RE: نامزد قبلیم زیر آبم و زد
آقای tomcat چرا خانواده نامزد قبلیتون باید این کار رو بکنن؟اصلا از کجا خبردار شدن که شما به خواستگاری یک دختر دیگه رفتید؟
من فکر میکنم خانواده نامزد فعلیتون به این فکر افتادن که برن تحقیق کنند که چرا نامزدی قبلی بهم خورده تا واقعیت براشون آشکار شه .و مطمئنا اونا هم گفتن سر مهریه بهم خورده . وگرنه هیچ کس انقدر بیکار نیست که کسی رو اجیر کنه که یک نامزدی رو بهم بزنه .
و به همین دلیل پدر نامزد فعلی شما به شک افتاده که چرا یک نامزدی باید سر چند تا سکه بالا و پایین به هم بخوره . و با خودش فکر کرده نکنه مهریه رو کم میگیرن که اگه به هر دلیلی نخواست زندگی کنه راحت بتونه دخترم رو طلاق بده . و برای محکم کاری خواستن که مهریه رو بالا ببرن . و شما هم مواففت نکردین تا بهم خورده .
به نظرم شما خیلی سریع بعد از خواستگاری می خواستین عقد کنین .چرا این کار رو میکنید ؟ الان این همه دارن میگن که حتما حداقل حداقل 3 ماه قبل از ازدواج با هم نامزد باشید تا بهتر همدیگر رو بشناسین .تازه شما با این اتفاقاتی که افتاد الان فهمیدید که نامزدتون ریزبین هستند !!! یعنی تا این حد هم نشناخته بودین و می خواستین عروسی کنید ؟!!! مطمئن باشید که هنوز خیلی چیزهای دیگه هم هست که شما ازش بی خبرید ، البته نه اینکه خدایی نکرده بخوام بگم که نامزدتون مشکل دارن ولی شما باید بیشتر با هم باشید تا بتونید یکم همدیگر رو بشناشید .
وقتی خیلی اخلاق های همدیگر رو بدونید با اطلاعات کافی وارد زندگی میشید و خیلی چیزها رو قبول میکنید . و تو زندگی یکدفعه شکه نمیشید و می پذیرید که همسرم اینگونه بود و من با وجود این اخلاق ها انتخابش کردم .
چرا انقدر عجله دارید؟ زندگی 1 روز و 2 روز نیست .بحث یک عمممممممر زندگیه .چرا نسنجیده عمل میکنید؟
خوب اینکه اونها آدم اجیر کردن شکی نیست چون من خودم با همون آدم صحبت کردم و تا حدودی قبول کرد که حرف زده
متاسفانه به خاطر همین زود خواستیم عقد کنیم چون ترسیدیم که اون آدم اجیر شده بیاد و بهم بزنه
خانواده دختره میگفت شما برید همون نامزد قبلیو برای من بگیرید من دلم پیش اونه
سلام دوست عزیز!!
دوستان به نکات خوبی اشاره کردند...
ببین دوست من از این حرف و حدیث ها و بذار رک باشم این خاله زنک بازی ها متاسفانه در اکثر ازدواج ها پیش میاد...
به نظرم بهترین چاره برای مقابله با چنین معضلاتی در ابتدای زندگی این است که دختر و پسر مدیریت امور رو بدست بگیرند...
اشتباه نشه این هیچ منافاتی با اصل احترام به بزرگان خانواده ها نداره... این یعنی شما و خانوم این قدر بزرگ شدید و به پختگی رسیدید... این قدر منطق پشت انتخابتون هست که نا خود اگاه بزرگتر ها به شما اعتماد می کنند... دیگه از سر دلسوزی برای حفاظت از خوشبختی عزیزانشون مداخله نمی کنند و ازدواج ها مصداق غذایی که چند آشپز داشته نخواهد بود...
این یعنی شما باید بیشتر روی اتنخاب هاتون وقت بذارید (نمیشه یه ماهه به شناخت رسید تصمیم به ازدواج گرفت، قرار مدارها رو گذاشت ... بعدش بهم زد)
این یعنی شما باید این قدر منطق پشت انتهابتون باشه و به درست بودن علاقه تون اطمینان داشته باشید... که حاضر باشید مقداری از موضع تون کوتاه بیایید.
این یعنی شما و خانوادتون باید این قدر حد اقل برای خودتون ارزشمند باشید که تحت هیچ شرایطی بی احترامی رو با بی احترامی جواب ندهید چون در این صورت هیچ تفاوتی با طرف مقابل نخواهید داشت. دقت کنید نگفتم واکنش نشون ندهید گفتم با بی احترامی پاسخ خطای دگیران رو دادن اشتباهه.
در هر صورت از پست های شما شتابزدگی و هیجانی برخورد کردن با یکی از مهمترین تصمیمات زندگی تون به چشم می خوره.
مدتی به خودت فرصت بده و روی خودت کار کن.
خوب امروز دونفر از اقوام رو برای وساطت فرستادیم که حداقل اگر نتوانستن راضی کنن علت بهم خوردن نامزدی رو جویا بشن
که از صحبت های پدر و مادر ایشان این طور برداشت شد چون از طرف نامزد قبلیم کسی اجیر شده بود و بدگویی و فرستادن پالس منفی علیه خودم و خواهرام کرده بود لذا یک ذهنیت بدی از خانواده من پیدا کردن بودن که چند حرکت وصحبت از جانب خواهر من و موقع خرید چون من بودجه محدودی داشتم برای خرید و برای مسایل مادی هم بدگویی کرده بودن و گفته بودن اینها خسیس هستند و من نتوانستم اون خریدی رو بکنم که انتظار داشتن به خاطر همین به این ذهنیت بد باعث شده که اونها فکر کنن که همه کاره خواهرام هستند و من هیچ کاره هستم و خسیس هم هستم
مثلا برای پرداخت پول چون من داشتم با دختر صحبت میکردم کارت عابر بانکمو دادم دست خواهرم که پول رو پرداخت کنه که همین باعث شده بود که اونها فکر کنن که حتی من نمیتانم از خودم یک ریال خرج کنم و باید از خواهرام اجاز بگیرم
اونا فکر کردن؟ پس یعنی در واقعیت اینطور نیست؟
اگه این نامزدی باز ادامه پیدا کرد خیلی باید مراقب همسرتون احساسش و زندگیتون باشن
متاسفانه نامزدیم بهم خورده و فکر نکنم پدرش راضی بشه که بازم برگردم
هنوز فاصله زیادی از مطرح کردن مشکل قبلیتون نمی گذره که به سرعت رفتید خواستگاری کس دیگه ای! خب فکر نمی کنید هرکی باشه ناراحت میشه و تلاش میکنه زیرآب بزنه؟ شما میگفتید قبلی رو دوست دارید و داشتید تلاش میکردید راضیش کنید یهو سر از یه خونه دیگه درآوردید این باعث می شه اعتماد بقیه از شما سلب بشه. وقتی توی یک محیط کوچیک زندگی می کنید که انقدر راحت حرفها به هم منتقل میشه لازم بود کمی دست نگه دارید تا اینجور بنظر نیاد که می خواهید به هر قیمتی ازدواج کنید و اصلا براتون مهم نیست دختر قصه شما کی باشه!
من از لحاظ روحی احساس میکردم نیاز به یک هم دم دارم به این خاطر بود که یه خواستگاری رفتم ولی خوب به نظر شما این عجله من کار نامزد قبلیمو توجیه میکنه که بیاد زندگی من رو از هم بپاشه خدایا مردم چرا اینقدر بی ایمان شدن من یا خودم عهد بسته بودم که اگر کسی از من در مورد نامزد قبلیم خواست تحقیق کنه حتما از دختره خوب بگم ولی حالا با این اوضاعی که نامزد قبلیم برام در آورده نمیدانم چه کار کنم
خدایا خودت کمکم کن
دوست عزیز سلام
نقل قول:
من از لحاظ روحی احساس میکردم نیاز به یک هم دم دارم
درسته نیاز دارید اما امادگی دارید؟؟شما فقط میخوای هر طور شده یه زن بگیری..حالا مهم نیست کی باشه..
رفتار نامزد قبلی شما اصلا درست نیست.اون بر اساس قانون کارما نتیجه رفتارش رو خواهد دید.هر چند من به عنوان دختر بهش حق میدم ناراحت باشه..شما نمیدونید اینجور وقتا چه حرفها و طعنه هایی نثار دختر میشه...اما شما فقط میتونید روی رفتار خودتون کنترل داشته باشید..درسته؟
قانونی در کائنات وجود داره که میگه هیچ اتفاقی بی دلیل نیست و هر رویدادی درسی برای ما داره...اگه شما از این اتفاق درسی که باید رو یاد نگیرید باز این اتفاق تکرار میشه و باز شما یقه دیگری رو میگیرید.
من تاپیک قبلیتون روکامل نخوندم اما یادمه خیلی ناراحت بودین ایا اینکه در اوج ناراحتی به راحتی یه نفر دیگه رو جایگزین کنید نشون دهنده این نیست که شما هیجانی رفتار میکنید؟
ایا به هم خوردن در رابطه با مهریه و خرید معنیش این نیست که یه جای رفتارتون اشتباهه؟؟منظورم این نیست مهریه بالا باشه اما اگه شما مدت اشنایی رو طولانی کنید و درست و عاقلانه رفتار کنید میتونید اعتماد طرف مقابلتون رو جلب کنید حتی اگه قبلش طلاق هم گرفته باشی.اونوقت اون دختر نیاز نداره به مهریه بالا چنگ بزنه تا بهت اعتماد کنه.
لطفا کمی هم برای احساس و انتخابت و قلب خودت ارزش قائل باش.:72:
به نظر من شما یه مرحله قبل خواستگاری برو.یعنی دوباره بررسی کن برای ازدواج اماده ای؟؟؟
دوست عزیز اینکه هر طور شده عقد کنی اما بعدش مشکلاتتون شروع بشه چه فایده ای داره؟؟؟
اروم باشید بلاخره شما هم ازدواج میکنید اما مهم اینه که توانایی دارید یه زندگی رو تو شرایط حساس هم اداره کنید؟
ازدواج خوب و درست کردن مهمتر ازازدواج کردنه.و واقعا نیاز نیست قبل ازازدواج از نکات منفی طرف مقابل مثل ریز بینیش چشم پوشی کنی..قبل ازدواج چشماتو کاملا باز کن و بعدش با خیال اسوده ببند.اما ماها معمولا برعکسیم.
نقل قول:
خب فکر نمی کنید هرکی باشه ناراحت میشه و تلاش میکنه زیرآب بزنه؟
سرافراز جان حق داره ناراحت بشه اما همه هم این رفتارو نشون نمیدنا:305:
موفق باشی
بهارجان! ما در اینجا در مورد همه صحبت نمی کنیم ها! در مورد یک دختری صحبت می کنیم که زیرآب این آقا پسر رو زده... بله من و شما ممکنه اینکار رو نکنیم اما همه مثل هم نیستند. ظرفیت آدمها متفاوته. من فقط خواستم به آقای tomcat نشون بدم که چرا این زیرآب زنی اتفاق افتاده... :)... شاید جمله بندیم کمی نادرست بوده و ایجاد سوتفاهم کرده...