد مشابه ازش پولي بگيري تقاضاي پس دادنشو ميكنه؟؟؟؟؟ به نظرت اگه دقيقا جاي شما شوهرت عوض ميشد يعني شما به خاطر جهيزيه خواهرتون ازشون كارت بانكيشو ميخواستي همسرتون چي كار ميكرد؟؟؟ مورد مشابهي پيش اومده؟؟؟ نوع رفتارش چطوري بوده؟؟؟
نمیدونم تا به حال که پیش نیومده !!!
دوستان نزدیک به یک ماهه که من با این سایت آشنا شدم واین تاپیک رو ایجاد کردم اومدم یه شرح حالی از این یک ماه بدم
خوب همون جور که می دونید من با همسرم صحبت کردم وقرار شد از این به بعد همه خرج خونه رو ایشون بده که تا به حال انجام داده من لیست میدم وایشون هم میخره حالا اگه سر راه که دارم میام خونه یه چیزی یادم بیاد ویا ببینم وبخرم که می خرم یا برای پسرم چیزی ببینم خوشم بیاد بخرم دیگه پولشو ازش نمیگیرم
به نظرتون این خوبه ؟؟؟؟ یه وقت دوباره براش عادی نشه
این از این
برای مراسمی ازدواج خواهرشون که در پیش داریم رفتم پارچه گرفتم وپولشو داده !!!!!!!!!!!!!! یعنی برا ی اولین بار در طول زندگیمون
در مورد اخلاقه خشک وخسته و بی حالی همیشگیش چون این روزا سرش شلوغه سعی کردم خیلی بهش گیر ندم
ولی بچه ها من هیچی پسرم که احتاج داره که پدرش حداقل روزی نیم ساعت براش وقت بزاره ....
طوریه که از راهع که میاد دوش میگره ولو میشه جلوی تی وی
من شام رو میارم میاد میخوره دوباره ولو میشه دور از جونش مثل آدمای مریض
البته گفتم که این روزا خیلی خسته میشه منم سعی میکنم درکش کنم ولی یه وقتایی خودم اونقدر خسته ام که گریم میگیره از خستگی
تازه نصفه شبا هم پسرم نمیزاره بخوابم ولی دارم صبر میکنم ببینم چی میشه
سلام میناز عزیز
البته که شما همیشه خودتون صاحب نظر هستید ولی منم نظرم رو برای شما دوست خوب می نویسم
بهتره همین جوری کم کم بری جلو و یکدفعه همه توقعاتت رو بهش نگی البته نه اینکه بی خیال بشی فقط کم کم ابراز کن
واسه خریدن بعضی چیزها که خودت دلت میخواد فکر نکنم ایرادی پیدا کنه منتها سعی کن شوهرتون زیاد این خریدهای شما رو نبینه که بقولی واسش عادت بشه دوباره
یه چیزی هم که من خودم به شخصه در زندگی اطرافیانم دیدم و شنیدم اگه آدم بخواد بی وفقه و تمام و کمال و بی هیچ چشمداشتی برای کسی مایه بذاره و خرج کنه چه مادی و چه معنوی (اعم از شوهر، خواهر، برادر و ....) کم کم براشون عادی میشه و از محبت به وظیفه تبدیل میشه!!!
بهتره که توی هیچ کاری افراط و تفریط نداشته باشیم گلم.
موفق باشی عزیزم.
سارا جان خواهش م یکنم گلم ممنون که بران نظر گزاشتی واقعن به نظرات شما نیاز دارم