گرد آفرید عزیز
رو به طاهر سئوال کردی ولی با اجازه ات من جوابت را می دهم و البته با اجازه طاهره
در جامعه امروزمن خود شاهد هستم که خانواده دختران و پسران برای اینکه بستر مناسب برای شناخت طرف مقابل برای خودشان و بچه شان را ایجاد کنند جمعا و جمیعا به مسافرتهای استانی و حتی خارج از کشور هم تشریف می برند . و مطمئن باش اگر روزی خود من هم بخواهم دخترم را شوهر بدهم با خواستگار دخترم و خانواده اش قطعا چند ین و چند بار به سفر خواهم رفت و حداقل شناخت بهتری از داماد و خانواده به دست خواهم آورد و مطمئن باش که در این سفرهای استانی و ... قطعا چشمان تیز بین را هم به کمک خواهم طلبید . شما جوری با مشکلات برخورد می کنید که انگار هیچ راه حلی وجود ندارد . این بدبینی امروز فقط متعلق به پسر و خانواده اش نیست بلکه خانواده دختران هم دلشان می خواهد با دقت وشناخت بیشتری بچه هایشان را به خانه ی بخت بفرستند . در همین سفرها شما خیلی چیزها دستت می آید و مسئله رودربایستی هم یک حد زیادی حل می شود . دختر شلخته یا تمیز و مرتب . خانواده منسجم و متهد ، خانواده خسیس و یا دست و دلباز و....
گرد آفرید به نظرم روشهای سنتی قدیم نیاز به مدرنیته شدن دارد که به لطف جامعه این اتفاق تا حد زیادی افتاده و خانواده ها بچه ها را حمایت می کنند .
اگر هم می بینی که اکثریت ازدواجها این روزها فرجامش طلاق است به دلیل همان خودخواهی نسل جدید است عدم تطابق و سازگاری و منم زدن ها و سر جهازی فرزند سالاری که به منزل بخت منتقل می شود ولی باز هم می گویم دختران شایسته بسیاری در همین شرایط رشد یافته اند که امیدوارم یکی از این دختران به پست تو بخورد و بتوانی زندگی را که شایسته اش هستی به دست بیاوری .
نقاب عزیز ضمن احترامی که برای شما نازنین قائلم
پسرم شما از بچه ها ی من هم کوچکتر هستی و مطمئن باش که آنچه جوان در آینه بیند پیر در خشت خام( جسارت نباشد به واسطه تجربه) شما اگر بر مبنای علوم تئوری صحبت می کنید که حرفهایتان بسیار هم درست است بنده حقیر از جنبه های عملی صحبت می کنم که جواب هم می دهد و یا داده است . جوان امروزی می خواهد بی شکست رو به جلو برود و این به نظرم محال است . شما در کودکی قطعا زمین می خوردید وآسیب هم می خورده اید که تعداد دفعاتش هم کم نبوده ولی امروز به دلیل اینکه راه رفتن و دویدن را یاد گرفته ای زمین نمی خوری ولی آیا امکان ندارد به هیچ عنوان زمین بخوری و آسیب هم ببینی ؟! و یا به هر دلیل بر حسب حادثه ای که اصلا انتظارش را نداشته و تمام پیش بینی های لازم را کرده بودی این اتفاق برایت بیفتد و دچار حادثه و در نتیجه آسیب دیدگی شوی ؟!
و صد البته با وجود احترامی که برای برادر ارجمندو محترمم گرد آفرید قائلم ایشان بسیار قاطعانه یا به دنبال صفر است و یا بیست که این مورد نکته ای که ما بر سر همین مسئله با هم بخث می کنیم . اگر نه چه کسی می گوید گرد آفرید اشتباه می کند و بنده هم نمی فهمم رنج جوان امروزی را ؟!