نه نه نه !!! راستش همش خودم رو به خاطر انتخاب اشتباهم سرزنش می کنم ای کاش می شد به گذشته برگشت.
نمایش نسخه قابل چاپ
نه نه نه !!! راستش همش خودم رو به خاطر انتخاب اشتباهم سرزنش می کنم ای کاش می شد به گذشته برگشت.
بعضی وقها واقعا احساس خوشبختی میکنم اگه اون موقع بپرسی میگم آره ولی اگه برمیگشتم عقب و شرایطم با اون موقع فرق داشت هیچوقت ازدواج نمیکردم.
سلام من اگر اطلاعات الان رو داشتم به هیچ وجه همسرم رو انتخاب نمیکردم چون اون به من دروغ گفت دروغی بزرگ هرروز حسرت اون روزی رو میخورم که چرا تحقیق نکرده با اون ازدواج کردم و فقط به حرفهای خودش بسنده کردم به خاطر اطمینان بیش از حدی که به اون داشتم ولی ولی ولی هیچ گاه امیدم رو ازخدا قطع نکردم و همیشه به لطف و رحمتش امیدوارم
خسته نباشید اگه زمان برگرده چون بازم اطلاعاته الانو نداشتم همین انتخابو میکردم ولی کاش زودتر با این سایت آشنا میشدم تا تو مدت نامزدی بیشتر همسرمو جذب میکردم من خیلی زندگیرو ساده گرفته بودم فکر میکردم پسرای الان مثله بابای خودمون صبورن ولی زندگی کردن تو این دورو زمونه واقعا سیاست میخاد باید مرتب اطلاعاتتو به روز کنی واقعا انتظارات بالا رفته .
خيلي دوسش دارم شايد دوباره انتخابش مي كردم ولي رفتارم رو تغيير ميدادم چون خيلي همه چيز رو ساده و راحت گرفتم و اون خيلي راحت به من رسيد شايد علت اينكه قدرم رو زياد نميدونه اينه البته خانوادش هم ميخواستن بدون خرج براي پسرشون زن بگيرد در حالي كه ميتونستن كارهاي بيشتري براي من بكنن بقول مامانم " نه چك زدن نه چونه عروس اومد تو خونه" البته من آدم مادي نيستم ولي ادم يه جورايي حس ميكنه براش ارزش قائل نيستن.
منم پشيمون نيستم اما گه زمان به 1 سال پيش برمي گشت يه تغيراتي توي زندگيم به وجود مي آوردم.
تازه شوهرمم خيليدوست دارم ، دوست داشتنم به حديه كه براي اون شده قفس.
من دوباره همسرم رو انتخاب می کردم چون از صمیم قلبم دوستش دارم.فقط کمی دیرتر ازدواج می کردم تا تجارب بیشتری کسب می کردم.
من همسرم رو خيلي دوست دارم. عاشقش هستم. ولي اگه زمان به عقب بر مي گشت به اين زوديها ازدواج نمي كردم. ولي موقع ازدواج همين شخص رو انتخاب مي كردم.
اگر زمان به عقب برميگشت من بازهم همسرم رو براي ازدواج انتخاب ميكردم چوخيلي گله:43::228::16:
هزار دفعه هم به عقب بر گرديم بازم همسرمو انتخاب ميكردم . سوال قشنگي بود . من و همسرم خيلي از اين سوالها از هم ميپرسيم . فكر كنم ماهي يكبار از هم ميپرسيم ؟