lممنون از حرفات چون ارومم کرد فقط کلی برام دعا کنید برا همه دعا کنید که ابروی کسی ریخته نشه
دعا کنید ابروی هیچ بنده ای ریخته نشه
نمایش نسخه قابل چاپ
lممنون از حرفات چون ارومم کرد فقط کلی برام دعا کنید برا همه دعا کنید که ابروی کسی ریخته نشه
دعا کنید ابروی هیچ بنده ای ریخته نشه
حالا که همه خانواده میدونن سریعا شکایت کنید .
امیدوارم برای بقیه دختران درس عبرت بشه . آخر و عاقبت این روابط همین .
اخه خانوادم نمیخواند کار ب پلیس بکشه تازشم پدر مادرم از اون پیام های شبانم و حرفام که خبر ندارند اگه بفهمن سکته میکنن چجوری بریم شکایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا که زنگ نمیزنه خونتون
دوما اینکه اگه زنگ بزنه به فکر این هست که بابات از تو بپرسه این کیه و
تو هم میگی
و بابات میره سرش می بره
این کارو هر پدری میکنه
ببین خواهرم من تو پسرا بودم با هر کسی هم از نوع پسرش رابطه داشتم
پسرا اصولا از هر نوع پدری میترسن
و همیشه به فکر ابروشون تو خانواده هم هستن
پسرای 1000کاره دیدم که مادرا فکر میکنن پسرشون پیغمبره
پس
سعی نکن اتو دستش بدی
و اگر هم زنگ بزنه مطمئن باش حرف نمی زنه
من خودم یه دوره از زندگیم با همین ها سر کار داشتم
من مطمئنم شما در مقطع راهنمای یا اول دبیرستانی
چون ای ترس داری
ولی یه راهه دیگه هم هست که به بابات بگی مزاحمم میشه منم نمیشناسمش
بعدش پدرت باتو کاری نداره
حرف تو رو هم بیشتر از اون قبول میکنه
بعد میره پیش اون پسره
.....
پسره رو شک نکن میکشه هر کسی باشه میکشه
این جور پسز هارو باید کشت
سلام عزیزم
مشخص خیلی ترسیدی ونگرانی..
.بهتره هرگونه تماسی از جانب اون جواب داده نشه چه از طرف برادرتون یا شما (فحش دادن بدتر طرف مقابلو گستاختر ولجبازتر میکنه) ..... مواظب باش باتهدیداش خام نشی یه موقع حضوری بری یه جایی ببینیش .....مواظب باش .......مطمئن باش اگه اصلا جوابشو ندی خسته میشه وگم وگور....راستی بهتره یه مدتی تنهایی بیرون نری یا جاهایی که احتمال میدی اونجا ببینیش نباشی .......
سعی کن چیزی نباشه که از خانوادت پنهان میکنی.... وهر تصمیمی گرفتی حتما حتما با پدر ومادرت در میون بذار...:305::305:
به نظر من اون پسر به خاطر اینکه تورو از دست نده این حرف رو زده. به نظر من بی تفاوت رفتار کن و بگو اصلا برام مهم نیست. یا اینکه بهش بگو منم زنگ میزنم خونتون میگم پسرتون قصد اغفال منو داره. به نظر من اصلا جای نگرانی نیست، خونوادت هم که می دونند.نیاز به شکایت و ... هم نیست. اما به نظر من به خاطر ترس از دست دادنت این حرف رو زده و جرأت زنگ زدن نداره، اما به علت وابستگیش بهتره کاری کنی که منطقی قضیه رفع و رجوع بشه چون ممکنه بهت تنفر پیدا کنه و خدای ناکرده اتفاق بدتری واست بیفته. یه جوری بهش بگو که دوستش داری اما خونوادت نمیذارن و ...
امیدوارم ناراحتیت از بین بره
1. در خصوص اس ام اسهات، بهش بگو میگم یه مدت سیم کارتم دست دوستم بوده و این اس ام اسها مال من نیست.
2. اگه فکر میکنی صداتو ضبط کرده، موقع ضبط صدا هر ده یا بیست ثانیه صدای بوق میاد و متوجه میشی که صدات داره ضبط میشه، آیا اینجوری بوده یا نه؟ بازهم اگه شک داری، بگو به همه میگی با نرم افزار درستش کرده. این صدای من نیست. میتونی همه چیز رو انکار کنی.
3. خیلی منطقی و بدون دعوا در حضور برادرت بشین باهاش صحبت کن. بهش بگو با وجود علاقه ای که بینتون بوده اما شرایط جوری نیست که بتونی باهاش ادامه بدی.
یکی از دوستام عکس نیمه لخت واسه دوستش فرستاده بود، اما مثل تو شده بود و نمی دونست چیکار کنه، بهش گفتم اصلا برات مهم نباشه، اگه تهدیدت کرد بگو کامپیوترم رو هک کرده و از توی کامپیوترم برداشته. دیوار حاشا بلنده.
فقط نترس و عاقلانه تصمیم بگیر
سلام مرسی از راهنماییتون اما زنگ زد خونمونا با پدر مادرم حرف زد و بعدشم پر رو اس ام اس داده 15 شعبان میام خاستگاری اما دروغه میخواد ادرس خونه را پیدا کنه چیکارش کنم خیلی پسته
یلدا خانم
قطع کامل رابطه اصلا جواب تلفن و اس ام اس رو نده .همین طور پدر و مادرت.
اصلا طوری رفتار کن که انگار وجود نداره. انقد محلش نده تا از رو بره فقط میخواد اذیتت کنه
ولش کن تا خودش خسته بشه
يلدا خانوم دنبال چه راهي هستي؟؟؟
حالا كه همه ميدونن و پدر مادرتم در جريانن چه دليلي واسه ترس هست
يك كلام پدر و مادرت قاطعانه بگن همه چيز از نظرشون تمومه و حتا اون اقا تلفني هم تماس بگيره مزاحمت تلقيش ميكنن و پيگير ميشن(احتمالا پدر مادرت قاطعانه برخورد نكردن)
يا اصلا جواب تلفن نديد
به همين راحتي
پاشو از گليمش دراز كرد به پليس اطلاع بديد, حتا تهديد تلفنيشو
ديگه اينقدر چه كنم چه كنم نداره
فقط قاطع باشيد و مخفيانه كاري انجام نديد و به اون هم اعتماد نكنيد
موفق باشي
من نمیدونم چی بگم، اما در خصوص خواستگاری به نظرمن هم جوابش رو نده. در خصوص آدرس پیدا کردن هم کار زیاد سختی نیست بخواد پیدا می کنه، اما خیلی منطقی و به دور از فحش و بی ادبی باهاش برخورد کن. شاید آدمی باشه که کینه ای باشه و بخواد تلافی کنه. پس آروم، منطقی و خوب باهاش رفتارکن. پدر و مادرت که باهاش صحبت کردن و احتمالا فحش و ناسزایی هم درکار نبوده و این خیلی خوبه. واسه هر دو طرف.
اگه خیلی اصرار کرد یا خونتون تماس گرفت بهش بگن دخترمون ازدواج کرده و خیلی مؤدب ردش کنین.
در خصوص شکایت و پلیس و ... هم فعلا اصلا عاقلانه نیست. توی در و همسایه وجهه ی خوبی نداره اون هم ممکنه بدتر لج کنه.